Chytej.cz

Veletrh Brno 18.3 - 22.3.2009 SRAZ necteno

21.9.2008 | Robur | 62.590 zobrazení | 580 odpovědí

Opět aktualizuji:-) protože někteří uš mají zimu či jaro. Ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 20. března – pátek. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 80 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 20. 3. 2009: od 19:00 restaurace Holiday + ubytování Ubytování 80,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí… Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 20. března 2009 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc). Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště /POZOR, VSTUPENKA NA VÝSTAVIŠTĚ JE I JÍZDENKA NA MĚSTSKOU DOPRAVU/. Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc. Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod. Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně. Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada. Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

info o minulém srazu je www.chytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 20. března 2009 ve 12:42 ® cercer
cercer

tak si to bando užijte..budu vzpomínat!!A ne­vožerte se moc,ať víte,co jste tam prováděli!!Platí hlavně pro Vagi,CeP,Sus…a spol:-D D a příště…

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 9:15 ® Robur
Robur

hele, klíče bud mít od ubytovny v 15:00, kdo dorazí kolem této doby, ať mně zavolá na 608 700 442, dostane klíče a bude ubytovávat dál nebo čekat v hospodě. Vzdálenost od sebe je cca 200 metrů. Chcete roztopit saunu?

reagovat
Pátek 20. března 2009 ve 2:05 ® regulus
regulus

REVOKE – Radime, koukej dorazit na kolínko, žebra nebo tataráček a pochopitelně pivečko, ne aby ses večer ryl v úpravách tohoto serveru. -:)))

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 1:15 ® Rico reakce na …
Rico

vagi: i kdybych je mel tak je tahat nebudu v breznu :-))

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 1:14 ® regulus reakce na …
regulus

Áááááá pán se bojí, že nevydrží brněnskej víceboj. -:))))

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 1:06 ® vagi
vagi

rico: řetězy nepotřebuješ, sus bude tlačit, když bude potřeba :-) Tak to jsem na ten zítřek zvědavej. Regule asi bych šel radši nejdřív na veletrh. Cinknu ti, až budeme zítra na cestě. Zabaleno mám, buřtíky, klobásky a gulášovka připravena.

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 0:47 ® Rico reakce na …
Rico

sus: retezy si slibuju koupit uz pul roku :-)) drapaky zimaky musi stacit :-)) udelal jsem hromadu toustu mnam, a ne ze mi budete chlastat pivaky v aute to bych vas vysadil protoze bych se nemohl napit uaaa, taksjem tam kopnul aspon ten par lahvacu zabalim a jdu chrapat :-)) jeste si sepisu co bych si chtel koupit :-))

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 0:47 ® regulus
regulus

No tak myslím, že HaD hodně zaváhal, protože tu nevidím žádnou krátkou zprávu z prvního dne veletrhu. Omlouvalo by ho jen to, že je totálně na šrot nebo (to tu psát nemůžu), případně se na nás vykašlal.

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 0:17 ® regulus reakce na …
regulus

Tome (prutos) – že jsem klukům připravil krásnej rozjezd. :-)

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:43 ® sus1

Mara:Kolik vydržíš??taky budu muset pít za sebe,tak jen tak pro formu,abych veděl.:-)) )

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:41 ® sus1

Rico:Připrav řetězi:-) od Humpolce až po Brno je dálnce samá ledovka.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:40 ® sus1 reakce na …

Hromadu lahváčů na cestu domů:-)) ))si máš koupit..-))

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:21 @ 

průser, nevím co si mám na BVV koupit

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:17 ® 1Mara
1Mara

Hoší tak po takové 14dení přípraváh a domlouvání :-)) ) vám přeji aby se vám to povedlo a hlavně líbylo :-) a dopadli jste dobře a dobře dojeli tam i zpět dejte si za mě pár kousků navíc kusani :-)) ).

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:13 ® Rico reakce na …
Rico

vagi: myslim ze nic hledat nebudem, vim presne kde je a myslim ze vas dovezu bez problemu ;-) Tedka si davam pivecko, pak si dam druhe, udelam si svacinu prevelikou a pujdu do hajan, jeste pripravit fotak…

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:46 ® vagi
vagi

Nu tak já se jdu pomalu balit na cestu. Těšení mé je veliké. :-) Robure zítra ti budu volat, až nebudu moct najít ubytovnu. Hahaha Jsem zvědavej, jestli si to budu pamatovat.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 17:53 ® Prutos reakce na …
Prutos

Ty vole, Juro…po té tvojí exkurzi bych na véstaviště už ani nedošel :-D

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 8:51 ® sus1

CeP:Sem taky myslel ,že má chut na tebe:-)) a napsal na Trenka,možná je to tvuj novej nick:-)) po dííííírkach.:-)) )))

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 1:10 ® Rico reakce na …
Rico

regul: to zni velice zajimave a lakave a ze ja jsem na ty piva vysazanej ale zase abych druhej den odjel domu a neco z te vystavy mel :-) abych tam Davidovi neudelal vostudu hehe

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 0:52 ® regulus reakce na …
regulus

Vagi – samozřejme s tebou (s váma) počítám, uděláme exkurzi po brněnskejch hospodách, cestou se stavte u výstecu pro lístky (platí vám jako celodenní šalinkarta (celodenní jízdenka na tramvaj a ostatní prostředky MHD pro ty z Česka), sraz si dáme na Mendláku nebo na Roli, domluvíme se telefonem. Viděl bych to jako ochutnávku Pegasa (3 druhy piv), pak pivec a starobrněnskej trojboj (10, 11 a Trenk 14), pak se půjdeme podívat za Davidem (bude z nás mít radost) a finále v hospodě s ostatními přáteli, kolínky, žebry a tatarákem. -:)))

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 0:21 ® vagi
vagi

CePééé, kde se furt schováváš? Dneska jsem byl nakupovat. Bude gulášovka. :-)

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 0:12 ® Rico reakce na …
Rico

CeP: tak tech bych asi osm nepozrel :-)) mozna jo ale to by bylo naposled co jsem kdy do sebe neco nasoukal :-))

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 0:11 ® Rico reakce na …
Rico

vagi: Ahhh taaak to si jich dam osm a budu jak na buben :-)) )))) Jasny nechame karu u chaloupky a pojedem tim peklo strojem jak to vali po kolejich a dabelsky to cinka…

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 0:10 ® CeP reakce na …
CeP

a ja se lek ze to sou moje trenyrky

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 0:06 ® vagi
vagi

rico: tak pofrčíme šalinó a auto necháme rovnou u noclehárny, ať tam můžeš něco kopnout. Trenk je 18° pivíčko :-)

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:15 ® Rico reakce na …
Rico

vagi: jinak osvetli mi co je Trenka ???

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:14 ® Rico reakce na …
Rico

to bylo pro vagiho

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:14 ® Rico reakce na …
Rico

No ja mam taky v planu hned jak zaparkuju tam poslat dvojtyho skopka abych si to vynahradil, protze to vecer nemuzu moc prehnat… Pristi rok ridis ty a ja se vezu hehe

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 22:27 ® Frk
Frk

Robur/ čteš icq?

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 22:16 ® vagi
vagi

regulus: už si dělám chuť na Trenka. Pátek je za dveřmi a já neřídím. :-)

reagovat