Vyhledávání
Veletrh Brno 18.3 - 22.3.2009 SRAZ
21.9.2008 | Robur | 62.710 zobrazení | 580 odpovědí
Opět aktualizuji:-) protože někteří uš mají zimu či jaro. Ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 20. března – pátek. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 80 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 20. 3. 2009: od 19:00 restaurace Holiday + ubytování Ubytování 80,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí… Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 20. března 2009 v pátek(restaurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc). Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště /POZOR, VSTUPENKA NA VÝSTAVIŠTĚ JE I JÍZDENKA NA MĚSTSKOU DOPRAVU/. Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc. Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod. Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně. Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada. Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202
info o minulém srazu je www.chytej.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. března 2009 ve 20:32 ® Robur
-
a co zbytek HDU, po těch se slehla zem?
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 20:25 ® Robur
-
Prutos, čarovat budu až po 22:00, a ot už děcka budou spát, tak neboj
reagovat. Jinak jsem dneska u Teska málem přejl Dědka, takže slíbil, že přijde.
- Pátek 13. března 2009 ve 20:08 ® sus1 reakce na …
-
Prut.:To bude až na závěr
reagovat,tak to tady neřikej, at se to ostatní nedozví a přijdou..-)))Překvápko.
- Pátek 13. března 2009 ve 20:05 ® Prutos reakce na …
-
sus: Já myslel že chceš lidi nalákat, ne navždy odradit
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 19:57 ® sus1
-
Ten strip bude mít větší efekt a věřim tomu, že si to ostatní dlouho budou pamatovat,kdežto kouzlo??ráno nebude v hlavě nic a kouzlo bude v pr..li.
reagovat))
- Pátek 13. března 2009 v 19:53 ® cercer
-
jak vyluxovat za minutu talíř s kolenem..??
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 19:45 ® Robur
-
jsem ochoten vás naučit kouzlo
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 19:32 ® sus1
-
Nebo radši striptýz.
reagovat)))
- Pátek 13. března 2009 v 19:30 ® sus1 reakce na …
-
vagi:Robur prej udělá stryptýz
reagovat) na závěr..-))
- Pátek 13. března 2009 v 19:14 ® vagi
-
Žádné lákadlo pro dosud nepřihlášené?
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 15:00 ® vagi
-
Rico: kdy plánuješ jet a kdy se vracet?
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 14:38 ® Rico reakce na …
-
Tak ju, budu čekat odpověď… Kdyby jel ještě někdo další, tak ať se ozve
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 19:37 ® sus1 reakce na …
-
Rico:Dam ti vedět..-)
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 18:30 ® Rico reakce na …
-
sus1: tam bych pro tebe mohl i dojet
reagovatNebo pokud by jel nekdo jinej tak bych se prifaril, no, ale problem s tim jet autem nemam, ale sam to je drahy a vlakem se mi nechce ani nahodou…
- Čtvrtek 12. března 2009 v 18:26 ® sus1 reakce na …
-
Rico:Čekam až jak se rozhodne vagi,snad s nim pojedu ale ještě nevim.Jsem z Klatov tak neni problem se do Plzně dostat,autobus jezdí každou hodinu.
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 18:17 ® Rico reakce na …
-
Doopravdy nikdo ze zapadnich cech nepotrebuje odvoz?
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 ve 13:51 ® Rico
-
Zdarec, mam dotaz… Je tu nekdo ze zapadnich cech? jsem z litvinova ale pojedu z plzne protoze tu studuju, teda chtel bych jet, pokud bych nasel nekoho do auta, tak se na cestu muzem slozit a byla by to parada.....
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 8:50 ® Robur
-
právě včera jsem se díval a na Brno a Brno venkov v klubu Chytej připadá cca 80 lidí a to jsem se raději nedíval na J. Moravu
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 6:55 ® sus1 reakce na …
-
regulus:Co tam hraje k tanci za kapelu?
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 1:57 ® regulus reakce na …
-
cercer – no zatím to nevypadá
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 1:25 ® cercer
-
regulus:neměj strach,furt plašíte a bojíte se a uvidíš..nakonec nebude ani dost místa pro všechny…vždycky to tak je.
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 1:24 ® cercer
-
jen se opovaž!!!
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 0:00 ® vagi
-
regulus: asi by to chtělo dát sem víc foteček žebírek a kolínek, aby to pořádně nalákalo
reagovat - Středa 11. března 2009 ve 23:27 ® sus1 reakce na …
-
…a dam tě stovku..-))
reagovat - Středa 11. března 2009 ve 23:24 ® sus1 reakce na …
-
Dobře,jdu spát k tobě.
reagovat - Středa 11. března 2009 ve 23:23 ® regulus
-
No jak tak na tu letošní účast koukám, tak tam budeme moct tancovat. Chápu, že se spostě lidí nechce spát v ubytovně, ale je tu halda lidí z Brna a okolí, to vás neláká si jít poklábosit u pivečka s virtuálními kolegy na živo???
reagovat - Středa 11. března 2009 v 8:46 ® sus1
-
Frk:…ale do rybníka už nééééé.?!
reagovat))))
- Středa 11. března 2009 v 8:36 ® Robur
-
je to bída, taky by mne zajímalo, kde jsou všichni Chytej Brňáci a okoláci, jsem se díval do klubu a háže to tak 80 lidí i když chápu, že část jich odlákají sousedi
reagovat - Středa 11. března 2009 v 1:04 ® Prutos reakce na …
-
Kurňa,ani editovat to nejde. Chtěl jsem napsat že MĚ to mrzí…
reagovat - Středa 11. března 2009 v 1:00 ® Prutos
-
No to mrzí,že nepřijedete…těšil jsem se na nový brejle
reagovat