Chytej.cz

Veletrh Brno 18.3 - 22.3.2009 SRAZ necteno

21.9.2008 | Robur | 62.700 zobrazení | 580 odpovědí

Opět aktualizuji:-) protože někteří uš mají zimu či jaro. Ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 20. března – pátek. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 80 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 20. 3. 2009: od 19:00 restaurace Holiday + ubytování Ubytování 80,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí… Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 20. března 2009 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc). Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště /POZOR, VSTUPENKA NA VÝSTAVIŠTĚ JE I JÍZDENKA NA MĚSTSKOU DOPRAVU/. Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc. Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod. Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně. Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada. Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

info o minulém srazu je www.chytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. listopadu 2008 v 16:59 ® sus1

Robur:Tak mi je pošli Ty.

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 v 16:53 @ ??? reakce na …

Regulusíčku… to neber osobně…trošku nad věcí… hm? :-)) )??? To už je jen výsledek totálního zoufalství…

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 14:49 ® Frk reakce na …
Frk

vagi/ jak?.. ke mě do auta? jak?..já do Brna? Jak?.. samá pozitiva… Ty jsi ještě neměl návštěvu na Hrachách, ŽE?

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 14:45 ® Frk reakce na …
Frk

regule..jako obvykle..jemnocit sám

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:47 ® vagi reakce na …
vagi

sus: spacáky přece už dávno vydražil Robur. Tak už se s tím konečně smiř. Ale možná ti je za drobnou úplatu půjčí. :-)) )

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:23 ® sus1

Taky bych přijel ale musela by mě M2D dovézt ty spacáky, abych měl pod čím spát?:-)) )nebo at mi je POŠLE,zatim nic nedorazilo a tim pádem se nemohu revanžovat Frkovi.:-)) M2D:Předem Ti děkuji za poslání.:-)

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:02 ® vagi reakce na …
vagi

M2D: sedneš Frkovi do auta, přiveze tě do brna a pak už jen samá pozitiva a spousta nezapomenutelných zážitků… :-) Regulus: trochu jich bylo, zkoušel jsem novou 11° Gambrinus. P.S. Letos určitě toho Trenka ochutnám :-)

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 12:52 ® vagi
vagi

Robur: vagi hospoda, vagi spinkalík :-) crrcrr: vyměň si tooo! :-((

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 v 0:48 ® cercer
cercer

M2D: kdo vám dělal ty testy,že byly bez nálezů??:-) Regulus:ale no ták..chování..nikam ju neposílej,stačí,že jsem v tý prdeli já a vše bude bezemne..

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 v 0:31 ® regulus reakce na …
regulus

M2D – jsou některý věci na který su celkem dost alergickej, je jich málo, ale jsou. Takže ti to řeknu na plnou hubu. Marťo běž už s těma tovariščama do prdele.

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:34 ® Robur
Robur

snad tvarohovovovou:-))

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:29 @ ??? reakce na …

Jdu se pokoušeti o tvarohovou bábovku… Zdar a sílu soudruzi!!!

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:15 @ ??? reakce na …

Roburovove!!! Moje dveře od WC jsou jiná epizoda… Jak je to s tím Brnem… Poučte mě soudruhu…

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:02 ® Robur
Robur

že ty ještě nemáš na WC dveře a teď tě ofouklo?

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 19:58 @ ???

To jsme rádi soudruhu Roburovove, že jsi se rozhodl nechat svého potomka doma… Chceme učiniti několikero prohlášení, začneme takto: Rozhodně jsme nic nepožili… Ni drogy, ni alkohol, uveďte do zápisu, že testy byly bez nálezů, jen nám už tak hrabe, neboť velice často a pilně docházíme do studijní budovy, kde se scházíme s dalšími soudruhy a soudružkami a plánujeme na příští rok… Dále bychom se chtěli optati a poprositi o informace o brněnském sjezdu našich soudruhů z celé ČR, protože nevíme, zda se zúčastní naši nejbližší soudruzi a soudružky a zda-li budeme již míti řidičské oprávnění.Naše účast je tedy velmi spekulativní. A proto neslibujeme nic,protože nevíme jestli si můžeme dovolit účast(ale jako správní soudruzi jsme jistě vítáni) a nevíme jestli ji můžeme uskutečnit… Následně bychom chtěli pokárat našeho nejmenovaného soudruha z moravské části naší republiky a důrazně ho žádáme, aby si urovnal své stranické postoje. Dovolujeme si tvrdit, že je nám nakloněn a proto nás velice mrzí jeho odsuzující myšlenky vyřčené na našem posledním sjezdu… Třešeň je velice lahodné a krásné ovoce… A váš návrh vyzdobit jimi klubovnu rozhodně podpoříme… Jinak chceme poděkovat za vyjádřenou podporu soudruha Frkolova i Vaginovova… Dále také opakujeme nutnost zahájení akce „VEVERKA JDE PRO OŘÍŠEK“ a tímto vyzíváme soudrušku agentku Vydrosovovnu, aby se přihlásila do centráli o instrukce… S heslem: „UVIDÍME SE NA NEJBLIŽŠÍM SJEZDU SOUDRUHŮ“ se tešíme brzkého setkání…

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 18:07 ® cercer
cercer

jako spinkalíka si můžeš klidně rovnou napsat CePa..dle loňských zkušeností:-D D

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 18:01 ® Robur
Robur

Sus, není, musí se vytvořit zasedací pořádek:-)

Hospoda Robur, Regulus, Koudy + kámoš, Prutos, Vydrýsek, Njesek celkem 7

Spinkalíci:?

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 17:49 ® njesek

Robur:hospoda jooo,nocleh vlastní

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 17:05 ® sus1

Robur:To už je takovej tlak??Dyt je to až za půl roku.

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 16:45 ® Prutos reakce na …
Prutos

Koudy: Bát se Robura ? :-D Kurňa už ani větu do kupy nedam. Spát asi nebudem jsem chtěl napsat.

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 16:44 ® Prutos reakce na …
Prutos

Spát budem asi ne. Ještě upřesním.

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 16:40 ® regulus reakce na …
regulus

Zapoměl jsi počítat sebe a mne -:)))

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 16:37 ® Robur
Robur

tak už se to začíná rýsovat: 1,2 Koudy + kámoš – jen hospoda 3 a 4 Prutos + Vydrýsek – budou i spát?

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 16:37 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – copak zbúrať klubovňu, ale aby nám tam neuděli třešničkovou výzdobu, to bych už fakt nerozdejchal.

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 16:18 ® Koudy
Koudy

Robur:se mnou a kámošem taky zase počítej,jen na posezení v hospodě… Prutos: neboj,budu s tebou držet věkový průměr…;)

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 15:15 ® Robur
Robur

z vaší rétoriky soudím, že akci zruším, páč za chvílí někdo řekně, zbúrať klubovňu by to chcelo.."-) )

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 ve 14:48 ® cercer
cercer

M2D,Vagi: …ste požili spólu,ne?:-))

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 ve 12:57 ® regulus reakce na …
regulus

Vagi – taky moc plzeňskejch, že???

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 11:05 ® Frk
Frk

no, vzato čistě logickým postupem žirafka pravdu a  slušně vyvedenou:)))))))

reagovat
Sobota 22. listopadu 2008 v 1:58 ® vagi
vagi

M2D: ty ses rozjela… Sis dneska něco šlehla nebo jsi byla v nálevně? :-)) )) Nicméně s tebou souhlasím a myslím, že někteří soudruzi by se k tomu měli postavit tak nějak politicky… Přece nám nebudou dělat společnost enem soudruzi kulaci, soudruzi černokabátníci a soudruzi tak nějak buržoazního původu… Vždyť nás opravdových soudruhů dělnického původu je přece většina a to naše myšlení tak nějak směřuje tím nejsprávnějším směrem a proto nás musí být většina, abysme ty hajzli intelektuálský dokázali otočit tím správným proletářským směrem, zpátky ni krok. Takže, ať žijou srazy CHYTEJ. I ty „regionální“ :-)) )))))))))))))))))))

reagovat