Vyhledávání
Strike Pro
21.9.2008 | endeross | 2.001 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim, chci se vás zeptat, jakou kdo máte zkušenost s woblery téhle značky. Nejvíc by mě zajímal model EG-056 AL ( Flex X ), pokud ho někdo vlastníte, tak jak „šlape“ ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 21. října 2008 v 10:57 ® hecht reakce na …
-
Ok, dám mu šanci
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 v 0:39 ® rgb23 reakce na …
-
Flexx Phantoma mám a považuju ho za jednoho z nejchytlavějších wobů na štiky co jsem kdy měl. Aby se správně vrtěl, je potřeba ho rychle rozjet a až pak zpomalit. Pokud s ním nebudeš orat dno a naučíš se ho vodit, rychle si ho oblíbíš nejen díky vzhledu
reagovat - Středa 1. října 2008 ve 22:42 ® hecht
-
Měl jsem ho v ruce, ale cena a to že to je potápivé mě odradilo. Bál jsem se toho co se stalo tobě.Potápivé woby nemám moc v lásce, protože se málokdy dá zachrátit z vázky. No ale při další návštěvě jsem koupil ten z fotky, rybu na něj nemám. Asi to potěší spíš oko rybáře než ryby.Musím ale uznat že chod je celkem zajímavý, akorád bych ho viděl buď na hluboké vody nebo to držet v proudu.TŘEBA JEDNOU PŘIJDE JEHO DEN …
reagovat - Neděle 21. září 2008 v 15:24 ® endeross reakce na …
-
já jsem byl vlastníkem jednoho kousku… dneska jsem ho byl zkoušet a bohužel se mi ho podařilo urvat asi po sedmym nahození, takže se chudák ani moc nepředved… proto by mě zajímalo jak se s tim komu chytá, jestli je to účinná nástraha a má cenu to znova objednat…
reagovat - Neděle 21. září 2008 ve 14:56 ® skwor
-
Pár jich mám a lapu na ně docela rád. Tenhle konkrétní model neznám.
reagovat