Chytej.cz

Berete si ryby na jídlo? necteno

8.12.2004 | HaD | 12.622 zobrazení | 107 odpovědí

Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:42 ® 1Krtek

jo eště sem sežral v létě tolstolouše 105. ta udírna za to může !!!že sem ji stavěl !!

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:30 ® 1Krtek

co naplat udírna mi dala 2 hady asi 4 kapříci . Celej podzim se těším na candoše ale holt umím H. o jo a jednou sem měl ;vosum vokounů; na másle ale to mě sežrali a jinak pa a pusa jak Rex Hunt. Nejsem bíložravec ale lítost a taky lenost dělá své!!

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 14:50 ® toulovec
toulovec

Dědek: sám si za to můžeš, to furt bylo samý svařáček, pívečko, kořalička a rybičku jsi ani nespapal pupák: jenže oni nevědí že my bereme ryby proto, protože máme hlad

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:20 ® mirmen

Pro vlastní potřebu nebo pro pohoštění ( 1–2 x ročně) přátel ano. Ročně od 10 do 40 kg, převážně úhoř, štika nad 60 cm, candát,okoun, kapr, případně amur , ojediněle bílá ryba. Letos jsem z asi 60–80 kaprů kilnul 2, vzal jsem dvě štiky, několik okounů a úhořů.

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 10:19 ® pupak

to vis stat se masnou neni tak jednoduchy . . .

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 10:03 ® Dědek
Dědek

Přeci jsem ho nemoh urazit A pokud jsem si dobře zapsal na HD, tak já měl asi 10dkg a ostatní každý asi 10kg ))

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 9:30 ® pupak

Dedku sorac nejak sem byl vozralej a nezapsal si to na HD, ale ty si nepapal toulovcovy chciply marenouzenace????

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 9:00 ® Dědek
Dědek

No, letos jsem si nechal jenom jednu zubatici 65, ale jenom jsem jí ochutnal. Pupak a spol. slibovali, že mě je naučí jíst, ale jaksi se nám nepodařilo nic lapnout

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:25 ® pupak

to ja mam nrazacek plnickej a do jara to nejak vydrzim . . . to vis ryba na hacku patri do sacku:-)) )

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:21 ® HaD
HaD

řezník: jj, mohl jsem aspoň ještě jednoho podchladit. na vánoce by bodnul

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:15 ® pupak

vy ste ale mekoty . . . asi si zmenim nick na reznik a budu s vama chodit na ryby:-)) )

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:04 ® HaD
HaD

doktor: taky mám problém ho kilnout. ale 3 lehce pod metr mi letos na hlavu upadli

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 23:48 ® doktor

HaD: Ani neviem, chutí mi ale musí byť do metra, lepšietak 70–80cm. Neviem prečo zrazu mal taký odpor až hnusilo. Na rybách pečeného v alobale by asi zjedol ale doma mi to nešlo.

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 23:29 ® pupak

ano beru mimo ryb s kostma, lipana a potocmena

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 23:11 ® HaD
HaD

doktor: a proč sumce už ne?

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 23:09 ® DEATH

No,na jídlo..... Né že bych chytil tuny ryb,ale zase nejsme masák ,takže to beru takhle:Kapra od 44–45cm,štiku 60cm,tlouště moc né ,ale těch 50cm ujde. Prostě nejsem masák,ale pěknou rybu si nechám. Nejvíc si pochutnám na dravcích,smrděj mi méně než kapr a jemu podobné…

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 23:08 ® doktor

Samozrejme. Sumca ale jedol len minulý rok, tento rok už nedokázal. Takže len kapor, amur, zubáč, štuka, pstruh. Ostrieža tento rok ochutnal.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1