Vyhledávání
Berete si ryby na jídlo?
8.12.2004 | HaD | 12.622 zobrazení | 107 odpovědí
Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:42 ® 1Krtek
-
jo eště sem sežral v létě tolstolouše 105. ta udírna za to může !!!že sem ji stavěl !!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:30 ® 1Krtek
-
co naplat udírna mi dala 2 hady asi 4 kapříci . Celej podzim se těším na candoše ale holt umím H. o jo a jednou sem měl ;vosum vokounů; na másle ale to mě sežrali a jinak pa a pusa jak Rex Hunt. Nejsem bíložravec ale lítost a taky lenost dělá své!!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 14:50 ® toulovec
-
Dědek: sám si za to můžeš, to furt bylo samý svařáček, pívečko, kořalička a rybičku jsi ani nespapal pupák: jenže oni nevědí že my bereme ryby proto, protože máme hlad
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:20 ® mirmen
-
Pro vlastní potřebu nebo pro pohoštění ( 1–2 x ročně) přátel ano. Ročně od 10 do 40 kg, převážně úhoř, štika nad 60 cm, candát,okoun, kapr, případně amur , ojediněle bílá ryba. Letos jsem z asi 60–80 kaprů kilnul 2, vzal jsem dvě štiky, několik okounů a úhořů.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 10:19 ® pupak
-
to vis stat se masnou neni tak jednoduchy . . .
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 10:03 ® Dědek
-
Přeci jsem ho nemoh urazit A pokud jsem si dobře zapsal na HD, tak já měl asi 10dkg a ostatní každý asi 10kg ))
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 9:30 ® pupak
-
Dedku sorac nejak sem byl vozralej a nezapsal si to na HD, ale ty si nepapal toulovcovy chciply marenouzenace????
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 9:00 ® Dědek
-
No, letos jsem si nechal jenom jednu zubatici 65, ale jenom jsem jí ochutnal. Pupak a spol. slibovali, že mě je naučí jíst, ale jaksi se nám nepodařilo nic lapnout
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:25 ® pupak
-
to ja mam nrazacek plnickej a do jara to nejak vydrzim . . . to vis ryba na hacku patri do sacku
reagovat)
- Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:21 ® HaD
-
řezník: jj, mohl jsem aspoň ještě jednoho podchladit. na vánoce by bodnul
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:15 ® pupak
-
vy ste ale mekoty . . . asi si zmenim nick na reznik a budu s vama chodit na ryby
reagovat)
- Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:04 ® HaD
-
doktor: taky mám problém ho kilnout. ale 3 lehce pod metr mi letos na hlavu upadli
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 23:48 ® doktor
-
HaD: Ani neviem, chutí mi ale musí byť do metra, lepšietak 70–80cm. Neviem prečo zrazu mal taký odpor až hnusilo. Na rybách pečeného v alobale by asi zjedol ale doma mi to nešlo.
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 23:29 ® pupak
-
ano beru mimo ryb s kostma, lipana a potocmena
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 23:11 ® HaD
-
doktor: a proč sumce už ne?
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 23:09 ® DEATH
-
No,na jídlo..... Né že bych chytil tuny ryb,ale zase nejsme masák ,takže to beru takhle:Kapra od 44–45cm,štiku 60cm,tlouště moc né ,ale těch 50cm ujde. Prostě nejsem masák,ale pěknou rybu si nechám. Nejvíc si pochutnám na dravcích,smrděj mi méně než kapr a jemu podobné…
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 23:08 ® doktor
-
Samozrejme. Sumca ale jedol len minulý rok, tento rok už nedokázal. Takže len kapor, amur, zubáč, štuka, pstruh. Ostrieža tento rok ochutnal.
reagovat