Chytej.cz

Berete si ryby na jídlo? necteno

8.12.2004 | HaD | 12.538 zobrazení | 107 odpovědí

Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Úterý 30. března 2010 ve 12:36 ® jersey reakce na …
jersey

tučňák11: koukám,jsme si v lecčems podobní…se mnou je to hodně podobný.Kolikrát bych vzal,ale nakonec ji pohladím a hodím zpátky.Doma mě mají sice za blbce,ale omlouvá je jejich neznalost :-))

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 11:47 ® tucnak11
tucnak11

tych par kusu to je i s pstruhem. No a moje statystyka lovu kapru za 28 let je 18 kusu a pouštěnych tuny.Je to vidět jaky jisem jedlik.Nejednou jisem chytil kapřyka a přy ukončeni lovu přšla ta drsna hvile zabit ho,ten se namě krasnyma očima podival na ten upoceny Polsky ksyht srdce mi změklo podival jisem se kolem sebe a hodil ho spadky.A to se tak nejednou opakovalo,teras neberu vubec s sebou sak na uhovani ryb a mam pokoj.

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 11:38 ® tucnak11
tucnak11

Ja moc ryb neberu sem tam tak 4–5 kousku za rok,candat a okoun,no sumcy unas spadly s mirou na 50 cm tak se přemnořyly.

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 22:45 ® MuRRon
MuRRon

bud rád.. já jsem si přivezl domů, pěkný ho***

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 18:53 ® spike-cz
spike-cz

Když se ohlédnu zpět pár let, tak vezmu domů na jídlo kolem deseti ryb za rok. Mix kapr, štika, amur. Nejsem ortodoxní C&R :-)

reagovat
Neděle 28. března 2010 ve 21:12 ® -zruseno

Většinou ne, najim se doma. Jinak všechny ryby pouštim.

reagovat
Neděle 28. března 2010 ve 20:43 ® superweb
superweb

No ryby moc nemusim..1× za rok kapr na vanoce staci :-) Letos to odneslo 6 duhaku ze soukromy vody, mama ma celkem prisnou dietu a pstruh je jedna z mala veci, ktery muze..kupovat je v hypermarketu povazuju za podporu nehumanniho zachazeni s rybami :-)

reagovat
Neděle 28. března 2010 v 18:22 ® 

Ja si vezmu max za jednu sezonu 3ks ryb vetsinou candatek na gril jinak vsechno pustim.....

reagovat
Neděle 28. března 2010 v 17:41 ® IVO
IVO

NE – BERU SI JEN JÍDLO NA RYBY .......

reagovat
Neděle 28. března 2010 v 15:26 ® jeldas
jeldas

u nás ryby jím jenom já,děti ani manželka ryby nejedí takže si vemu dvě až tři za rok jinak pouštím

reagovat
Neděle 28. března 2010 v 11:12 ® tony.bobo
tony.bobo

Sem tam nějakou zmastím ale losos a vepřové je lepší.

reagovat
Pátek 26. března 2010 v 10:29 ® Jindra67

Ano taky. Nejčastěji bílou rybu na salát.Pravda,candoš je nej ale už není tak často.

reagovat
Pondělí 22. března 2010 ve 23:17 ® hovadoz
hovadoz

Někdy si vemu , ale většinou pouštím. Podle nálady.

reagovat
Pondělí 22. března 2010 v 15:30 ® MILHAUSKACHNA
MILHAUSKACHNA

KDYŽ NĚCO CHYTNU TAK SI TO VEZMU NA JÍDLO

reagovat
Pondělí 22. března 2010 v 1:10 ® dedacek

Beru, jen na jídlo.

reagovat
Neděle 21. března 2010 ve 21:15 ® džigit reakce na …

Elizabeth> přestaň otravovat!!!

reagovat
Neděle 21. března 2010 ve 21:12 ® jersey reakce na …
jersey

tomashr: jo, ty počty jak tu píšeš, by asi seděly,ale stejně…znamenalo by to být u vody fakt hooodně často.

reagovat
Neděle 21. března 2010 ve 20:56 ® tomashr reakce na …

jersey> K těm metrákům – ono se to nezdá, ale pokud se někdo baví třeba na plavanou/feeder bílou rybou, kterou pouští, tak to mohou být docela slušná čísla hmotnosti… 100 kilo je třeba 400 trochu větších plotic, v cejncích malých ještě o něco méně – podobné počty udělá za rok spousta lidí a když k tomu přibyou nějací kapříci, tak to skočí ještě výš. Velká většina takto chycených ryb se přirozeně vrátí do vody, takže se to neprojeví ve statistikách úlovků, ale musí to být opravdu značná čísla. Já jsem za loňský rok sežral chycených ryb nadprůměrně, něco přes 30 kilo, ale počet ryb, které šly zpátky do vody odhaduji na cca dalších 200 kilo – opravdu se to nasčítá… Letos jsem ještě nevzal ani jednu rybu a v podstatě pro mě sezóna ještě pořádně nezačala, ale i tak už to bude určitě nad 10 kilo chycených a puštěných ryb. V plné sezóně to pak naskakuje podstatně rychleji.

reagovat
Neděle 21. března 2010 ve 20:44 ® Elizabeth

Tak si objednejte jídlo online :-) na www.pizzaporuba.cz si můžete vytvořit vlastní pizzu. Na doporučení jsem to vyzkoušela a pizzu mi přivezli snad poprvé v životě teplou:-)

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 17:35 ® tomin

Jednoho uhoře, protože sem nebyl schopnej mu vytáhnout háček. jednoho lína , chyt sem jich asi 12 v jeden den tak toho posledního nejvěčího sem vzal. A 3 cejny sousedce. Věčinou se mě nechce ty ryby kuchat, tak je pouštím.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 16:45 ® ART
ART

Vloni jsem si vzal jednoho kapra pro dědu. JAk říká osprey častěji si beru jídlo na ryby, než ryby na jídlo.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 13:16 ® jarcina
jarcina

Já jsem si loni odnesla 3 kapříky na talíř a jednoho lína do rybníčku.

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 14:00 ® pavel.dedek211

Ne,zatím máme jídla dost.Je to nádherné chytit rybu a potom jí dát svobodu.Proto beru jen vánočního kapra a když ho nechytím tak ho prostě koupím na sádkách.

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 13:49 ® jersey
jersey

několik metráků? Lovíš na moři velryby?

ta čeština by tomu odloučení odpovídala… :-)

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 12:47 ® joscz
joscz

Ryby na talíři mám rád , ale musím si je kupovat protože když mám na nějakou chuť tak doma nic není i když jich za sezónu nachytám několik matráků. V loni jsem odnesl od vody jednoho kapříka protože manželka měla rybý apsťák a chtěla čerstvou rybku tak mě vyhnala na ryby.

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 22:57 ® RedTom

Minulý rok jsem si vzal od vody 4× kapra a 1× candáta.

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 20:12 ® Ciffik
Ciffik

poslední dobou neberu od vody nic…né, že bych byl ortodoxní CH&R, ale spíše jsem línej tu rybu dom tahat…moc nemusím plundrování vod, ale když si občas někdo něco veme nemám nic proti, kdybych musel vzal bych s největší pravděpodobností kapra, duháka…(ostatních ryb si vážím daleko víc), naopak si neumím představit, že bych ukončil život parmy, ostré, podoustvy, línovi atd…

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 20:11 ® džigit reakce na …

jersey> klidně mi říkej Vydro,to se líp poslouchá :-D To jsem ještě toho bolena naháněl celý den,nebo on mně ?!? 9-)

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 19:44 ® jersey reakce na …
jersey

džigit: můžu ti říkat Dvoudenní Masař? :-))

(vtip)

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 16:51 ® džigit

Já vloni vzal skoro vše co jsem chytl :-D Jednu štiku,bolena a kapra.Vše během dvou dnů-chtěli jsme porovnat chuť,nachystali kamarávi oběd a on zaplatil několika litry vína,přímo ze sklípku.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...