Chytej.cz

Berete si ryby na jídlo? necteno

8.12.2004 | HaD | 12.606 zobrazení | 107 odpovědí

Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 17. prosince 2004 ve 20:19 ® Tomash
Tomash

MK je trošku zmatenej… je mi ho líto. Já jako každý správný rybář miluju, když se mi ryba třepe na vlasci a šílí bolestí!!! Používám obrovský kovaný háky s mega protihrotem. Zbožňuju jak se hák zabodává hloubš a hloubš do rybí tlamy. Žádná ryba nemá šanci. Co ty na to MK? Jsi z nějaký sekty??? Jó to znám – ty vaše frázičky… „Maso je vražda! Řekněte to dál“… Všichni tvý předci se musí v hrobě obracet, když opovrhuješ masem a koneckonců na to doplatíš ty sám. Tvý tělo narozdíl od tvý tupý palice ví, co je pro něj dobrý a ty jakožto nemasožravec budeš mít zdravotní následky… jsi mi prostě k smíchu… P. S : všem ostatním chytejákům se omlouvám za vulgarity, které jsem použil, ale někdy to jinak nejde…

reagovat
Pátek 17. prosince 2004 v 19:05 ® muf

Jinak ryby jím, protože vím, že každá ryba to má ráda jinak (myslím úpravu)

reagovat
Pátek 17. prosince 2004 v 19:03 ® muf

Ahoj, je tady MK, abych mu mohl píchnout ten hák někam…

reagovat
Pátek 17. prosince 2004 v 17:22 ® xycht

dedek61: a nebo salátek z cejnů s majolkou a zeleninkou,. tak ten taky můžu. bílý ryby je relativně dost tak proč nějakou nevzít je to namka

reagovat
Pátek 17. prosince 2004 ve 13:57 ® dedek61
dedek61

Koukám, že si žerete! Ale pánové, naložené oukleje do kysaného zelí, dobře proleželé, to je po dlouhé probdělé noci úplná mana.

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:58 ® xycht

MK: seš vůl…

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 18:59 ® xycht

Ryby na jídlo beru, jak píše DaH asi nejlepší je candát, sumec nebo okoun křeč a rybíz je pro děti

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 17:34 ® pupak

MK – a ty nebodas haky rybickam do drzky?

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 17:23 ® jiris
jiris

MK – máš docela radikální názory, ale jinak souhlas. Pěkně to ty mršky musí bolet.

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 16:47 ® jiris
jiris

MK – dneska budu bodat rybky, už jsem si dobrousil háčky.

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 16:40 ® Rico
Rico

MK: pochybuju že víš co je to ryba.........

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 v 15:47 ® Prizrak

Ano, pár ryb jsem si letos vzal. A to pstruhy, kteří byly nějak poranění. Jinak si taky pochutnám na dravcích a amurovi. Kapr mi moc nechutná.

reagovat
Středa 15. prosince 2004 ve 23:32 ® joysi

Gudaska: Prosim prezradis recept na ten „neodolatelný salát“ . Dík

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 15:39 ® Padis
Padis

Já si občas rybu vezmu tak pro svoji potřebu. to je tak 15 –20ks za rok. Není to snad moc

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 9:59 ® Gudaska

Nikdy neberu ryby do mrazáku, ale jsme rybožravá rodina. Nejčastěji to odnesou přiměření cejni a plotice – tchýně dělá neodolatelný salát a skvělé matesy. Potom tak 6 kapříků kolem 50cm, všechny mírové hady (ale poslední dva roky se mi podařil 1kousek ročně) a okounci +20. Candáta tak 1 za rok (když to vypadá, že nerozdýchá vytažení) a všechna duhová prasátka, co přijdou do ruky. Sakra, asi odpoledne vyrazím k vodě!

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 9:09 ® JarLetka

Kapříka tak 2× za sezonu a štiku taky tak. Ne že by nám to až tak moc chutnalo, ale je to zdravé (všeho s mírou). Mějte se fajn, už aby bylo jaro!

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 ve 13:36 ® Holajz2

Ano beru, jsem masožravec, a proto si ponechám kapříka, občas amura, ale těch moc nechytnu a nejraději kandidáta a okouna. Kandidátů mám letos 7 a jednu šedesátku jsem si nechal na štědrovečerní stůl. Obecně mi ryby prostě chutnají a přece se neošidim! Myslím si, že každá ryba může být skvělá, pokud se umí udělat. P. S. Sumíka jsem ještě neochutnal.

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 20:42 ® Čajda

Jím všechny druhy ryb v jakémkoliv množství,ale většinou je kupuju,protože HO… chytnu. Nikdy nedávám mrazit,takže beru jenom když mám chuť. Letos ovšem nebyla ani jedna

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 22:54 ® HaD
HaD

jaryn: co kecáš, vždyť si prd chyt a já ti dávám jen sumce a ty sou bez šupin

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 22:48 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

snažím se vše pustit. Letos jsem nachytal jen několik cejnů babičce na zavináče,dále dědovi štiku,tetě pár jelců a mamce candáta. Jinak všechny ryby(i včetně trofejních) pouštím

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 22:29 ® jaryn

kdoby je nejedl, mně už rostou z pr. le šupiny

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 21:22 ® Milky
Milky

Beru. Rybí maso je velmi dobré, ale všeho s mírou! Letos jedna štika, dva pstruzi, pár kapříků do solária – ještě čerstvě teplé pak podkovy rozvezu po známejch.

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 21:02 ® Láďa_vydra

HaD Jojo přesně s tý co nechali zdechnout a byly dobrý na co bys je jedl stačí když si smažil jiris a já myslel že si v noci chodil s majkem na vycházky a ty si pytlačil.

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 20:57 ® HaD
HaD

Láďa_vydra: myslíš z tý zdechliny? No a nebyly sqělý? Sem si skoro ani nekous. Jste mi to sežrali. Mastný huby, plný břicha a na Havlíčka zbyly dvě kostky

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 20:19 ® jiris
jiris

No nohy taky, ale 50 kg sivenů ve spacáku udělá divy!

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 20:12 ® Láďa_vydra

jiris a já myslel že ti smrděli nohy příště s tebou nespím když si takovej masař

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 19:17 ® jiris
jiris

Všechny do jedné killnu, na piláku mi hnily ve spacáku, mrchy.

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 19:07 ® Klon
Klon

Ryby jím ale spíš ty dravce,letos jsem si asi s cca 160 ryb vzal jen 2 kapry a pár okounů a štik jinak všechno puštěno,ve mě to probouzí lepší pocit když rybu pustím než killnu,asi si něco vynahrazuju

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:57 ® Láďa_vydra

HaD A co ty škvareky ze 140 na pádu??

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:48 ® Tomash
Tomash

Jo. Byby baštím, ale s mírou. Nejvíc jsem si asi vzal jelců – táta dělá dorej salát. Mohlo jich být(jelčáků) asi 30ks , ale trofejní jsem pustil všechny. Kaprů letos 75 ulovených a 10 kill. Parem letos cca 150 ulovených a 6ks ponechaných – na salát. Štik 20 ulovených a 5 kill. Okounů hodně – ponechaných asi 20. Canďourů asi 10, ale všechny puštění… Né, že by mi kandidáti nechutnali. To né!!! Ale dávat je mrazit – to se mi nelíbí.

reagovat