Vyhledávání
Češtin, můj kobil !
18.9.2008 | MiK | 13.363 zobrazení | 133 odpovědí
Opravdu jsme takoví tydýti, nebo,jenom nepozorní ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. září 2008 v 1:45 ® cercer
-
MIK:jj…tak čus…a já jdu hledat..
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 1:43 ® MiK
-
cercer1> se teda kaju. Já už se dlouho nepřihlásil, tak jsem se potřeboval vykecat. Původně jsem hledal něco jiného, ale ta zábava stála za to! Vyď ?! ˇ Čus.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 1:35 ® cercer
-
njn…je to fakt síla…ale jak řekl už Regulus..není dobře to moc pitvat…nakonec se to otočí proti tobě..ale můj názor je ten,že chybu nebo překlep udělá každý..ale základy při psaní by měl už mít zažité..jsou prostě slova,při kterých tě to ,,trefí"a číst po sobě by si to měl-zvlášť,když je jeden tak písemně aktivní..
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 1:34 ® gadasnik
-
regulus-čéčé neblbni,bacha na cévky,jak ti prdne,budeš víš kde,........................................................
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 1:28 ® MiK
-
kuwa už dlouho jsem se tak nezasmál.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 1:27 ® MiK
-
cercer1> nejsem škodolibý, ale podívej se na profil, co napsal do témat. To se budou někteří rybářy divyt!!!
reagovat))))
- Čtvrtek 18. září 2008 v 1:13 ® cercer
-
,,Takové druhi prutu by mohli myt v rybařskích potřebach v Holicích" …z fóra,,Kde koupit prut Hutchinson" Docela slušné,co??Robure..oprav to…
reagovat)
- Čtvrtek 18. září 2008 v 1:08 ® cercer
-
reagovat)) fakt že jo!!!
- Čtvrtek 18. září 2008 v 1:06 ® MiK
-
je okmolo dnes až zítra. Nenašel jsem jediné téma, na které by vavra26 neodpověděl. A já myslel, že je Jára C. mrtvý!
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 0:53 ® regulus reakce na …
-
No já se sám sobě divím, už nemám sílu na něco takovýho odpovídat. Bylo by zajímavý vyhrabat všechny ty odpovědi na toto téma.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 0:50 ® MiK
-
regule, já neútočím na HaDa, ale na ty Ukrajincí! Mezi náma, čekal jsem, zda se ozveš dříve ty, nebo Robur. Kuwa, vyhrál jsi !!! Gratulace.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 0:45 ® regulus reakce na …
-
MiK – to jsi neuděl dobře, půjdou po tobě jako po uzeným a HaD ti jako mě bude nabízet admin práva, abys opravoval hrubky. -:)))))
Plně s tebou souhlasím, ale já už na to seru, nemá cenu se nervovat, ve finále na tebe začne někdo vypyskovat že je disněco. Bolí od toho oči.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 0:39 ® MiK
-
Já sem dříve chodil rád, ale v poslední době už sem jen tak juknu co a jak. Témata jsou opravdu „o Howně“, těžko si vyberu, co by mě alespoň trochu zajímalo. A dnes mi dal Vavra26 opravdu zabrat. Copak si po sobě nemůže tu jednu jedinou větu přečíst??? Kuwa to bije do očí ten češtin. Já si pak myslím, že to je nějakej ukrajinec žijící v Česku. Nechci sýčkovat, ani HaDa strašit, ale fakt to jde do Howen.
reagovat