Vyhledávání
Češtin, můj kobil !
18.9.2008 | MiK | 13.376 zobrazení | 133 odpovědí
Opravdu jsme takoví tydýti, nebo,jenom nepozorní ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 19. září 2008 ve 20:19 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
b.gun: To jsem nějak nepochopil, jelikož slovo přitom je v pořádku:)
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 19:51 ® Sander
-
zlomiljsemprut > doplním b.guna – to „matěřský“ tam taky pěkně svítí :o)
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 19:03 ® b.gun reakce na …
-
zlomiljsemprut: Ještě dopiluj užití příslovce „přitom“ a bude to OK … PS: Ber to jako vtip a dloubnutí si …
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 17:54 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Souhlasím také, ale mám jedu výhradu! Všichni mladí nejsou stejní. Všichni jste se do nás pustili, ale při tom chyby dělají i „staří mazáci“… Já osobně čtu a snažím se, aby můj matěřský jazyk byl co nejlepší! Takže mi tyto narážky moc nevoní!
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 17:44 ® sus1 reakce na …
-
a přitom má hnědý a žlutý trenýrky.
reagovat))))
- Pátek 19. září 2008 v 17:35 ® Vydrain reakce na …
-
ááá někdo machruje jako leonardo da Vinci
reagovat)
- Pátek 19. září 2008 ve 13:58 ® Robur
-
oikuvrw nb+ oeswk
přeložte si to jak chcete, je v tom jednoduchá šifra, luštitele osobně pochválím. Doufám, že jsem se v té šifře nepřeklepl
reagovat - Pátek 19. září 2008 ve 12:50 ® regulus reakce na …
-
baddy73 – musím se částečně zastat Mika. Právě proto, že jsi tu chvilku, tak nemůžeš vědět. Byla tu obecně dost jiná atmosféra, nedá se to simulovat tím, že si překlikáš o dva roky zpět, nějakým vývojem se to dostalo tam, kde to je dneska, asi spousta lidí už vystřílela „munici“ a jen přihlíží. Za dva roky to patrně bude zase trochu jinak, právě proto nevíš co tím MiK myslel. Z druhé strany z pohledu tebe, jako relativně čerstvýho ta poznámka o fórech vyzněla blběji než to MiK patrně myslel a nejspíš to nebyl nejšťastnější příměr. Ono je to tak, když na něco 5× odpovíš, tak po šestý se na to už vykašleš a po patnáctým stejným dotazu, případně založeným fóru, ti to začne lézt na nervy. Pokud ti to nedobrnkne hnedka, tak časem pochopíš, co jsem tím myslel, že to není nic proti nikomu, jen konstatování reality.
reagovat - Pátek 19. září 2008 v 11:45 ® cercer
-
stotožňuji se s názorem Regula..včetně pasáže o Roburovi!
reagovatDD
- Pátek 19. září 2008 v 10:46 ® gadasnik
- reagovat
- Pátek 19. září 2008 v 9:32 ® baddy73
-
Tydýtí nejsme! Myslím, že jsme jen lidi. Někdo má pravopis v malíčku někdo si to jen myslí a křičí a někdo je holt rád že je schopen něco co chce zdělit nám ostatním přenést do psaného projevu, který se dá s dávkou tolerance a sebezapřením přečíst a pochopit obsah. A o ten obsah jde snad především. Tohle jsou zajmové stránky-rybářské. Nejsem tu dlouho, což si každý může přečíst na mé registračce ale děsí mě slova (cituji MiK)„Nebudu chodit častěji, bo mě nezajímá Ústí nad Labem, chytej ostrava a okolí ani jestli někdo nezná tento prut…“ Nějak mi uniká o čem bychom se tady měli bavit když ne o rybách,náčini,revírech,rybářích a všem co s tím alespoń trochu souvisí.Je téma nezajímávé? Tak na něj zkrátka nereaguju a přečtu si nějaké které mě osloví, nebo vytvořím takové které je pro mě momentálně zajimavé. Proč se nepodívat co baví rybáře na Labe nebo u Ostravy? Že se spolu baví kamarádi na tom snad už vůbec nic není. O čem se baví rybáři na rybách, v hospodě, v práci a já nevím kde všude? Proč by to ve virtuálním světě mělo být až tak jiné než praktickém životě? Zkrátka, mě se tu líbí bez ohledu na to jesli někde má být „i“ měkké či tvrdé. Sám taky nepoletím za žádným češtinářem, aby mi tento přispěvek opravil ikdyž věřím, že by si to zasloužil…
reagovat
A ještě vzkaz pro MiK. Kouknul jsem na fora která jsi založil a nezdá se mi že by obsahově vybočovala z průměru… - Pátek 19. září 2008 ve 3:57 ® regulus reakce na …
-
Zubatá rybiško – že ty se dycky ozveš, samo máš stejně jako my všichni právo na svůj názor. Proč kuwa a howno, by tě asi mohlo napadnout, ale to je fuk. Píšu to už po stý a fakt mě to už neba, vůbec nejde o vyloženě spisovnou češtinu, všichni píšem jak nám zobák narost, ale jsou určitý věci, přes který nejede vlak, dialekt nedialekt. Když se někdo někdy přehmátne na klávesnici, tak se hold stane, ale když někdo stabilně píše jako dítě z druhé třídy pomocné školy, měl by se nad sebou zamyslet a ne pyskovat, když se mu lehce naznačí, aby si to po sobě přečetl a opravil aspoň ty do očí bijícími hrubky.
Robur – mimochodem, ty poslední dobou píšeš taky jako tatar, vyměň klávesnici, zajdi k očnímu a vzpomeń si na svoje předchozí povolání a oznámkuj si svoje příspěvky. Pak se přestaneš vymluvat. -:))))
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:12 ® Sander
-
Salmo, s tímhle se nesmířím nikdy. Neutíkej z boje tak rychle.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 21:52 ® Salmo
-
To je téma na dlouhé povídání,ale já už se s tím smířil :-/
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 19:39 @ ???
-
Ahoj, máš pravdu. A nenazval bych to tydýti, ale hlupáci. Domnívám se, že když se chce někdo prezentovat na internetu, tak by měl psát bez chyb a tím, že se někdo ohání tématem a je mu šumák gramatika, tak to je velmi smutné. Ale hlupáků je všude spousta, já třeba pracuji s kolegou, který píše kíbl, visipaly, to je brutus, že ?
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 18:05 ® Piranha
-
Ja ho napsal taky, ok beru, mel jsem ho napsat slusneji, nebo taky skomolenej jako psal on.Dobra opravim se.Myslim si, ze by se mel pravopis resit na jinych strankech a ne na strankach s rybarskou tematikou.Jinak pokud jde Mikovi o cestinu, proc sam pise skomoleniny a vyrazy.Myslim treba jako slova kuwa a vo howne.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 17:16 ® HaD reakce na …
-
piranha: nepřeháníš to? MiK napsal svůj názor. To snad může a respektuji ho. Tvůj výkřik mi přijde trochu zybtečný a neslušný.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 16:55 ® Piranha
-
Mik>kdiz se ti to tadi nelyby, takse sem neser.A neser sem do ryb. serveru plki jako CZ a tak.Na to jsou jyni serveri.Baf se rači vo ribach.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 13:50 ® Vydrain reakce na …
-
Cercer – to máš pravdu a ještě si zapomněl dodat, že přímo HDU se to s těma rybama netýká
reagovat)
- Čtvrtek 18. září 2008 ve 13:25 @ ??? reakce na …
-
Oprava: Tento příspěvek jsem zařadil do nesprávné diskuse.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 13:24 @ ???
-
Dobrá práce. Doporučuji např. moravskoslezským kolegům provádět takto intenzivní kontroly na Sl.Hartě, Žermanicích atpod. Já vím, asi to nebude selanka, ale své ovoce by to mohlo přinést. Držím pěsti, lovu zdar
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 11:40 ® cercer
-
MIK: Ty to asi nevíš,ale buď rád,že jsi se nikdy nedověděl,co je to HDÚ,protože by jsi už viděl rybu jen v Tesku,nebo na fotce…je to prokletí!!!A nedělám si srandu.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 10:21 ® MiK
-
uzavřel jsm toto téma, ale je slušností odpovědět: HaD> neřeš to, nic s tím neuděláš. Jen jsem cítil potřebu to veřejně pranýřovat. hraji> svatá pravda bo DVD ani PC hry se nečtou. robur> nechtěj to radši ani číst, bolely z toho oči. Nebudu chodit častěji, bo mě nezajímá Ústí nad Labem, chytej ostrava a okolí ani jestli někdo nezná tento prut. Bohužel tyto témata tvoří 80%. Zbytek se baví hrstka lidí, kteří se dobře znají a ostatní neví vo co go. A dodnes jste neprozradili, co znamená HDU !!! Na protest odcházím od počítače a jdu snídat.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 9:50 ® Vydrain reakce na …
-
hraji, Mik, Robur – svatá pravda, naposled se urazil nějakej Mayor, a bil hlavou o zed, aby prosadil svoje práva, sláva
reagovat)
- Čtvrtek 18. září 2008 v 8:37 ® Robur
-
no ještě jednou napíšu
reagovat– o co jsem přišel, prý je to smazané, dokáže to někdo přepsat?
- Čtvrtek 18. září 2008 v 8:36 ® Robur
-
Mik, máš sem chodit častěji, napiši ti zde jen jednou, páč na toto MÁM SVOJE FÓRUM
reagovatwww.chytej.cz
- Čtvrtek 18. září 2008 v 8:32 ® hraji
-
Není se čemu divit, mladá generace neumí číst, neumí psát, nezná pravopis a myslí si, že Jan Drda byla nějaký raper. Tragedie je, že kdyby na ten svůj výtvor s pěti hrubkami v jedné holé a stupidní větě hleděl celý den, ty chyby tam nevidí. Když mu do diskuze napíšeš, ať si koupí knížku a něco si přečte třeba o lovu přívlačí, bere to málem jako urážku. Proč by měl proboha číst, však školu už ukončil. Prostě je taková doba.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 2:22 ® HaD
-
provedl jsem trochu čistku
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 2:05 ® HaD reakce na …
-
MiK: píše se ribi
reagovatJe to těžký. Nevím jak s tím bojovat. Jedině snad stopku? Ale to mi přijde drsný a trochu nefér.
- Čtvrtek 18. září 2008 v 1:51 ® MiK
-
to all> uzavírám toto téma a přeji fšem moc pěkní ryby
reagovat(