Chytej.cz

Foťák necteno

6.12.2004 | Chose | 54.976 zobrazení | 105 odpovědí

Chci si koupit digi foťák k focení úlovků atp. jakou značku a typ používáte Vy? který se vám osvědčil?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 7. prosince 2004 v 17:12 ® Chose
Chose

v čem mi vadí že namá optickej zoom? co znamená ten smart zoom?otravuju,ale nechci koupit shit… Tt

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 17:08 ® Chose
Chose

HaD-davídku jak ty to děláš… jo to je von. doporučil bys mi ho?je to na fotky na chytej a domů na komp. nic profesionálního..

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 16:55 ® HaD
HaD

jestli myslíš tohle: , tak ten je za ty peníze celkem v pohodě. Škoda je ale, že nemá opt. zoom, přednost zase vidím v tom, že je objektiv poměrně širokoúhlej. Většina digi začíná někde na 38.

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 16:18 ® Chose
Chose

no díky za rady. mě se docela líbí sony cybershot 4,1mpix clona f2,8 ohnisková vzdálenost 33mm zoom-3,2smart zoom.3krat digi zoom. co vy na to? za 5000,–

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 10:22 ® doktor

Ja mám Minoltu Dimage5, 7× optický zoom. Fotí pekne. Horšie to je s výdržou bateriek. Kupoval ako novinku a vtedy 65tis-Sk.

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 1:09 ® dudu

Mám Canon S50 koupený v doprodeji za 12t. a jsem spokojen . Má 5 mega-ty doopravdy nejsou potřeba na normalní fotky. Objektiv si myslím, že je dost dobrý. Jsem spokojen, v této cenové relaci nic lepšího před půl rokem nebylo.

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 23:21 ® HaD
HaD

Protože se focením taky zabývám, mohu jen potvrdit, co říká sethy. Pixely rozhodně nejsou rozhodující. Dnes je to reklamní tahák…8 mil. 10 mil… Důležitější je sklo (objektiv). To je celkem jasná věc. Když budeš mít na obyč. těle super sklo, uděláš dobrou fotku. Když budeš mít na profi těle šitový sklo, nebude to stát za nic. Myslim si, že pokud neplánuješ A3-kový kalendáře, nebo třeba použítí na titulku knihy, či časáku, nepotřebuješ ani náhodou víc než 3–4 mil. pix. Pokud chceš fotit jen pro sebe a na internet-chytej tak stačí kdejaká levná „krabička od mýdla“ s 3–4 mil. pixely. Z toho Ti v minilabu v pohodě udělají i A4-ku.

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 23:11 ® sethy
sethy

Jo a jestli fakt muzes pockej po vanocich a fakt se to vyplati-budou velky slevy-jako kazdej rok.

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 23:07 ® sethy
sethy

Jo a ktem baterkam. Myslim ze na tuzkovy je to lepsi. taky mam jeden na tuzmovy a jeden na ty podobny jak v mobilu. Ale ty sou dost drahy(mam dve abych mohl vybitou hned menit) ale kdyz mas jen jednu a vybijes-musis cekat na nabiti a to musis mit jeste po ruce zastrcku, ale tuzkovy baterky koupis v kazdy trafice. vem to v uvahu

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 23:04 ® sethy
sethy

No mam na to asi jinej nazor nez ostatni a to bude asi tim ze se focenim celkem zabivam. Nezalezi ani tak na pixelech(bohate staci do 3mil) ale spis na kvalite objektivu. Pokud budes met spatnej objektiv tak ti nepomuze ani 7 mil pix. znam firmu nekde ve zline kde si nechaval kamos delat fotku a ted nekecam z 2 milpix a fotka ma asi format A0 mozna i vetsi-a oni to dokazou nejak zvetsi a vubec to nepoznas-ovsem za to platis. Pokud si to budes chtit vyvolavot tak do 13×18 ti staci bohate 3mil. pix spis se fakt zamer na ten objektiv. Jo a ty videosekvence ozvuceny uz jsou ted skoro vsude. Taky zalezi jak ho chces velkej ja mam treba minoltu dimage x (kupoval jsem ji za 11 000 ted stoji asi 4 000) a tu mam na ryby a treba kalby(protoze je mala) a tak. No a pak mame s tatou na pul Sony DSC-F828 no ale ten uz stal kolem 30 000kc. Tak se rozmysli na co to fakt chces. Jo a jestli to chces hlavne na ryby spis si vyber nejakej odolnejsi nebo aspon si kup voduvzdornej obal(vim co rikam)

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 21:44 ® Vyhulmektrava

já mám revue 310c ............. je to jebka a dával jsem za něj 5000,– teď bych si koupil Minoltu dimage z1 ......... stojí 8000,– a má 10× optickej zoom a vejde se do ruky .............­....... jak píše zadar myslím že se dá taky „píchnout“ do síťe a baterky v něm se nabyjou .......... jinak hezkej foťák

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 v 19:34 ® Tomash
Tomash

zadar : Vyber si prosím-tě jinou ikonku. Díky…

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 v 19:23 ® 

Mám Olimpus mju 300 asi 1.5 roku a jsem spokojenej je odolnej proti vodě a malej, krásně se vejde do kapsy. Dnes se prodává vylepšenej 400 asi za 8000, já za něj dal loni ještě 13000. Nechcešli ho za každou cenu pod stromeček. Počkej si na povánoční slevy. Nejsou špatné taky foťáky od Fujifilm za slušnou cenu.

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 v 19:08 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Souhlasm s klonem,ty sony jsou fakt skvělý,qale nasouhlasím s ním v tom,že se u canonu platí hlavně za značku. Ty canony jsou tak skvěly!!

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 v 18:55 ® Klon
Klon

Záleží na tom kolik peněz chceš investovat,jinak mohu doporučit od Sony-má 5mil. pixelu a hlavně má výhodu že se nabíjí jako mobil,všechny ostatní jsou na tužkový,další výhodou je že jako jeden zmála ma OZVUČENÉ videosekvence ve VGA,a dobrej makro režim atd. další dobrý jsou od Kodaku a nejsou tak drahý-okolo 8000kč. Ten Soňák stojí okolo 15000kČ ALE VYPLATÍ SE TO. Hlavně nekupuj nejlevnější a bacha na značky třeba u Canonu platíš hlavně značku a přitom není tak dobrej jako viz. výše,je to muj názor pár foťáku už mám. Doufám že jsem pomohl.[ Upraveno Klon dne 2004–12–06 v 17:57 ]

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1