Chytej.cz

Dračí lodě na řekách... necteno

17.9.2008 | milhom | 3.065 zobrazení | 16 odpovědí

Su z Brna a protéká tu strouha která není moc široká, natož hluboká a všichni okolo jí říkají Svratka. A na ní se uhnízdil zvláštní druh hňupů co se pohybují na takové loďce a zatím co posádka na ní se snaží pohnout lodí dopředu, jeden z nich řeže do bubnu jak hluchej do vrat… Chápu mají taky koníčka i když trošku hlučnějšího, ale proč proboha nejdou na přehradu, kde by to nikomu nevadilo??? pokud se trefíte do jejich času tak to rovnou zabalte, protože po tom kraválu přestanou žrát aji kačeny…
A co Vy jaký s tím máte zkušenosti???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:17 @ Lazy

Bohužel jsem obyvatel Jundrova a tohle bubnování mi zní v uších celý den. Sám jsem vesloval a NECHÁPU proč si to nemůžou pustit do sluchátek? Je to nádhera celej den poslouchat. Lidi jsou vesměs sobci a podle toho se chovají. Nezajímá je že to může někoho obtěžovat. Ten zvuk je tak strašně pravidelnej že to nemá obdoby. Sportu zdar a my obyčejní obyvatelé Jundrova si můžeme trhnout nohou díky skupince nadšenců.

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 0:14 ® JiříH

U nás jezdí nejedna na Vltavě 6. Asi proto, že je to velká řeka, tak rozdíl v braní s bubny a bez nich není. A to jezdí na dohoz. Ale je příjemné se dívat na různé posádky – někteří makají, další se flákají, do toho mlátí bubenice…Dost do­brý.

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 14:08 ® Robur
Robur

www.chytej.cz

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 14:07 ® Robur
Robur

ne když jsou zavody o víkendu, tak se sváží lodě vlekem a posádky si tam dojedou např. autem v pátek. Loď přebírá správce, néé? Proč by se stavěli na přehradě kůly?

Jinak se jich nechci zastávat, samozřejmě to vadí, ale myslím, že to nějak drasticky neomezuje.

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 14:00 ® milhom
milhom

S tím vlekem se mi to nechce věřit, to jako že když sou závody o víkendu, tak tam někteří trčej už od středy a t.d. jen kúli vleku? Nikomu neubírám jeho koníčky, jen by je mněl trošku přispůsobyt možnostem okolí… když to přeženu tak mně se líbí prkno na vlnách, ale nepostavím kúli tomu na přehradě vlnobytí, čímž bych odepsal jachtaře, plavce, parníky a t.d. … Prostě tato zábava vznikla v povodí velkých řek a k tomu by se mnělo přihlédnout…

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 12:43 ® milhom
milhom

HaD: :-D Znám já jezdil divokou závodně :-)

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 12:33 ® HaD
HaD

S tím se musí člověk naučit žít. Někde zase jezdí vodáci a na mém oblíbeném místě zase jezdí kajakáři a mají tam postavenou takovou dráhu, že od muškařiny v těch místech nás v podstatě odřízli. Navíc když zabrodím do řeky a přijdou na tréning a pustí šlajsnou vodu, nemá člověk téměř šanci se dostat zpět, jaký je tam průtok.

reagovat
Středa 17. září 2008 v 11:48 ® regulus
regulus

milhom – tak to se povedlo, trefils hřebíček, vlastně Robura na hlavičku. -:)))))

reagovat
Středa 17. září 2008 v 11:44 ® jiris
jiris

Draci lode jsou dobra prdel :-) asi mesic jsem delal bubeníka :-))

reagovat
Středa 17. září 2008 v 11:26 ® Robur
Robur

pak miř na buben či bubeníka, mělo by to stačit:-)) nebo choď do Komína a výše, tam je to nad splavem:-)

reagovat
Středa 17. září 2008 v 11:14 ® milhom
milhom

Robur: Takže podle toho odkazu je to PO 17:00–19:00 ÚT 17:45–19:15 ST 16:00–19:00 ČT 17:00–20:15

Z toho vyplívá že opravdu zachytat si můžu jenom v pátek, sobotu a v neděli? Začínám chodit k vodě se vzduchovkou !!!

reagovat
Středa 17. září 2008 v 10:49 ® vagi
vagi

Robur: to je téma pro tebe jak dělané, žé? Ty dračí plašiči ryb. :-)

reagovat
Středa 17. září 2008 v 10:23 ® Robur
Robur

jedo tak 12–15Km za hodinu, takže na úseku 250metrů to projíždí kolem minuty:-) , pak to samozřejmě jede zpět, od psalvu ke splavu je to tak 5 km a za jeden trenál to propluje jednou až dvakrát tam a zpět.Proto chytám na konečné, tam se to eliminuje tím, že se už moc nebubnuje a odpadá cesta zpět. Nikoho neomlouvám, je to statistika utrpení rybáře:-)) .

reagovat
Středa 17. září 2008 v 10:10 ® Libor
Libor

no to sou věci, na malý řece to musí bejt děs běs…

reagovat
Středa 17. září 2008 v 9:44 ® Robur
Robur

adamuvhradek.raj­ce.idnes.cz

robur01.rajce­.idnes.cz

reagovat
Středa 17. září 2008 v 9:40 ® Robur
Robur

jsem rybář i dračí jezdec. Loď je poněkud delší a má základnu na řece, na Pryaglu je jiná loděnice. Není žádná prdel tu loď převážet, je na to speciální vlek, který např. na závody objíždí část republiky aby lodě sesbíral.

www.veteranibrno.estranky.cz

zde máš odkaz, kdy je trénink a loď jezdí:-) .

Jinak chytám pod mostem v Komíně, kde se loď otáčí a ryby berou pořád. Ale taky jsem zažil, že přede mnou zastavili a začali řešit taktiku, tak jsem je posal o kus dál a bylo mně vyhověno.

reagovat