Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 211.027 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. září 2010 v 17:49 ® olda reakce na …
-
foks01> jsou to zmr..,jsem rád že jsem starej,to Labe bude uplně zabitý,teď se tak krásně rozmnožují ostré a podoustve,parmy a bude tu zase hovno,bude to o cejnech a sumcích těm se tam bude dařit.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 17:45 ® olda reakce na …
-
hering> prosím je toto jelec proudník ?
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 16:50 ® hering reakce na …
-
foks01> JJ hlavně,že se pro nějakou necelou tisícovku lidí,kteří si chtějí provozovat tu svou rejdařinu najde těch 5,5 mld.A keci o tom,že to pomůže nezaměstnanosti u mě neobstojí.Stavební firmy co budou na zakázce profitovat si přivedou svoje lidičky a místní stejně ostrouhaj.Já bych byl raději kdyby za tyto peníze řešil p.Bárta dopravní infrastukturu v DC a okolí.S tou se musí totiž denodenně potýkat podstatně více místních,ale i přespolních !!! A teď po těch povodních kdy KÚ vyčíslil škody na majetku státu jen na děčínsku na víc jak 1,5 mld. by jich bylo potřeba dvojnásob.Takže v době kdy vláda brečí jak se musí šetřit a jak nás bude muset škubat si nemyslím,že nějakej pos…nej jez je priorita!!!!
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 15:27 ® foks01
-
V době tvrdých ekonomických škrtů slíbil ministr dopravy Vít Bárta více než pěti a půl miliardovou investici na budování jezu na Labi u Děčína…a je to v hajzlu
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 10:40 ® cercer reakce na …
-
džigit> ..no jo,aby ses nepřidal!!
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 9:08 ® džigit
-
olda> máš pravdu předsedo,pokud okoun při pózování nekouří palec,jako by nebyl
reagovat
tohle foto patří do diskuze „pěst na oko“ - Neděle 12. září 2010 v 1:52 ® cercer reakce na …
-
hering>, mannice>,olda: dík za pochvalu..no a pokud vám jde o ten uchop,polepším se a nafotím vám nějaké profi fota správného držení
reagovat - Sobota 11. září 2010 v 19:01 ®
-
cercer1> krásnej okiš,taky sem jich dneska pár pochytal.Ale moji byli velikostně trochu pozadu,zato to doháněli barvama
držel sem jí stejně,sakra sem pozadu
reagovat..:))
- Sobota 11. září 2010 v 17:33 ® olda reakce na …
-
cercer1> hering má pravdu ,ty neumíš držet okouna,vůbec nejsi in.Jinak moc hezký pruhovaný.
reagovat - Sobota 11. září 2010 v 16:05 ® hering reakce na …
-
cercer1> Krasavec pruhatec,jen by se foto lépe vyjímalo s palcem v tlamě a vyvrácenou palicí…
reagovat - Sobota 11. září 2010 ve 14:22 ® cercer
-
středeční ranní vláčka…
reagovat - Pondělí 6. září 2010 v 17:36 ® Procházka
-
Omlouvám se za fotku, mělatam přijít jiná alu dával Mi to tam vnuk a já nevěděl jak ji odstranit.Ještě jednou omluva.Candát měl na boku hodně zaplísněnou ránu velkou asi 15 cm.
reagovat - Neděle 5. září 2010 ve 23:13 ® hering reakce na …
-
mannice> Si piš,přesně na metr!
reagovat - Neděle 5. září 2010 ve 22:48 ® reakce na …
-
hering> To souhlasim.Poznal si odkud ?
reagovat - Neděle 5. září 2010 ve 22:46 ® hering
-
mannice> Pan Procházka sice chytil slušnýho candoše,ale fotka hnus.Víc vyválet ho po zemi už asi nešlo.
reagovat - Neděle 5. září 2010 v 18:25 ®
-
Tak co jak vám jdou fishky? Koukám že pan „procházka“ uspěl .. Krásnej úlovek
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 v 17:50 ® hering
-
Tak dnešní pokus o potočáka skončil krachem.Podíval jsem se na tři lokality a všude kalná,nechytatelná voda.Noční déšť udělal své.
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 v 9:52 ® hering reakce na …
-
cormoran> Je to dost hladová voda a pstruh cca 20cm je pěti/šestiletá ryba.
reagovat - Pátek 27. srpna 2010 v 8:56 ® cormoran reakce na …
-
hering> Co k tomu dodat, nezasvěcení to prostě vidí jinak..Nám tady takhle do**bali taky jeden potok, kterej je vedenej jako CHRO. Než tam před lety tu regulaci udělali, byly tam ročně tisíce vytřených potočáků a produktivita toho potoka byla neskutečná, teď je těch pár nasazenejch generaček rádo, že si najdou nějakou tu tišinku na přežití. Jinak popravdě v tom Hřensku nevím, co to bylo za potok, asi ale ten, co píšeš. Je to asi metr širokej tok, ve Hřensku dost regulovanej. Docela mě ale zarazila ta velikost toho potočáka, čekal jsem, že už bude mít aspoň 8 cm..
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:50 ® reakce na …
-
hering> CO sem koukal,tak pršet má a dost.Taky sem se chystal na fishky..
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:44 ® hering reakce na …
-
cormoran> Jestliže to byl potůček ze Hřenska na Mezní Louku tak na tuty malej potočák.Ten malej potůček si udržoval a snad i nadále bude udržovat samoreprodukci potočáka.Pstruh potoční přežije v přirozeným korytě potoka i tisíciletou povodeň,ale nepřežije regulaci.Už jsem objel po mém návratu z teplých krajin dost našich chovných potoků a co je do oka bijící,je že tam kde nebyla žádná regulace a voda si udržovala po léta svoje prapůvodní koryto není žádná škoda.Maximálně je trochu učesanej břeh,ale tam kde se za velké radosti a podpory obecních zastupitelstev a neustálé masáže obyvatelstva povodím Ohře či Labe (to je jedno),že se musí toky dláždit a betonovat tak tam jsou nyní sebrané kilometry břehu,někde i kusy silnic.Někde regulace,třeba má smysl (např. hluboké koryto Kamenice ve Hřensku),ale dláždit a narovnávat kapiláry je zhovadilost nejtěžšího kalibru.Zde by se naopak velkou vodu měly co nejvíce snažit zbrzdit a né jí ještě zrychlit.Na spodní části potoka se s ní už moc nenadělá.Takže dost vytopenejch lidí teď může soudruhům z „Povodí“ děkovat,že jim přivedli vodu rychleji do kvartýru !!!! Už kdysi dávno věděli,že nejlepší je břehy svázat kořeny stromů.Jenže toho betonu máme asi v republice hodně a někam se musí nalejt a ještě ať nám to stát královsky zaplatí…
P.S. pokud nebude zítra chcanec jdu na obhlídku toků s prutem.Tak uvidíme?
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:33 ®
-
Jinak dneska sem viděl na svym fleku na kterej chodim od mala viděl nákýho chlápka s proutkem a vypadalo to že patří ke stavbařům,jen doufám že tam nepytlačej.Nerad bych tam ztratil ty pěkný fishky
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 14:10 ® reakce na …
-
Lucky Luky> jj to já taky,ale někdy to chce změnu. Už musim taky zajít čistě s feedrem za fishkama na labe tyjo.
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 12:46 ® Lucky Luky reakce na …
-
už jsem to napravil,na kateřinu se taky chystám až bude více času a méně práce,jinak Labe je pro mě nejblíž,tak tam na večer odbíhám.
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 12:22 ® reakce na …
-
Lucky Luky> Když budeš mít čas vyplň si profil ať víme s kym máme tu čest
reagovat..Jinak pěkbý úlovky já se o fousáče snažim porád a nic,vyhejbal se mi. Včera Kateřina a samý plotice.Nevim jestli krmení nebo co jim tak vonělo,ale nepustili k tomu žádnou jinou rybu.Asi třikrát to stihnul cejn rychlejš,ale teda kapříci,amuři nereagovali..
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 12:11 ® Lucky Luky
-
Tak jsem včera byl po dlouhé době na Labi,kormorána jsem teda zatím neviděl,ale docela jsem si zasekal.Pěknýho tlouštáka na balík rousek,mimčo sumíka (40) a nějakej okounek.Dnes to půjdu podráždit taky snad nebude pršet.Tak ať koušou a smrt kormoránům
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 v 9:24 ® cormoran reakce na …
-
hering> Si piš..Včera jsem byl ve Hřensku a v jednom potůčku u silnice, kterej je ve z části zatrubněnej, jsem viděl odrostlejší potěr, tak 3–4 cm velká rybka, lehce proužkatá s oranžovočervenýma ploutvičkama, to je malej potočák? Držel se tam chudák zuby nehty v maličký tůňce za spadlou větví..
reagovat - Čtvrtek 26. srpna 2010 v 0:17 ® reakce na …
-
hering> Taky bych řek
reagovat - Středa 25. srpna 2010 ve 23:52 ® hering
-
cormoran> Mořské potvory jsem nechal moři,těch našich vranek je v Labi hafo
ostatně teď je u nás v Labi po těch povodních asi kde co
1Mara> Díkes
reagovat - Středa 25. srpna 2010 ve 23:35 ® cormoran
-
hering> Vítej doma. Přivezl jsi nám do Labe nějaký ty mořský vranky?
reagovatJinak dneska cestou z UL do DC jsem jich napočítal pět, už se fakt začínaj stahovat