Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 211.052 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. srpna 2010 v 15:57 ® 1Mara reakce na …
-
hering> Hezké fota
reagovat - Středa 25. srpna 2010 v 15:49 ® foks01 reakce na …
-
hering> toho ptáka sem u nás na stojáku viděl přelétat už před 14 dny
reagovat - Úterý 24. srpna 2010 v 0:19 ® reakce na …
-
hering> už si viděl kormorána? To je divný,já ho ještě neviděl a to sem u vody každej den skoro.Mě ani neříkej,už by u nás mohli taky povolit odstřel. Jinak s těma pstruhovka mi to je líto,ale nějak to jde mimo mě takže nevim o co jde.Spíš mě zajímaj MP.Byli jsme se mrknout s incrediblem na markvartičáku,oleškách a ryby teda nic moc.Spíš hodně mizerný.Dneska poprvý Labe a letos s velkou vodou šlo nějak moc sajrajtu
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:54 ® hering reakce na …
-
mannice> Už jsem se trochu projel po DC a když vidím jak dopadly ty naše chovný potoky tak je asi s potočákem na tři roky ámen.Nejen,že nebude násada,ale ani v chráněných pásmech generačka.Navic už je v každým potoce bagr a krásně to uplácává do mlatu
reagovat.Další věc co mě dostala je,že první co jsem na Labi viděl je kormorán.Takže ty černý ku..y už přilítaj čím dál dřív.
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:48 ® hering
-
No a nakonec ty slávky. Mňam
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:46 ® hering
-
Žabica (želva)
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:44 ® hering
-
Krevetka
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:42 ® hering
-
Mořský koník
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:40 ® hering
- reagovat
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:37 ® hering
-
Ještě kraby.
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:35 ® hering
-
Tři různí kraby.
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:31 ® hering
- reagovat
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:29 ® hering
- reagovat
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:29 ® reakce na …
-
hering> To je dobře,že jste chytli pěkný počasí.My jsme tu čekali,kdy se to ustálí ..
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:26 ® hering
-
To je ta mrcha co mě píchla.
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:20 ® hering
-
Tak jsem tu.Cesta do HR tam i zpět absolutně super.Užil jsem si narozdíl od vás tepla a sluníčka.Za celých 16 dní ani jednou nekáplo a teploty 30–34°C.Prut jsem si nebral a vše jsem nachytal systémem šnorchel,brýle,špule vlasce,brok a na háček kus mušle.Je to paráda jak se o to ty pidiryby pode mnou perou a vůbec jim nevadí,že je při tom nad nimy pozoruju.Na některé jsem se bál i šáhnout.Jedna mrcha mě nejprve sekla skřelí a šlušně řízla a podruhé mě píchla trnem hřbetní ploutve a pak mě půl hodiny brněla ruka až k zápěstí.Měl jsem na háčku i ropušnici,ale tu jsem raději rovnou uřízl.Tady už by šlo o život.Chobotnici jsem se opakovaně pokoušel vytáhnout z díry ve skále,ale musel jsem se pro ní potápět dost hluboko a došel mi pokaždé dech.Navíc ta slaná voda kurevsky nadnáší.Nechtěl jsem jí pobodat a pak mrtvou vylovit.Všechny rybky jsem pustil.Ryby jsme dostávali od paní bytné skoro obden.Poslední den jsme dostali udělané slávky.Dobrota
reagovat - Pondělí 23. srpna 2010 v 11:50 ® Lucky Luky reakce na …
-
tak to bylo docela zachytáníčko,velká voda jim asi nevadila.
reagovat - Sobota 21. srpna 2010 ve 20:38 ® incredible
-
Včera s mannice v Markvarticích…4–5 kapříků, perlíni, trůmeni, cejni, takže tam něco zustalo
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 v 10:37 ® fish-team-voda reakce na …
-
Lucky Luky> v Libouchci prej klasika…míráci kapři a na jednoho kapra vychází jeden chycenej lín…prej nějakej domorodec tam lap včera lína 39cm
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 v 8:49 ® 1Mara reakce na …
-
hering> Už se na ně těším
reagovat - Pátek 20. srpna 2010 v 0:36 ® Lucky Luky reakce na …
-
Tak diky ,chtěl bych to tam jet zkusit na líny,ale nevím zda to má cenu?Asi vyhrajou houby:).Dnes jsem jel přes Olešku a ta vypadala pěkně zakalená,byl tam asi pěknej proplach.
reagovat - Čtvrtek 19. srpna 2010 v 9:37 ® fish-team-voda reakce na …
-
Lucky Luky> dneska tam bracha jel tak pak dam echo
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 16:43 ® reakce na …
-
Lucky Luky> řek bych,že tam se nic extrémního nestalo.Ale ještě sem u něj nebyl možná splavalo pár ryb jako na olešce.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 16:33 ® Lucky Luky
-
Ahoj chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte jak dopadl po velké vodě rybník v Libouchci?dík
reagovat - Středa 18. srpna 2010 ve 14:49 ® fish-team-voda
-
tak dneska na laby parádní feedrovačka
reagovatsice sem dopad jak hrouda bahna ale ryby celkem šli..
- Úterý 17. srpna 2010 ve 14:21 ® reakce na …
-
hering> My chodíme s incredible hodně na fishky tedka . Ryby celkem koušou,ale počasí vy se už mohlo umoudřit. Kdy přijíždíš? Tak se hlavně pořádně užij a vychutnej chorvatských krás
reagovat - Úterý 17. srpna 2010 ve 12:25 ® hering
-
Chlapci Vy sem vůbec nepřispíváte.Až se vratím tak Vám sem šoupnu nějaké ty jadranské pidiryby.Na některé jsem se bál i šáhnout
reagovat - Neděle 15. srpna 2010 ve 22:49 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> Tak to je fakt f řiti
reagovat - Sobota 14. srpna 2010 ve 23:47 ® cercer
-
hering> tentokrát to neodnesl ,,jen"Habarťák.. nic není v Dobrance..Valkeřičáku..a Heřmaňák si udělal koryto po silnici kolem Pražáku a po kolejích až za nádraží…ryby se válely všude..to je konečná…
reagovat - Sobota 14. srpna 2010 ve 20:25 ® incredible
-
hering> Tady máme z rybama na chvíli útrum
reagovat