Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 211.127 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 27. června 2010 ve 20:21 ®  reakce na …

incredible> Týýýýjo ty se mi snad zdáš, Pěknej ;-) .. Dej vědět co plánuješ,půjdem zas spolu

reagovat
Neděle 27. června 2010 v 16:23 ® blafik reakce na …

Poldík> To se někdo ma když ma řeku za barakem to musí bejt krasa ale nesměj přijít povodně.

reagovat
Neděle 27. června 2010 v 9:18 ® Poldík
Poldík

Chlapy jaká to je paráda mít barák u vody jakou je Ploučnice.Tohohle krasavce jsem přelstil na vláčecí mouchu.Míra kolem pětatřiceti cm.Pustil jsem ho ve vodě,když my dal tak pěkný souboj.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14195.jpgfoto/forum/2010/th-img14196.jpgfoto/forum/2010/th-img14197.jpg
Sobota 26. června 2010 v 1:19 ® incredible
incredible

Sumec 140 cm a 16 kg, který zabral na lína. Není můj, ale mohl jsem si ho alespon potěžkat. Byl krásnej …

reagovat
foto/forum/2010/th-img14191.jpg
Sobota 26. června 2010 v 1:19 ® incredible
incredible

Sumec 140 cm 16 kg…není můj, ale mohl jsem si ho alespon potěžkat :-)

reagovat
Čtvrtek 24. června 2010 ve 21:40 ®  reakce na …

hering> už sem o tom taky slyšel..Taky na soukromák nepojedu,ale myslim že naše hrdinský řeči stejnak nic nedokážou :-(( .Je tam skoro plno na takovejch soukromákách.Lidi už totíž ztrácej naději že to bude jinak..

Myslel sem to taky tak,že pokud třeba berou víc než je povolený množství.Ale co sem tam viděl bylo jich asi 6 z toho 4 děti.Takže každej si napíše na sebe dva kapry,jeslti vůbec a no problem :-((

reagovat
Čtvrtek 24. června 2010 ve 20:17 ® 1Mara reakce na …
1Mara

hering> Plný souhlas :-)

reagovat
Čtvrtek 24. června 2010 v 19:53 ® hering reakce na …
hering

mannice> Pokud si chytnou povolené množství ryb a mají-li ryby míru či nejsou hájené apod.Tak s tím můžeš leda tak dělat jen,že jim prokopneš prdel 8-( .A to Ti ještě hrozí,že Tě budou žalovat za ublížení atd.Mohl bych Ti poslat fotku jak v TP na rybářské prodejně je vyvěšen leták kde pan majitel/nájemce (nevím to přesně)nově vzniklého soukromáku „Liščí jezero“ inzeruje jak vykoupí trofejní ryby odchycené na svazových vodách.Toto je důvod proč mě nikdo nikdy neuvidí na soukromé vodě.Tohle Já podporovat rozhodně nebudu!!!!

reagovat
Čtvrtek 24. června 2010 v 15:50 ® 

Teď sem dostal informace jak to známejm jde na nechranicích.Prej dobrý,ale na můj flek si sedli náký blbci a vše co chytnou tak prodávaj vietnamcům..Je to vůbec normální tohle?Dá se s tim něco dělat,nebo ne? Nezná někdo někoho z ryb.stráže tam?

reagovat
Čtvrtek 24. června 2010 v 1:36 ® 

Dneska s incredible na fishkách a odcházeli jsme s nulou ..Sice byli dva záběry,ale oba jsme neproměnily. Ale i tak byl celkem klid a paráda u vody

reagovat
Čtvrtek 24. června 2010 v 1:17 ®  reakce na …

Poldík> Ještě,že se nemám čim pyšnit :-D

reagovat
Středa 23. června 2010 ve 22:46 ® hering reakce na …
hering

Poldík> Vůbec to není pitomej názor a Já se s ním ztotožňuji.Též vyhledávám poslední dobou místa co nejdál od ostatních rybářů.HI-TECH výbava Ti rybu nechytí.Musí se umět číst voda a to až tak zase moc rybářů naštěstí neumí.Jo a u té rozmázlé fotky vím přesně kde to je :-)) )

reagovat
Středa 23. června 2010 ve 22:21 ® Poldík reakce na …
Poldík

Ta fotka opravdu není nic moc,ale to místo je panenský to my věř.No a na Nechranice jsem jezdil tak před deseti lety,pak už jsem vyhledával spíš místa,kde není rybářský tlak.Nehraji si na starocha,ale někteří pojali rybařinu jako výraz svého podnikání pyšnící se špičkovým vybavením a při tom pitomci neumějí navázat ani háček.Tak a teď dostanu kouř,za tak pitomý názor!!

reagovat
foto/forum/2010/th-img14181.jpg
Úterý 22. června 2010 ve 23:04 ®  reakce na …

Poldík> Ale tak o nic nejde..Nic se nestalo.Co to je za rozmazanou fotku? :-)) . Jezdíš na nechranice?

reagovat
Úterý 22. června 2010 ve 22:56 ® Poldík
Poldík

Já si taky mohl počkat až to dopíšeš,ale to je život.:->

reagovat
Úterý 22. června 2010 ve 22:48 ®  reakce na …

Poldík> Když člověk jede s přítelkyní a za jejím taťkou nemůže si dvakrát vybírat :-)) .Ani já to nemyslel špatně,chtěl jsem to dovyprávět ráno.Ale byl si rychlejší .. Jinak krásnej jesen ;-)

reagovat
Úterý 22. června 2010 ve 22:45 ® Poldík
Poldík

Ok beru to zpátky potom co jsi slyšel to chápu,proto spíše jezdím tam,kde jsou jen ptáci a stromy.Hodně zdaru.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14164.jpg
Úterý 22. června 2010 v 0:09 ®  reakce na …

1Mara> Nedá se svítit,nic jinýho než znechutit jim chytání mi RŘ nedovoluje :-)

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 18:19 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> No nekecej , jsi se nějak rozepsal hade :-D , ale souhlasím stebou :-)

reagovat
Pondělí 21. června 2010 ve 12:52 ®  reakce na …

Poldík>
Nemyslel sem to jako chválení sama sebe,to si mě asi špatně pochopil,spíš sem byl naopak překvapen. Očekával sem pravý opak,když vedle tebe stojí lidi kteří tam jsou každý víkend v roce a tu vodu znají samozřejmě mnohem lépe. Byl sem překvapenej a součastně šťastnej,že všechno klaplo podle mých představ.Koneckonců jaký rybář by nebyl,když připravuje jak,kde a co použít a ono to šlape na jedničku.Ano,sou­hlasim s tebou o úlovcích to jenom neni,ale je to silně spojeno s zažitky u vody a přeci jenom nesu si pruty k vodě,abych něco s nimy zažil.Jinak sem si mohl vzít deku a pozorovat ostatní,žejo.

A když už,sem píšu reakci a myslíš si že sem tak sebevědomej odpovim ti proč sem byl tak šťastnej z výsledku. V noci kolem 11 hodiny poslouchám rybáře poblíž mě,a ikdyž cizí rozhovory by se měli poslouchat,řekni mi kdo na rybách neni zvědavý.V Průběhu jejich dialogu sem se dozvěděl,že jde o naprostý masařky,který co chytnout tak zabijou a maj doma plný mrazáky.Rybama podplácej lidi a ulehčujou si tim finanční situaci?.Jenom ti nastínim v pár větách co si povádali:

„hele to je jasný mám doma plnej mrazák,ale i tak se to dá použít,přece nebudu chodit k vodě abych to pouštěl.To bych nemusel ani vstávat.To máš technickou,támhle známý na úřadě atd atd“..

to že to zabalili,dřív než by měli a skoro s nulou odešli mě potěšilo!To,že sem třeba zachránil pár ryb alespoň na chvily.Proto jsem psal „Nejvíc mě potěšilo,že rybáři kolem mě nechytli skoro nic nanejvíš 1 kapříka“. Ale tvojí reakci beru,pokud mě máš za sebevědomého rybáře a udělal sis svůj obrázek,já ho respektuju. Součastně jsem sem napsal i to co sem chtěl,tak snad je to k pochopení o co šlo..

reagovat
Pondělí 21. června 2010 ve 12:34 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Nevím , jen tak :-)) ) :-D

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 8:21 ® Poldík reakce na …
Poldík

trochu skromnosti by ti neuškodilo,rybaření není jen o úlovcích viď?

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 8:13 ® Poldík
Poldík

V sobotu jsem vyrazil do Starého Šachova na tůně.První záběr přišel celkem brzo,ale moje dvanáctka vlasec neudržela nápor kapříka kolem šedesáti cm.Pašák se na mě přijel jenom podívat a pak čau.Po pár chycených řízků ob. přišel tenhle jelec 5O cm.Po fotce mazal zpátky do vody.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14148.jpg
Neděle 20. června 2010 ve 20:24 ® 

Tak sem se vrátil z 24h nechranickýho rybaření.Sem totálně unavenej,nevyspalej ale zachytal jsem si parádně..Nejvíc mě potěšilo,že rybáři kolem mě nechytli skoro nic nanejvíš 1 kapříka a já jich napočítal něco kolem 16–20 kaprů..Velikostně nic moc,ale pár jich bylo kolem těch 55.Jdu padnout za vlast velebnosti.Pak vám sem napíšu jak se na nechranicích prezentujou ostatní rybáři,hrůza.

reagovat
Neděle 20. června 2010 ve 20:12 ®  reakce na …

1Mara> Já a masařka jo? Proč? :-D to si vzal kde :-D

reagovat
Neděle 20. června 2010 v 16:44 ® hering reakce na …
hering

1Mara> Vítej v klubu masajů :-)) )

reagovat
Neděle 20. června 2010 v 15:47 ® cercer
cercer

…platí i pro Máru:-D

reagovat
Neděle 20. června 2010 v 15:46 ® cercer
cercer

hering> ty provokatére:-)

reagovat
Neděle 20. června 2010 v 15:11 ® 1Mara reakce na …
1Mara

incredible> To nevadí , stejne je to tu samá masařka , Hering a Cercer , a teď už i manice :-)) )

reagovat
Neděle 20. června 2010 v 10:42 ® incredible
incredible

1Mara> byl vrácen vodě!!!

reagovat