Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 212.363 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. prosince 2008 v 1:19 ® 

Dobrou ;-D

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:18 ® 1Mara
1Mara

No jasný chlape tak dobrou všem.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:16 ® 

jen aby ty ryby byli naky,skusim neco prekrmit protoze do stredy se u vody neukazu,tak to skusim tam nahazet at se stahnou k fleku ryby a snad ve stredu neco najede..Posledni dobou si rikam ze nema cenu krmit nakejma s.ackama,většinou to nemá skoro žádnej efekt.Lepší bude na feeder nákou dobrou směs s červama,krot ted v zimě… No a na kapry to už příští rok taky nebudu šidit.kukuřici,pe­lety a boilies a hoooodně patentek,to je podle mě nej návnada :-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:13 ® 1Mara
1Mara

Skus přes internet se zeptat na obchody v Lovosicích třeba tam to rybářství najdeš ?

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:12 ® 1Mara
1Mara

:-)) )).

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:05 ® 

No on asi tim chtel rict ze moc lidi pres tu poradnou zimu nechyta,tak asi takhle..No kadopadne my dva to chcem zmenit..Kdyz uz ty fleky budou vsechny jenom pro nas tak proc ne :-D

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:00 ® 1Mara
1Mara

mannice-fish-team-voda :Klucí to ten porybnej byl opilej nééé ??? :-)) ).Takovou kravinu.

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 23:03 ® 

No to ja taky nak moc nechapu.Jak muze rict porybnej ze se na cervy pak po prosinci uz nechyta:-(( ..taky jsem to nejak nepochopill..No hold budeme odebirat od Ustecaku ve velkym,jinac to nevidim:-D

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:54 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Ale zajimalo by me co rikal porybnej v kramě, že se nebude chytat na cervi a zizali to je nejaky divny…:-((

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:32 ® 

Hele ty si prěknej šmejd :-D ..A co já a rybičky?:-D … Se na ně nadřu a ty si půjdeš na ryby joooo :-D …Já zítra určitě nejdu mám těch ryb už dost:-D ..Chvilku si odpočinu a pak skusim ten feeder..Připravim nám ten flek:-D

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:28 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mannice:Jo konecne nejsme bezrybny!ale i tak to je bida,a nezapomen na toho utecence,docela by me zajimalo co to bylo…zitra si asi pujdu sednou k zimaku…zkusim dodelat ty rybky a druhej dam na kapra…

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:03 ® 

Stal se zazrak:-D ..Byli jsme s Fishteamvoda na rybach a kazdej jsme chytli po jednou tlousti:-D ..Po dlouhy dobe aspon neco,ale dravec ani tuk..Meli jsme oba nastrazino jeden na tezko na rybicku mrtvou a druhej prehloubkovana plavana zizalka…Super :-D …

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 0:46 ® 

tak zdarec a mazej ;-) …a zitra snad neco…zatim

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 0:44 ® 

no proste po skole bud u auta,necham ho nekde blizko a vyrazime ;-) ,pro rybicky a zizaly;-) ..zbytek uz je na me;-) tak zdarec ;-) …zatim…a priprav se ;-)

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 0:42 ® fish-team-voda
fish-team-voda

200.prispevek…ok tak jsme dohodnuty…zitra pockam u tvy káry a zaparkuj nekde blizko!

reagovat
Čtvrtek 11. prosince 2008 v 0:29 ® 

jsem tu!!!Tak jak zitra?Hele ja muzu vzit veci,ale budemem muset pockat na mamu az prijede z prace prijizdi ve3 apujcim si auto od ni…

reagovat
Středa 10. prosince 2008 ve 23:36 ® 

U mě vláčka jako né ůplně nejhorší,ale prostě ten konec jsem čekal jinej…FTV-Davidos urcite pujdem spolu voskouset feedery spolu ;-) a listek si necham udelat co nejdriv a budu porad chodit :-D ..Uhori uz hajeny nejsou tak budu chodit na ne :-D ..No a co bude hajeny to stejnak pustim jako uhore ;-) ..Taky se tesim na feeder uplne nejvic :-) ..No a v lete pak na sumce poradne

reagovat
Středa 10. prosince 2008 ve 20:09 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

Lucioperce69:Ja sem mel letos celkem dobrou privlac,nejaky candaty,boleny ,tlouste a okouny ale nejaka vetsi stika se zatim nepovedla:-(( ale jeste neni konec ;-)

reagovat
Středa 10. prosince 2008 ve 20:02 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

nechápu vás právě že naopak letos byl co se přívlače týká rok luxusní

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 19:40 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Konasek14:Ja sem 24.plne vytižen :-(( ale 26.nebo 28.bych chtel zkusit novy feeder :-)

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 19:19 ® konasek14
konasek14

chtěl bych jít na Štědrej den se vyluftovat,nepujde někdo z vás taky?

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 19:06 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Tak ja letos zajdu minimalne 2× jeste na privlac treba k zimaku…

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 18:58 ® konasek14
konasek14

To já ještě letos něco vyvláčim,jinak letošní rok stál co se týká vláčení opravdu za howno.

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 18:40 ® 

Nechapu jak tenhle rok mohl bejt tak bidnej,teda mnoho lidi na tom bylo asi hur ale stejnak..Tenhle rok je na nic celkem.Doufam ze pristi rok bude lepsi.Vybavu na pripvlac uz neevytahnu do leta minimalne :-D

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 18:32 ® 

tak ted jsem se vratil z vlacky a ani ho.no..Myslim si ze do prosince uz asi nic neprijde,myslim dravec..Vypada to ze tohle byl muj posledni vylet za dravci tenhle rok..Maximalne jeste mniky potrapit,ale to je tak vse..Budu uz jen vyletit s feederem

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 18:09 ® farnas
farnas

fish-team-voda: myslis? ja myslim ze uz to tolik brat nebude.,

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 17:04 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Farnas: proc koncis taghle brzo s privlaci?tech poslednich dnu se musi vyuzit :-)

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 17:01 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Prasek_2007Tak samozrejme ze bordel je po celym laby..ae ten den fakt kazdej nahoz a sracky..jinak na brambory a se srkackou tam nechytam :-) a ani v tom aute rozestlat nemuzu to az za dva roky ;-)

reagovat
Středa 10. prosince 2008 v 17:00 ® konasek14
konasek14

Příští týden to ještě chci prubnout na Žernosekách,snad tam něco vymodlim.

reagovat
foto/forum/2008/th-img6321.jpg
Středa 10. prosince 2008 v 16:50 ® konasek14
konasek14

Tak já myslim,že na toho feedera se dá na Labku zachytat skoro všude,ale s vlačkou je to horší.

reagovat