Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 216.357 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. srpna 2009 v 0:54 ® -zruseno
-
mannice> My pojedem do Beskyd koncem srpna
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 v 0:22 ® reakce na …
-
Mariánské údolí Hlubočky … u Olomouce
reagovat - Pondělí 3. srpna 2009 ve 20:24 ® -zruseno reakce na …
-
mannice> kdes byl na moravě?
reagovat - Pondělí 3. srpna 2009 v 15:12 ®
-
Zdravim rybáři,tak jak se daří?
reagovatjá včera přijel z moravy a musím říct,že tam bylo opravdu nádherně
..Dnes si vyjdu nejspíš na ryby
asi půjdu skusit štěstí na řeknu
..Snad moc nezmoknu
.
- Úterý 21. července 2009 ve 23:11 ® hering reakce na …
-
František> http://www.mapy.cz/#… Tady je link pro představu jak by to bylo s přístupem k vodě.Jako rodák ze Chřibské znám tento kraj velmi dobře.Ahoj.
reagovat - Úterý 21. července 2009 ve 22:19 ® František
-
hering: Děkuju za vyčerpávájící odpověď, ale jak to tak čtu tak asi zvolím druhou z možností, které co ozdravného pobytu týče mám. Je to tady u nás v Jetěticích u Orlické přehrady. Původně jsem chtěl právě k vám na sever (zase poznat jinou vodu), ale auto mít sebou nebudu a jestli je to jak říkáš takhle odřízlé tak to bych strávil většinu času někde na cestách
reagovatJeště jednou díky za rady.
- Úterý 21. července 2009 ve 21:21 ® hering reakce na …
-
František> S tím autobusovým spojením to moc nevidím.Chaty „Na Tokáni“ jsou cca 4 km od první autobusové zastávky.Bez auta jsi odřízlej!Osada „Na Tokáni“ je sice katastrálně vedené pod Rynarticemi,ale jediná přístupová cesta je z Dolní Chřibské od infocentra NP České Švýcarsko hájenka „Saula“.Po NP jezdí sice okružní bus,ale nevím zda je spojení až do Hřenska a v tom září/říjnu asi nebude těch spojů taky tolik.Hostovačku,pokud se rozhodneš chytat tak si určitě objednej měsíc předem.Buď v České Kamenici u Ríši Popadince na rybářské prodejně http://popadinec.cz/…_nabidka.php?… anebo bych Ti jí mohl zařídit Já u nás v MO v Děčíně,ale to už je nějakých 30 km.
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 15:22 ® František
-
Díky kolegové za rady, pokusím se najít nějaké slušné spojení autobusem k řece. Ještě mi řekněte jestli si hostovačku koupím v Hřensku, nebo budu muset jinam?
reagovat - Úterý 21. července 2009 ve 14:52 ® saly reakce na …
-
e-malý
reagovat - Úterý 21. července 2009 ve 14:51 ® saly reakce na …
-
František: Taky tam máš blízko Olešky,ale jsou mylý rybníčky.
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 8:34 ® saly reakce na …
-
hele kámo,nechci tě nijak prudit,ale tek 76 byl můj,doufám že si ho vrátil!!
reagovat - Úterý 21. července 2009 ve 2:16 ® hering reakce na …
-
František> Spíš bych to viděl na houby.Pokud preferuješ tekoucí vodu tak to Ti zbývá jen to Labe.Nejblíže je Labe v Hřensku cca 25km.Jinak už jsou v dosahu jen rybníky a navíc louže.Cercer je dobrák klidně by Tě poslal v září vláčet na pstruhovku!! Dej sem jak daleko jseš ochoten na fiše jezdit a budu konkrétnější.Ahoj
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 23:41 ® cercer reakce na …
-
František> určitě jsi se už mrkl na mapu a tak víš,že v blízkosti Rynartic je pstruhová voda,což se tě,jak píšeš,netýká..moc to tam neznám ale viděl bych to na nádrže Světlík a Kačák u Krásné Lípy.Opět nemohu mnoho říci,jezdí tam hlavně bratr na kapry,ale dravci tam jsou také a voda je to zajímavá.Jinak to jistí Labe..říkám,záleží,jak daleko se hodláš pustit,ale tam v místě to vidím bledě..
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 23:28 ® cercer reakce na …
-
František> zdravím tě..záleží,jak daleko od Rynartic se hodláš pustit..
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 21:02 ® František
-
Zdravím vás kolegové, bydlím na jihu Čech a mám možnost na přelomu září a října strávit 14 dní ozdravného pobytu v chatě „Na Tokáni“ v Rynarticích. Jsem vláčkař a mám mimopstruhovou povolenku. Dejte mi typ na nejbližší revír, kde by se nechala vláčka provozovat a kde se dá koupit hotovací povolenka. Chyť a pusť je samozřejmostí. Díky a pokud přidete sem k nám na jih rád se s doporučením revanšuji
reagovat - Neděle 19. července 2009 v 18:38 @ ???
-
Těd jsem se vrátil z ryb…byl jsem kousek od Loděnic a vytáhl jsem na Salma Candáta:)
reagovat - Pátek 17. července 2009 v 0:32 ® hering
-
Teď jsem se vrátil z lovu úhořů a dva záběry ze třech proměněný v dva hady 60 a 65cm.Jinak ani potah od jiné rybky.
reagovat - Čtvrtek 16. července 2009 ve 21:40 ®
-
Tak po 4 dnech na Kateřině jsme se vrátili opálený,nevyspalí a vychytaný.Zachytali jsme si s FTV celkem parádně,až na první a poslední den.Počet kaprů si přesně nepamatuju,ale užili jsme si to..největší kapr byl FTV měřil 79cm,můj nej měl 71cm..Nějaké fotky máme,ale druhý den se nám vybil mobil a foťák jsme si nevzali
reagovat..I tak parádní chytačka..Za zmínku určitě stojí cejn kterej měl rovnejch 50cm
..tak se mějte jdu spát
- Pátek 10. července 2009 v 19:37 ®
-
Včera jsme byli s FTV na vláčce,projít celou Kateřinu.Takhle jsem snad nikdy nezmoknul
reagovatnechytil jsme nic akorát okouna jsem lapnul,ale to nestojí ani za řeč..Na druhou stranu mám připravýno už skoro všechno a v pondělí vyrážíme na první naší kaprovou výpravu s FTV.Koukám i počasí nám bude asi přát,tak to je paráda
..Držte nám palce a snad nebudou žádný komplikace
- Středa 8. července 2009 ve 21:30 ® Heky reakce na …
-
se to všechno sere, sem si v pondělí na enduru urval asi vazy v kolenu, tahali 40kubíků krve, jestli mě vůbec pustí tak to nebude ani na skály.
reagovat - Úterý 7. července 2009 ve 22:24 ® hering
- Povodeň na Bystré.Normálně zde teče 0,1 kubíku za sekundu a při kulminaci cca 110 kubíků. Heky>> Moc si asi o dovolené u nás nezachytáš!!! Jezdil jsem dnes půl dne po místech kudy šla velká voda a dokumentoval škody. Smutně jsem koukal do koryta a neviděl jsem ani šplouch.Ta říčka na mě působila mrtvě!!! reagovat
- Úterý 7. července 2009 ve 13:10 ® reakce na …
-
fish-team-voda> To už je ale díl.S tenou to bylo mazec no
reagovat - Úterý 7. července 2009 v 9:45 ® fish-team-voda reakce na …
-
mannice> pěkně si zachytal ,,mrtvé ryby,,
reagovat - Úterý 7. července 2009 ve 4:27 ®
-
tak snad jsem aspoň trochu všechny odreagoval
reagovat - Úterý 7. července 2009 ve 4:20 ®
- reagovat
- Úterý 7. července 2009 ve 4:17 ®
- reagovat
- Úterý 7. července 2009 ve 4:14 ®
-
POkusim se alespoň trochu zvednou náladu všem co sem nakouknou.Ať už se to počasí konečně umodři a my máme pořádný zážitky u vody
reagovat - Úterý 7. července 2009 ve 2:57 ® regulus
-
cercer1> smutný obrázky, nejen od vás, připadne mi, že si z nás příroda dělá pr*el a ČHMU taky. Ještě že bydlím mimo dosah vody, na kopcu, ale z druhý strany mi před pár lety tornádo „přeskládalo“ křídlice na baráku, odneslo „někam“ 24m oplechování střechy a na dvoře mi přistála cizí popelnice, to jsou ale v porovnání s tím co je teďka aktuálním předmětem zpráv úplný prkotiny.
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 21:47 ® hering
-
Na Bystré jsme asi bez rybí obsádky a Ploučnice do Děčína taky slušně valila tak nevím co to s rybama provedlo!
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 21:44 ® hering
-
cercer1> Já už jsem to viděl v reálu.Celej den jsem byl v práci a jezdil jsem i po Benešovsku směr Markvartice.Je to tragedie!!!Je mi těch lidiček líto!Jestli máš nějaký fotky tak mi je hoď do mailu.
reagovat