Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 216.353 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 1. července 2009 v 17:27 ® hering reakce na …
hering

fish-team-voda> http://www.mapy.cz/#… Tady máš odkaz na mapy na ryb. krám v Litoměřické ul.Už jsem to sem dával,ale už to zapadlo.

reagovat
Středa 1. července 2009 v 16:48 ® KYJAK reakce na …

stare mesto litomericka ulice po prave strane nejde minout

reagovat
Středa 1. července 2009 v 0:17 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Děčínáci…poradte nám a spočítejte prosím kolik je v DC rybářských krámu? jeden je upivo varu a ted se otvíral ještě jeden ne?nevíte kde je? :-)

reagovat
Úterý 30. června 2009 ve 23:55 ® 

jde mi o to jestli je v dešti spolehlivej a jestli nebude trochu foukat a já stejnak zmoknu…:-D

reagovat
Úterý 30. června 2009 v 17:11 @ milan.hudy reakce na …

Mám od Semy,v dešti nevyzkoušen,ale jinak dobrý.Nekupuj ty levný,měl by být z PVC sice je těžší,ale prý nepropustí ani kapku.

reagovat
Pondělí 29. června 2009 ve 22:19 ® 

tak jsem chtěl jít dneska na fishky,ale bohužel musel jsem jít pomáhat na baráku :-(( …Tak jsem přemýšlel zítra ale má být hnusně :-(( ..Přemýšlím o tom že bych si koupil ten deštník s bočnicema co na to říkáte?je to dobrý,nebo když prší,tak to nemá stejnak cenu kupovat něco takovýho

reagovat
Pondělí 29. června 2009 ve 12:20 ® olda reakce na …
olda

hering> dík za zprávu

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 0:13 ® 1Mara
1Mara

cercer1> Názdáááááááááááááár kamarádi :-)

omlouvám se , ale poslední dobou je toho na mně nějak moc vůbec nic nestíhám :-( ( ryby mi nekoušou a jsem na nich jen chvilenku :-(( . Hering :-) jsi to ale štastný lovec páááč mihuli jsem chytal do ruky jako kluk , ale to už je let a rovněž jsem dumal nad tou příšerou cos te to zase vy dva s Cercerem vyvynuli :-)) ) na sádkách :-D no nový druh lososovité ryby , to se Vágner posere že todle ještě nemá ve zbírce :-D .

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 19:24 ® 

dnes si jdu natrhat rousnice:-D …Zítra bych chtěl od odpoledne na rybky,tak snad se povede počasí

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 11:06 ® olda reakce na …
olda

hering> kde ty ,ty ryby bereš já jsem z toho paf.Tu mihuli bych poznal ale toho křížence ani omylem.

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 0:06 ® fish-team-voda
fish-team-voda

mihuly sem viděl asi 4× v životě :-D ae jako zajímavy tvor :-D

reagovat
Sobota 27. června 2009 ve 23:26 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> já sem se díval dřív na discavery a tma byl nějakej pstruh tygří,tak jsem to zkusil…já vím o té mihuli také ae né na Děčínsku ae na Českolipsku

reagovat
Sobota 27. června 2009 ve 23:23 ® hering reakce na …
hering

fish-team-voda> Jo je to mihule potoční.Vím o třech lokalitách kde se ještě na Děčínsku vyskytuje a ta druhá fiška je kříženec potočáka a sivena.

reagovat
Sobota 27. června 2009 ve 23:21 ® hering reakce na …
hering

mannice> Sumejši se asi nekonali!Co?

reagovat
Sobota 27. června 2009 ve 23:21 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> a vpravo psturh tygří :-D

reagovat
Sobota 27. června 2009 ve 23:20 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> to vlevo…nebude to mihule?

reagovat
Sobota 27. června 2009 ve 23:17 ® hering
hering

Další poznávačka.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9213.jpgfoto/forum/2009/th-img9214.jpg
Sobota 27. června 2009 ve 23:16 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Tak čo?nikdo nebyl na rybách?nic novýho?

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 10:45 ® cercer
cercer

žije Mára??:-)

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 10:42 ® cercer
cercer

tak jak Lábko…zvedá se??

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:47 ®  reakce na …

fish-team-voda> a já budu brát tu žulu od kámen,aby tam měli aspoň nějaký úkryty :-D

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:45 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

mannice> hej až mi u nás na Jílovák začnou makat ukrajinci,tak svolám kámoše a ukradneme jim bagr :-D

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:43 ®  reakce na …

fish-team-voda> ted mi zase jde na chvilku ,ale zase to spadne…no nedá se svítit,asi vezmem my dva krumpáče a začnem pomáhat rybám :-D

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:41 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> dobrou

mannice> icq je mrtví…

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:39 ®  reakce na …

fish-team-voda> jo to je taky pravda..taky mi přád nejde icq

hering> měj se

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:38 ® hering
hering

Jdu spát,ráno makám.

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:37 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Podle mě,kdyby šlo korigovat stav vody na přehradě tak by to pár kulen nespláchlo…nevím jak tam je dlouho ta přehrada,ae zdá se mi že je absolutně neúčelná…kdyby jí alespon odbahnili…ale nic,vím že dřív se to myslim začlo dělat ale nějak z toho sešlo ne?

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:34 ®  reakce na …

fish-team-voda> půjdem spolu ;-)

hering> myslim,si že vždycky se dá najít kompromis,ale tohle byla nejjednoduší práce pro ně a přírodu zase nechali někde bokem..Ale to je se všim,to samý jak dálnici-pár let se hádali s ochráncema že tam je nákej druh.OStatní lidi který to nezajímá jsou akorát naštvaný na ochránce a stejnak dřív nebo pozdějš ty ochránci povolej ať chtěj nebo ne..My jsme taky jen rybáři a když říkáme že támhle žily tyhle a támhlety ryby,tak každýmu je po tom prd..

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:30 ® hering
hering

mannice> Proč sahaj na dno nevím,ale asi aby se jim ten monolit nepodemléval.Jak se někde po větší vodě vyvalí kámen už to flátujou.

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 0:29 ® fish-team-voda
fish-team-voda

mannice> ještě ne,ae nachystám se na ní :-D

reagovat