Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 216.342 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. června 2009 v 0:29 ®
-
nejlepší na tom všem je,že na velký vodě (labe,žernoseky,nechranky,orlík) se čekaj velký ryby,ale i v těch majelch zátokách,tíšinách atd někdy jsou takový macci,že by mohlo konkurovat i těm z velký vody..
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 0:26 ® reakce na …
-
fish-team-voda> říkáš,už jí máš doma jo?
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 0:25 ® fish-team-voda reakce na …
-
mannice> přesnej odhad
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 0:23 ®
-
ftv-tak to jde na ní ne?
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 0:22 ® hering reakce na …
-
fish-team-voda> Ten amur je pokousanej slušně,ale z fotky nedokážu posoudit co to bylo za dravce.Asi slušná štika a metrovka asi jistě.
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 0:20 ®
-
jen mi řekněte,proč mmuseli zničit to dno,to nechápu..Jako zdi ať si vybetonujou,ale dno když se vydláždí,tak ty přirozený úkryty a tohle všechno zmizí..
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 0:03 ®
-
Souhlasim s ftv…Já tam taky viděl vranky,a nejen vranky,střevle byli všude,mřenky …Mělo se to zakázat budovat,takový druhy už moc nejsou ..
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 0:00 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering> než to bylo k benzínce tak tam byly monstrozní ryby…ae ty střevle tam sou pořád,dřív tam byla i vranka,nevím jak to je ted
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 23:57 ® hering
-
Se divím,že se zde v této stoce střevle ještě vyskytuje a to docela v hojném počtu,ale už to není to co bývalo.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 23:54 ® fish-team-voda reakce na …
-
Tam jsme oběvili ted celkem pěkný ryby
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 23:53 ® hering reakce na …
-
fish-team-voda> Pod oknama máš ještě kousek přírodního řečiště,ale obávám se taky na něj dojde.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 23:51 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering> od přehrady po bynov to bude taky v blízké době?
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 23:49 ® fish-team-voda
-
z toho mi je do breku
reagovatto mám pod oknama
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 23:48 ® hering
-
Ano jsou to nádherný střevle a museli jsme je s ostatníma rybama z jednoho potoka odlovit a přemístit jinam,protože tam vjedou bagry a bude se betonovat a dláždit a betonovat a dláždit.Holt povodí Ohře razí názor,že nejlepší regulace je profil písmene „U“ kde zdi se vybetonujou a dno se vydláždí žulou.Jeden by s toho blil a to se ještě oháněj nálepkou,že jsou ekologická organizace.Pro neznalé jedná se o Jílovský potok od Jílového po Modrou.Zde už je proveden kus šetrné regulace v pojetí povodí Ohře.Zde snad nepřežije ani potkan!Holt jednou se tu prohnala v roce 1985 povodeň tak se to musí vydláždit aby to rychle odtékalo!!
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:00 ® fish-team-voda
-
hele nevím jestli sem se na to už ptal,ale pořád mi to vězí v hlavě…sou ty kousance na krku od štiky? jestli jo,tak kolik tak mohla mít?protože amur 50cm je celkem velká kořist a rána byla čerstvá
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:48 ®
-
Lidi,tak tu koukám na fotky a prohlížim si čas od času ty „hybrid“ ryby nebo zmutovaný.Je na vás jak tomu řeknete,ale moc mě nejde co za to může..Mám takový pocit že dříve,takovýchto ryb nebylo tolik,nebo spíš minimum a těď jich je dost..Pletu se nebo to tak bylo i dřív?Nevíte čím to je?
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 16:39 ® olda reakce na …
-
hering> střevle ve svatebním,střevle musím se ale přiznat nikdy jsem ji neviděl s určením jsem trochu podváděl net je net,ale díky za foto rozšířil jsem si obzor.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 7:45 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering> střevle potoční
reagovattěch je plnej *******
- Čtvrtek 25. června 2009 v 1:31 ® reakce na …
-
hering> Buď se každej bojí hádat,ale ikdyž se třeba spletu to skusim
reagovat..Podle mě to je všechno střevle potoční-a ta první fotka je před třením že by samec
- Čtvrtek 25. června 2009 v 0:07 ® hering
-
Dnes trochu poznávačky!Copak je to za fišky?
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 23:16 ® hering reakce na …
-
cercer1> Tak středu už nestihnu,ale zítra bych se stavil.Ahoj
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 17:26 ® reakce na …
-
fish-team-voda> až budu mít vláčák..Na rybky můžem klidně hned zítra nebo tak
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 15:46 ® fish-team-voda reakce na …
-
mannice> kdy půjdeme zkusit dravce na Labe?
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 14:19 ® reakce na …
-
hering> jojo skoro jo,většinu jsem chytil na feeder a na těžko jen dva kapry..
reagovat.Já ale chtěl jít na dravce a ty se nepovedli.Celkem škoda,ale i tak jak říkám sem si zachytal surp,hlavně „Lín“ to je fakt krásná ryba..
- Úterý 23. června 2009 v 11:49 ® cercer reakce na …
-
hering> stav se zítra či ve čtvrtek na kafčo..
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 11:48 ® cercer
-
sem tu
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 10:14 ® hering reakce na …
-
mannice> Tak to muselo brát na hod.Né?
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 1:39 ®
-
Tak dorazil jsem domů naprosto vymrzlej..Zachytal jsem si skvěle,ale dravec ani jeden…Celkovej počet 5 línů(20–35),7 kaprů(32–40),1 plotice 35cm,a 38 cejnů (7–41)..Supr rybačka,chvilkama jsem ani neměl chuť dál nahazovat
reagovat,ale bylo to fajn..
- Pondělí 22. června 2009 v 16:26 ®
-
tak dnes jdu na zbytek dne k vodě,skusim něco většího konečně lapnout tak uvidíme
reagovat,,
- Neděle 21. června 2009 ve 23:30 ® hering
-
mannice> Nevím jak se daří Vám,ale mě letos vláčka na Labi moc potěchy nepřinesla a co mám zprávy tak v tom nejsem sám.
reagovat