Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 216.350 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 21. června 2009 ve 23:24 ®  reakce na …

hering> já to chááápu ;-) ..Myslim si že by jsme mohli skáknout někdy projít na přívlač na ty dvě hoďky ;-) a pokecat dlouho jsme něco neřešili ;-) ..K tomu alespoň poberu nějaké skušenosti ;-)

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 23:20 ® hering reakce na …
hering

mannice> Jsem pro každou srandu.Se mnou je ,ale těžká domluva.Toho času není tolik kolik bych si ho přál a kdy půjdu na ryby se rozhoduji bezprostředně podle aktuální situace.Většinou na dvě hoďky okolo DC.

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 22:55 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

mannice> hej ty žiješ jo?? já bych jel v úterý :-)

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 22:44 ®  reakce na …

fish-team-voda> A my půjdem kdy na fishky?

hering> Co ty nechceš s náma někdy skáknout ;-) ?

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 22:42 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> :-D :Dtak škoda,ae snaž se,at se tu máme na co dívat :-)

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 22:25 ® hering reakce na …
hering

fish-team-voda> Ne to opravdu nejsem já.Vím o pěti chycených sumcích,ale ani jeden není můj.A ve Hřensku jsem letos na rybách nebyl.Tak asi dvojník.

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 20:12 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Hering:hle mám zprávu že nějakej František,který chodí do Bělý napivo chytl v Hřensku sumce 130cm..nebyl si to ty? :-D :-D

reagovat
Neděle 21. června 2009 v 10:42 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Tak včera na přívlač od zimáku k betonu…a výsledek je jeden tloušt,jedem větší bolen mi to upálil a štika ukousla smáčka

reagovat
foto/forum/2009/th-img9128.jpg
Pátek 19. června 2009 v 0:36 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> už sem na to přišel proč ty chytáš hady a my ne :-D normálně jsme s mannicem dumaly jak to děláš…teorie byly i že seš vodník nebo potápěč :-D ale mannice rozhodl že seš KAPR PŘEVLEČENEJ ZA ČLOVĚKA :-D ted jsme tě odhalili :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 ve 21:37 ® fish-team-voda
fish-team-voda

To je jeden candátek ze včera..pak se mi vypla baterka…ae byl to první můj nához na smáčka a hned candátek :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img9093.jpg
Čtvrtek 18. června 2009 v 19:31 ®  reakce na …

hering> Nemám,nemám na ně nák štěstí prostě :-(( ..Nedaří se mi :-D …Ale jsou fakt pěkný to se musí nechat a gratuluju ;-) .Já ted nemám ani žoužaly,tak musím z prvu na lov žížal a pak na ně půjdu..

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 18:11 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> pěkný Úhoři…já sem včera viděl chcíplího…a možná že měl i přes metr :-)

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 17:56 ® hering
hering

Pro manniceho.Už máš hada? Já včera první vážnější pokus a povedli se tyto dva krasavci.Jeden přes 70 a druhej kolem 65 cm.Ještě tři hadí záběry neproměněný.Už je jasný co budu dnešní večer dělat.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9092.jpg
Čtvrtek 18. června 2009 ve 12:14 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Já sem šel včera k na vláčku na 2h a dva candátky a tlouštika…fotky dodám díl,ted mám zavirovanej PC :-((

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 1:04 ®  reakce na …

hering> jo jo už vim o co jde,ale tam už nic nemaj…Dříve na ustecký toho měli fakt hodně a i mi přišlo kvalitní věci,ale teď už je to tam k prdu..

reagovat
Středa 17. června 2009 v 18:05 ® hering
hering

Bazar je na Kamenické ul. pod základní školou těsně nad křižovatkou Lipová/Kamenická ul.Pro neděčínské výpadovka na Ludvíkovice a dál Č. Kamenice.

reagovat
Středa 17. června 2009 v 15:46 ®  reakce na …

olda> pod mostem ?Hmmm to je zajímavý,určitě se zítra vydám hledat jestli v okolí něco je..Ale stejně asi koupim,to co jsem si vybral ;-) ale díky moc

reagovat
Středa 17. června 2009 v 15:34 ® olda reakce na …
olda

mannice> udajně ten obchod má být někde pod mostem když se jede na Ludvíkovice ale já Děčín moc neznám.

reagovat
Středa 17. června 2009 ve 13:55 ® 

Teď jsem přijel z rybek..Od 6 jsem byl u vody a bylo perfektně..Na první lokalitě jsem si zachytal asi nejvíc,co jsem kdy zachytal..do devíti jsem stihnul 5 kaprů,3 sumečky americký,7 plotic-perlínů a 21 cejnků no prostě bájo…vzal jsem si ty plotice a šel jsem na dravce,vyzkoušet náký to štěstí..Žádná zubatice se nepřemluvila,ale i tak jsem zachytal super :-)

reagovat
Středa 17. června 2009 ve 13:50 ®  reakce na …

olda> Ahoj,vim o čem mluvíš..Dřív to bylo na ústecký ulici,ale teď už nevim kde to je..Nebo spíš to někde bude,ale už to nebude takový jako bylo..Ale díky..KOukal jsem na braunstar a prut s navijákem za 599 to neni zas tak moc..Navíc je 2.1 m a já prostě žeru krátký pruty na přívlač :-D

reagovat
Středa 17. června 2009 v 8:11 ® olda reakce na …
olda

mannice> nechci se do toho plést ale někde v Děčíně je bazar kluci z Ustí tam jezděj dá se tam nakoupit, dřív to bylo u čokoládovny ted je to někam přestěhovaný ale nevím kam.

reagovat
Středa 17. června 2009 v 0:29 ®  reakce na …

fish-team-voda> V kolik jdeš?Že bych zašel s tebou…Já na dravcích ještě nebyl,neni jaksy prut..Buď koupim u vietnamců,nebo ušetřim něco málo a koupim příští týden nákej použitelnej..

reagovat
Úterý 16. června 2009 ve 22:48 ® hering reakce na …
hering

fish-team-voda> Tak úspěšnej lov.

reagovat
Úterý 16. června 2009 ve 22:34 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

hering> já jdu zítra na dravečky :-)

reagovat
Úterý 16. června 2009 ve 21:57 ® hering
hering

Se chlubte dravečkama né!Já jsem chytil krásného okouna cca 20 cm a parmu za hřbet.To vše za ranní tři hodiny poctivého házení.Jak vy?

reagovat
Pondělí 15. června 2009 ve 13:05 ®  reakce na …

1Mara> Teď mě to štve,ale tak každej někdy dělá chyby..Říkal jsem si taky,že jsme měli jet na ten sraz,když nééé závody :-((

reagovat
Pondělí 15. června 2009 v 9:19 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cercer1> Štastnou cestu :-) .
Manice cococococococo to tady čtu ? Vy jste se na ty závody tak těšili a pak jste to vzdali ? no hoší tak to jste mně teda moc nepotěšili :-(( mněl jsem zato že každej rybář a to hlavně vy dva umíte chytat i tam kde to je nechytatelný :-(( . No je to škoda , a to dno jsem ti přeci psal že tam jsou kameny , ale že to stačí jen spustit rousnici s olůvkem pod špičku udice , že ty úhoři plavou u břehu v těch kamenech . No to jsem mněl vědět že se nato vy dva vyprdnete tak jsem vás mohl pozvat na Chytejáckej sraz a mohli jste tam trénovat pod dohledem profesionálních rybářů , viz fota na Ústí :-D :-D

reagovat
Pondělí 15. června 2009 ve 2:49 ® cercer
cercer

sobotní závody děcek na rybníčku dopadli dobře-bylo nádherně a akce se vydařila:-) až na ryby..vypadá to,že máme rybník téměř prázdný.:-(( CHytlo se jen pár ryb.Synátor byl druhý a neteř pátá,takže spokojenost:-D .Fotky přidám až o víkendu,ráno odjíždím na Seč na zahájenou..asi do pátku.Tak se tu opatrujte a přeji pěknou dravčí zahájenou:-)

reagovat
Pondělí 15. června 2009 v 0:19 ®  reakce na …

hering>

1Mara> tak kluci dopadl jsem naprosto nepředvídatel­ně,nechci se vymluvit,ale FTV mi řek lže to nemá cenu že pojedem radši někam jinam..Voda teda dno mi přišlo fakt moc kamenitý,takže bych asi neuspěl,protože bych všechno utrhal a o půlnoci bych neměl jak chytat..Tak radši jsem odešel dřív,než s ostudou o půlnoci že nemám na co chytat:-(( ..Jeli jsme na chyvilku na žernoseky a pak jsem skončili v Dc..Teď mě to trochu štve,ale nebyl jsem tolik připravenej jako asi tři maséři co si tam míchali tak 15kg žrádla pro ryby :-D .Takže nic :-((

reagovat
Neděle 14. června 2009 ve 23:20 ® 1Mara
1Mara

hering> ahoj Hering :-) a zároveň Manice :-) tak jak jsi dopadl ???? nenapínej jsem hrozně zvědavej :-) jinak se jukněte knám na fórum Ústí dneska jsme dorazili ze srazu a jsou tam dnešní krásné fota :-)) )

reagovat