Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 216.350 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. června 2009 ve 23:24 ® reakce na …
-
hering> já to chááápu
reagovat..Myslim si že by jsme mohli skáknout někdy projít na přívlač na ty dvě hoďky
a pokecat dlouho jsme něco neřešili
..K tomu alespoň poberu nějaké skušenosti
- Neděle 21. června 2009 ve 23:20 ® hering reakce na …
-
mannice> Jsem pro každou srandu.Se mnou je ,ale těžká domluva.Toho času není tolik kolik bych si ho přál a kdy půjdu na ryby se rozhoduji bezprostředně podle aktuální situace.Většinou na dvě hoďky okolo DC.
reagovat - Neděle 21. června 2009 ve 22:55 ® fish-team-voda reakce na …
-
mannice> hej ty žiješ jo?? já bych jel v úterý
reagovat - Neděle 21. června 2009 ve 22:44 ® reakce na …
-
fish-team-voda> A my půjdem kdy na fishky?
hering> Co ty nechceš s náma někdy skáknout
reagovat?
- Neděle 21. června 2009 ve 22:42 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering>
reagovat:Dtak škoda,ae snaž se,at se tu máme na co dívat
- Neděle 21. června 2009 ve 22:25 ® hering reakce na …
-
fish-team-voda> Ne to opravdu nejsem já.Vím o pěti chycených sumcích,ale ani jeden není můj.A ve Hřensku jsem letos na rybách nebyl.Tak asi dvojník.
reagovat - Neděle 21. června 2009 ve 20:12 ® fish-team-voda
-
Hering:hle mám zprávu že nějakej František,který chodí do Bělý na
reagovatchytl v Hřensku sumce 130cm..nebyl si to ty?
- Neděle 21. června 2009 v 10:42 ® fish-team-voda
-
Tak včera na přívlač od zimáku k betonu…a výsledek je jeden tloušt,jedem větší bolen mi to upálil a štika ukousla smáčka
reagovat - Pátek 19. června 2009 v 0:36 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering> už sem na to přišel proč ty chytáš hady a my ne
reagovatnormálně jsme s mannicem dumaly jak to děláš…teorie byly i že seš vodník nebo potápěč
ale mannice rozhodl že seš KAPR PŘEVLEČENEJ ZA ČLOVĚKA
ted jsme tě odhalili
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 21:37 ® fish-team-voda
-
To je jeden candátek ze včera..pak se mi vypla baterka…ae byl to první můj nához na smáčka a hned candátek
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 v 19:31 ® reakce na …
-
hering> Nemám,nemám na ně nák štěstí prostě
reagovat..Nedaří se mi
…Ale jsou fakt pěkný to se musí nechat a gratuluju
.Já ted nemám ani žoužaly,tak musím z prvu na lov žížal a pak na ně půjdu..
- Čtvrtek 18. června 2009 v 18:11 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering> pěkný Úhoři…já sem včera viděl chcíplího…a možná že měl i přes metr
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 v 17:56 ® hering
-
Pro manniceho.Už máš hada? Já včera první vážnější pokus a povedli se tyto dva krasavci.Jeden přes 70 a druhej kolem 65 cm.Ještě tři hadí záběry neproměněný.Už je jasný co budu dnešní večer dělat.
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 ve 12:14 ® fish-team-voda
-
Já sem šel včera k na vláčku na 2h a dva candátky a tlouštika…fotky dodám díl,ted mám zavirovanej PC
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 v 1:04 ® reakce na …
-
hering> jo jo už vim o co jde,ale tam už nic nemaj…Dříve na ustecký toho měli fakt hodně a i mi přišlo kvalitní věci,ale teď už je to tam k prdu..
reagovat - Středa 17. června 2009 v 18:05 ® hering
-
Bazar je na Kamenické ul. pod základní školou těsně nad křižovatkou Lipová/Kamenická ul.Pro neděčínské výpadovka na Ludvíkovice a dál Č. Kamenice.
reagovat - Středa 17. června 2009 v 15:46 ® reakce na …
-
olda> pod mostem ?Hmmm to je zajímavý,určitě se zítra vydám hledat jestli v okolí něco je..Ale stejně asi koupim,to co jsem si vybral
reagovatale díky moc
- Středa 17. června 2009 v 15:34 ® olda reakce na …
-
mannice> udajně ten obchod má být někde pod mostem když se jede na Ludvíkovice ale já Děčín moc neznám.
reagovat - Středa 17. června 2009 ve 13:55 ®
-
Teď jsem přijel z rybek..Od 6 jsem byl u vody a bylo perfektně..Na první lokalitě jsem si zachytal asi nejvíc,co jsem kdy zachytal..do devíti jsem stihnul 5 kaprů,3 sumečky americký,7 plotic-perlínů a 21 cejnků no prostě bájo…vzal jsem si ty plotice a šel jsem na dravce,vyzkoušet náký to štěstí..Žádná zubatice se nepřemluvila,ale i tak jsem zachytal super
reagovat - Středa 17. června 2009 ve 13:50 ® reakce na …
-
olda> Ahoj,vim o čem mluvíš..Dřív to bylo na ústecký ulici,ale teď už nevim kde to je..Nebo spíš to někde bude,ale už to nebude takový jako bylo..Ale díky..KOukal jsem na braunstar a prut s navijákem za 599 to neni zas tak moc..Navíc je 2.1 m a já prostě žeru krátký pruty na přívlač
reagovat - Středa 17. června 2009 v 8:11 ® olda reakce na …
-
mannice> nechci se do toho plést ale někde v Děčíně je bazar kluci z Ustí tam jezděj dá se tam nakoupit, dřív to bylo u čokoládovny ted je to někam přestěhovaný ale nevím kam.
reagovat - Středa 17. června 2009 v 0:29 ® reakce na …
-
fish-team-voda> V kolik jdeš?Že bych zašel s tebou…Já na dravcích ještě nebyl,neni jaksy prut..Buď koupim u vietnamců,nebo ušetřim něco málo a koupim příští týden nákej použitelnej..
reagovat - Úterý 16. června 2009 ve 22:48 ® hering reakce na …
-
fish-team-voda> Tak úspěšnej lov.
reagovat - Úterý 16. června 2009 ve 22:34 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering> já jdu zítra na dravečky
reagovat - Úterý 16. června 2009 ve 21:57 ® hering
-
Se chlubte dravečkama né!Já jsem chytil krásného okouna cca 20 cm a parmu za hřbet.To vše za ranní tři hodiny poctivého házení.Jak vy?
reagovat - Pondělí 15. června 2009 ve 13:05 ® reakce na …
-
1Mara> Teď mě to štve,ale tak každej někdy dělá chyby..Říkal jsem si taky,že jsme měli jet na ten sraz,když nééé závody
reagovat - Pondělí 15. června 2009 v 9:19 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> Štastnou cestu
reagovat.
Manice cococococococo to tady čtu ? Vy jste se na ty závody tak těšili a pak jste to vzdali ? no hoší tak to jste mně teda moc nepotěšilimněl jsem zato že každej rybář a to hlavně vy dva umíte chytat i tam kde to je nechytatelný
. No je to škoda , a to dno jsem ti přeci psal že tam jsou kameny , ale že to stačí jen spustit rousnici s olůvkem pod špičku udice , že ty úhoři plavou u břehu v těch kamenech . No to jsem mněl vědět že se nato vy dva vyprdnete tak jsem vás mohl pozvat na Chytejáckej sraz a mohli jste tam trénovat pod dohledem profesionálních rybářů , viz fota na Ústí
- Pondělí 15. června 2009 ve 2:49 ® cercer
-
sobotní závody děcek na rybníčku dopadli dobře-bylo nádherně a akce se vydařila
reagovataž na ryby..vypadá to,že máme rybník téměř prázdný.
CHytlo se jen pár ryb.Synátor byl druhý a neteř pátá,takže spokojenost
.Fotky přidám až o víkendu,ráno odjíždím na Seč na zahájenou..asi do pátku.Tak se tu opatrujte a přeji pěknou dravčí zahájenou
- Pondělí 15. června 2009 v 0:19 ® reakce na …
-
hering>
1Mara> tak kluci dopadl jsem naprosto nepředvídatelně,nechci se vymluvit,ale FTV mi řek lže to nemá cenu že pojedem radši někam jinam..Voda teda dno mi přišlo fakt moc kamenitý,takže bych asi neuspěl,protože bych všechno utrhal a o půlnoci bych neměl jak chytat..Tak radši jsem odešel dřív,než s ostudou o půlnoci že nemám na co chytat
reagovat..Jeli jsme na chyvilku na žernoseky a pak jsem skončili v Dc..Teď mě to trochu štve,ale nebyl jsem tolik připravenej jako asi tři maséři co si tam míchali tak 15kg žrádla pro ryby
.Takže nic
- Neděle 14. června 2009 ve 23:20 ® 1Mara
-
hering> ahoj Hering
reagovata zároveň Manice
tak jak jsi dopadl ???? nenapínej jsem hrozně zvědavej
jinak se jukněte knám na fórum Ústí dneska jsme dorazili ze srazu a jsou tam dnešní krásné fota
)