Chytej.cz

Děčín a jeho okolí

15.9.2008 | | 216.328 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 14. června 2009 ve 23:17 ® hering reakce na …
hering

mannice> Tak jak dopadl „Lovosickej úhoř“?Byla bedna?

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 23:34 ®  reakce na …

1Mara> No začíná se to trošičku komplikovat :-) budu rád,že budu rád :-) ..Ale snad příjde i to štěstíčko a povede se to :-)

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 23:29 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> No hlavně ti přeju hodně zdaru a koukej vyhrát :-)

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 23:27 ®  reakce na …

1Mara> :-D no tak jsem rád že udržim oči na stopkách,ještě musim zajít na rousnáky :-D

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 23:10 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Jenom 30 KM ? to nic není :-)) ), ale podle toho že všechno píšeš přes kopírák tak jsi bral tam i drogy né :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 22:43 ®  reakce na …

KYJAK> A kam jezdíš na ty 70ky?Napiš na Sz jestli to teda neni nějak tajný ;-)

1Mara> Blááázne já byl v Praze a za ty dva dny jsem ušel snad 30 km :-D

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 22:43 ®  reakce na …

KYJAK> A kam jezdíš na ty 70ky?Napiš na Sz jestli to teda neni nějak tajný ;-)

1Mara> Blááázne já byl v Praze a za ty dva dny jsem ušel snad 30 km :-D

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 21:23 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Jsi mrtvej ? tak to nesmíš tolik chlastat :-D :-)) )9-)

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 21:13 ® KYJAK reakce na …

mannice> uz aby bylo 16 je to uz docela nuda

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 21:09 ® KYJAK reakce na …

mannice> no co ryby jdou furt ne nejak nic extra kapri do 70

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:58 ®  reakce na …

KYJAK> A co? Povídej..

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:46 ® KYJAK reakce na …

mannice> ryby dobry

reagovat
Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:40 ® 

Zdarec lidičky,koukám vy tu moc nechodíte..Dneska jsem po dvou dnech přijel z Prahy a jdu si lehnout jsem totálka mrtvej..Jak se vede?Co ryby? :-)

reagovat
Středa 10. června 2009 v 0:51 ® cercer reakce na …
cercer

hering> ty zvíře-slíbil jsi to!!No,nedá se nic robit,kam jedeš??

reagovat
Středa 10. června 2009 v 0:15 ® 

Před půl hodinou jsem dorazil domů z dalšího rybolovu..Dneska naprosto super:-) ..16 rybek – 7 kaprů,5 cej­nů,1 lín,perlín a dva trůmeny…Super den nikdo mi naprosto nestačil :-D ,akorát mi přišli rybky náký celkem omlácený,ale čim to je to fakt netušim

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 22:48 ® hering reakce na …
hering

cercer1> Bohužel!Tento víkend jsem mimo DC.

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 10:56 ® matyn

Podlouhy dobe mam volno tak vyrazim na rybky,tak snad neco chytnu

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:17 ® 

Tak dnes znovu na fishkách a celkem se dařilo,ale naštvalo mě pár momentů,díky kterým jsem si sám a díky okolnostem pokazil nejhezčí záběry večera..Chytil jsem celkem 11 rybek – 7 cejnků,2 ka­pry(40,45),1 l­ína a trůmena.Přišel mi jeden záběr úplně krásnej na feeder,ale bohužel musel jsem navazovat,ale ten byl fakt ukázkovej.K noci jsem nestihl jestě jeden krásnej záběr,k tomu jednou jsem utrhnul:-(( .Na konec,jsem zapoměl přiseknout a feeder s ječící brzdou co jsem jen zvednul ze stojanu po několika slušných metrech jízdy utichl a já díky svý blbosti ztratil další hodně šlušnou rybu.Rozsypal jsem červy,a utrhl tři krmítka..Kdyby se mi nestali ty věci,tak asi jeden z nejlepších dnů..Ale bylo super

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 0:50 ® cercer reakce na …
cercer

hering> tuhle sobotu-přijedeš?

reagovat
Pondělí 8. června 2009 v 0:55 ® 

Dnes na fishkách s FTV ve hřensku a ani rybka :-(( ..Předtim jsem byl na Olešce a jen dva cejnky..S FTV jsem něco zasekl,ale vypla se mi mrcha :-) řekl ybch že to byl had :-) ..Dam fotky náký

reagovat
Neděle 7. června 2009 ve 13:19 ® 

Tak jedu na fishle,chtěl bych tam vydržet do 12,tak uvidíme,jdu hodit dvanástihodinovej maraton :-D

reagovat
Neděle 7. června 2009 v 1:08 ®  reakce na …

fish-team-voda> Tak hoby perfektní,mám už taky naplánováno že půjdu,ale někdy v tejdnu kdy tam nebude brouzdat tolik lidí..Tak já jdu chrnět a měj se jo hele ještě máš osobku ;-)

reagovat
Neděle 7. června 2009 v 0:49 ®  reakce na …

fish-team-voda> tak pošli na maila ;-)

reagovat
Neděle 7. června 2009 v 0:48 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

mannice> ne ale fakt tomu by si nevěřil jaká nadherný hřiby :-)

reagovat
Neděle 7. června 2009 v 0:40 ®  reakce na …

fish-team-voda> Mě to je jasný :-D

reagovat
Sobota 6. června 2009 ve 23:37 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

mannice> chceš vidět co táta nasbíral v lese? :-D

reagovat
Sobota 6. června 2009 ve 21:38 ® 

Tak co je s váma lidičky rybářský:-D ..POřád jenom prší by mohli jít houby :-D ..

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 15:13 ®  reakce na …

hering> Když o tak čtu,tak celkem chápu:-) .No zlomil můj olíbenej proutek na přívlač,tak budu muset něco ušetřit..Teď momentlně jsem rád,že mám aspoň něco na cestu na ryby a na krmení,takže proutek musí počkat..Ale já se to snažim využít,dokud mám volno:-) ..Zatim žádná nabidka,co bych byl schopnej splnit(hlavně kůli tomu že je z ruky)

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 15:04 ® -zruseno reakce na …

Já teď chodim na ryby skoro furt, hlavně okouni, tloušti, pstroužci a nějaká ta štička se taky oběví.

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 15:00 ® hering
hering

mannice> Na ryby nějak nemám čas a ani mě to na ně netáhne.Po návratu z Norska jsem byl dvakrát na pstruhách (dnes ráno a předevčírem) a jsem vyléčenej.Dost na dlouho!!!Dnes jen dva potočáci 37cm a plavou dál.Na MP jsem byl jednou zkusit hady a zmoknul jsem jak vodník.Takže dokud se neoteplí jsou mi hadi u pr…e.Nevynechám ale zahájení 16.6. To půjdu zkusit uhnat nějakého toho dravečka na Labe.Cejnkaření a kaprařina mě nebere takže pro mě vlastně začíná pravá rybařina až po tom 16.6.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8951.jpgfoto/forum/2009/th-img8952.jpg