Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 216.328 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. června 2009 ve 13:56 ® reakce na …
-
fish-team-voda> neboj neboj,dnes nebo zítra jdu na rybky a v pondělí se ukážu na icq tak tam buď..Teď porád někde lítám
reagovat..Tak pokecáme
- Sobota 6. června 2009 v 9:41 ® fish-team-voda reakce na …
-
mannice> ty už nevedeš icq???musíme vymyslet strategii
reagovat - Sobota 6. června 2009 v 0:10 ® reakce na …
-
hering> No a co ty pořd děláš? Náký chytání,nebo neni čas?
reagovat - Pátek 5. června 2009 ve 22:00 ® hering reakce na …
-
cercer1> Já se ptal na závody na rybníčku v BNP a né na Huníkov.Pokud jste to letos nespojili v jednu akci.
reagovat - Pátek 5. června 2009 ve 21:42 ® reakce na …
-
1Mara> No v to doufám
reagovat.Hlavně to tam musíme najít,to je hlavní a zatim fakt nevim kde se bude cvakat startovný a zapisovat se a tak dále..Jinak slyšel jsem že v ten samej datum je sraz jo
..§to je na prd celkem ..
- Pátek 5. června 2009 v 18:14 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Bud v klidu za 1 uvidíš jak chytaj soupeři a na co , za 2 jsi rybář srdcem i duší tak nebud nervní a napíchní rousnici a hod to do vody a uvidíš vše pujde samo
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 18:09 ® reakce na …
-
1Mara> určitě budu mít feeder a druhej budu mít připraveno víc způsobů..Uvidíme..Jinak koukal jsem se kde se má začínat a mám v tom úplně hokej,ještě aby jsme to našli…
reagovat..Je to bezvýznamnej závod,ale já jsem čím dál víc nervózní..asi proto že je můj první
.jsem fakt nervozní
- Pátek 5. června 2009 v 17:47 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Mile rád bych ti poradil , ale nevím v kterých místech se bude chytat. Ale je to tam skoro všude stejný takže tak dva metry od břehu na houpačku, musíš na hranu kde končej pod vodou ty šutry
reagovat - Pátek 5. června 2009 ve 13:36 ® reakce na …
-
cercer1> pěkná,pěkná,pěknááááá
reagovat - Pátek 5. června 2009 ve 13:36 ® reakce na …
-
1Mara> Určitě to vyskoušim
reagovat..Hele a o dně a tak něco nevíš?Jak je tam cca hlubka třeba a tak?Nebo tak něco..Jinač Díky
- Pátek 5. června 2009 v 0:37 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> myslím to vážně jezděj hned pod tebou a ani onich nevíš
reagovatv metrové hloubce
- Pátek 5. června 2009 v 0:27 ® reakce na …
-
1Mara> díky
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 0:24 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> jestli máš na mysli toho Lovosického ůhoře tak tam jednu radu mám , chytej je u břehu mezi těma kamenama, mi vždycky když jsme byli přez noc na Labku tak jsem na ně koukal jak tam v noci jezděj
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 0:16 ® cercer
-
viz můj příspěvek v ne.11.17
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 0:15 ® cercer reakce na …
-
hering> ty závody byly 4dny před tím,než jsi se ptal
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 0:14 ® cercer
-
tak tu přes víkend nezlobte-jedu za kamarády na východ..v neděli dám vědět,jak jsem dopadl.
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 0:12 ® cercer reakce na …
-
fish-team-voda> 1Mara:dík
hering>ani jedno ani druhé- je to mrenka
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:01 ®
-
Zdarec Děčínáci,tak jsem teď přijel z Prahy a koukám je tu pěkná zima..Projížděl jsem Lovosicemi a všimnul jsem si přibližně místa kde budou závody,ale fakt jen přibližně.A tak jsem se chtěl zeptat,nevíte někdo kde přesně bude zahájení,aby jsme tam vůbec s FTV dorazili..Díky za pomoc..A taky jsem se chtěl zeptat jestli tam někdo má skušenosti,jaký je tam dno,jaká je hloubka od břehu cca a atak..Prostě náký záchytný body podle čeho bych se mohl alespoň trochu řídit..Díky moc a co vy jak se vede?
reagovat..Jinak s přítelkyní jsem jel pro úplně nový auto Opel corsa 1.2,tak proto Praha..Už se těšim na fishky
asi zítra vyrazim
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 21:39 ® hering reakce na …
-
cercer1> Co to je za mřenku,či snad mrenu?!?
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 21:37 ® hering reakce na …
-
1Mara> Ty rybníčky jsou průtočný a schodou okolností jsou teď suchý.Instalujeme na ně nový požeráky.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 12:50 ® fish-team-voda reakce na …
-
hering> Jsem řikal mannicemu že on si vleze do jeho lodi,a bude mi ty úhoře napichovat
reagovatpak vyhraju TV a bude se moct ke mě chodit dívat na fotbal
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 2:09 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> pěkná princezna gratulace chlape
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 2:08 ® 1Mara reakce na …
-
hering> No to já vím že tam máš studenou vodu , ale venku by to v nějaký louži asi nešlo vid , tam to je taky pruchodný vid ?
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 23:37 ® hering reakce na …
-
cercer1> Kdy maj Ty vaše děcka ty závody?
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 23:36 ® hering reakce na …
-
fish-team-voda> 10 bodíků za 1cm úhoře?To už by stálo za to nějakého propašovat?!?! PS:To je vtip.
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 23:33 ® hering
-
Dnes po 6-ti týdnech návštěva pstruhové vody.Za tři hodinky lovu asi 20 ryb.3 duhoni se bohužel podívaj na můj gril.
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 21:19 ® fish-team-voda reakce na …
-
cercer1> pěkná fotka
reagovat - Středa 3. června 2009 v 19:41 ® cercer
-
Dnes jsem poprvé cíleně vyrazil na parmy s feedrem no a první nához,30s ,záběr a první parmička na břehu..bohužel i poslední..ale na ty podmínky a tu chvilku,co jsem chytal,spokojenost
reagovat - Středa 3. června 2009 v 1:18 ®
-
hering> Já na ty háčky taky přejdu už definitivně..Neměl jsem jasno,ale teď už mám..Akorát problémy s lopatkama mi příjde..
Ftv má pravdu 1cm je deset bodů..Takže musíme spoléhat spíš na bílou rybu a na noc jen doufat,uvidíme..Třeba to nakonec skončí tak,že FTV bude na první místě a já hned pod ním a Děčín zabejčí
reagovat..Pomalu už přemejšlím jak na to všechno ..
- Úterý 2. června 2009 ve 20:31 ® fish-team-voda
-
hering: 1cm uhoře je 10 bodů a 1cm ostatní ryby je 1 bod jestli jsem to dobře pochopil…
reagovat