Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 216.321 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. června 2009 ve 20:25 ® hering reakce na …
-
mannice> Pokud vím tak ulovení hada je bodováno dvojnásob.Loni se chytlo snad jen 9 hadů,ale dost malejch sumíků.
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 20:21 ® hering
-
Já už na háčky s očkem přešel dávno.Používám je na veškerej lov.Lopatky mě nanadchli.
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 17:32 ® fish-team-voda
-
Já ted dávám jenom háčky s očkem,víc jim věřím
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 2:24 ®
-
Jinak dneska,teda včera na rybkách znovu na stejném místě a metoda jeden prut polžená klasika,jeden feeder se mi celkem povedl..Feeder poprvé na celé čáře vyhrál 10:0..Chytil jsem 9 trůmenů(jsou snad všude),1 skaláka a dva kapry,který se mi ale vypli..Nepočítám je z toho důvodu,že se mi vypli jeden v potopenym křoví a druhej pár metrů po zdolávání..Supr chytačka,akorát mě celkem štvalo to že se mi vypli,nebo oni se utrhli
reagovat..To sem se právě chtěl zeptat,koupil jsem si háčky s lopatkou dneska malou velikost a zdálo se mi že ubírali vlasci na možnosti zatížení.Dříve jsem měl navázané háčky stejné velikosti,ale s očkem a přišlo mi že unesou víc..Nevíte někdo čím by to mohlo být?jaký používáte háčky na feeder?Mám kmen,0.14 a návazec 0.123 fluokarbon..Prostě mi přišlo že ty háčky s loaptkou mi řezali vlasec,je to možný?
- Úterý 2. června 2009 ve 2:08 ® reakce na …
-
hering> Půjdu na to poctivě,ale lišácky
reagovat..Nezaměřim se na úhoře,ale na všechny ostatní druhy
…BUde světlo tak bílá ryba a přes noc doufám že tam budou trůmeni
- Pondělí 1. června 2009 ve 22:59 ® hering reakce na …
-
mannice> Dám Ti typ jak vyhrát Ty závody.Nachytej si úhoře tady a pak je tam v noci napichuj.Slyšel jsem,že to takhle určitý idividua praktikovali.On totiž úhoř ve vlhké igelitce vydrží živej dost dlouho.Nic podloženého,ale vůbec bych se čecháčkům nedivil!!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 14:05 ® reakce na …
-
fish-team-voda> škoda,že tam bude lovit každej za sebe,ale něco stejnak musíme domluvit
reagovat…JInak těšim se a jsem, zvědavej
…
- Pondělí 1. června 2009 v 7:44 ® fish-team-voda
-
Mannice:tak to vypadá,že budeme na Uhoře kompletní FISH-TEAM-VODA
reagovatještě ale musíme domluvit strategii lovu a taktiku
- Pondělí 1. června 2009 v 1:41 ® reakce na …
-
fish-team-voda> Začínám mít z tvýho bráchy strach
reagovat..Jestli to takhle půjde dál tak na něj budu koukat jenom z auta
..A kouká,že ty si zalapal taky dobře,jinak hele měli by jsme se pomalu připravovat na toho lovosickýho úhoře
- Pondělí 1. června 2009 v 1:38 ®
-
Že by se mi povedlo tu rozbouřit příspěvky
reagovat..Ale vážně má ten trůmen divnou hlavu,kouká jak treska
- Neděle 31. května 2009 ve 23:42 ® fish-team-voda
-
Hering: Mannice už dlouho neviděl sumecka z labe
reagovatproto to nepoznal,on teď jezdí tam kde to je na půl sumecek a na půl kapr
- Neděle 31. května 2009 ve 21:05 ® hering reakce na …
-
1Mara> Karas by na naší líhni asi nešel.Teče zde studená voda z lesa.Je to stavěný na lososovitý ryby.
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 21:01 ® hering reakce na …
-
mannice> Si děláš pr..l né!Která ryba má asi tukovou ploutvičku a vousy?
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 20:53 ® fish-team-voda
-
Marnice:to je sumeček americký
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 20:26 ® reakce na …
-
ftv- co to je za fishku ta veprostřed..Nevim jestli se mi to zdá,ale má to dlouhý vousy jako sumec,nemá jich 8 jako sumeček a jestli se nepletu má to vousek jako mník jednovousí
reagovat..Hele buď si půjdu koupit brejle nebo mi řekněte co to je.
- Neděle 31. května 2009 v 17:23 ® fish-team-voda
- reagovat
- Neděle 31. května 2009 ve 14:33 ® fish-team-voda
-
Zdravím…no já byl včera v Nebočadech,brácha byl poprvé na rybách a byl 4.asi z 20 děcek…chytil dva sumečky
reagovat..já jsem šel na jinou vodu kousek od nich a zachytal jsem si uplně suprově… chytil jsem asi 18 ryb…a to jsem ještě ranec záběřů neproměnil
ale včera super den
- Neděle 31. května 2009 ve 12:21 ® cercer reakce na …
-
Piranha> letos jsme oba začli feeder trochu vážněji
reagovatjo,je to pěkná voda,jen kdyby si toho rybáři více vážili..
- Neděle 31. května 2009 ve 12:17 ® cercer
-
tak včerejší závod na Huníkově dopadl tak na půl.Nebyl jsem tam bohužel s nimi,musel jsem makat.Ale počasí naprd,pořád mrholilo,zima jak na Sibiřce.Kapr se prý zřejmě nechytl žádný!!! Voda studená,rozhodla kvalita krmení'-) Jako družstvo Benešovští sice neumístnili ale synek byl 5. z 57 dětí.Chytl plotice,cejna a amurka,vše na feedr.Neteř skončila kolem 15 místa.
reagovat - Neděle 31. května 2009 v 9:20 ® Piranha reakce na …
-
cercer1> urcite si zachytaj at vemou feeder.Ja byl na zavodech minulej tejden na Hunikove a brali druhej den na hod, parada.Jen 12. misto ale potesi ze 70 lidi.Krasnej revir.
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 2:06 ® 1Mara
-
hering> Myslíš že by se u tebe dali rozmnožit karásci obecný ?
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 22:40 ® Heky
-
hering> ne ten je od nás z Moravice
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 22:26 ®
-
Tak co jak jste dneska dopadli?
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 15:38 ®
-
cercer1: počasí se jim moc nevyvedlo co
reagovat..A jak dopadli? Dneska by měl zachytat i ftv mladší bráška,tak jsem na něj taky zvědavej
..A ftv šel skusit štěstí dneska taky jsem celej nervózní co tu bude za zprávy..
- Sobota 30. května 2009 ve 13:31 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> Tak ať se jim roštákům daří
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 1:32 ® cercer
-
hering:doufám,že šli i na Ploučku
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 1:30 ® cercer
-
hoj všichni…Máro,jsem tu,jen mám toho nějak moc v posl době..tak jen nakouknu a zas mažu,ale polepším se..ráno jedou naše děcka na Huníkov na závody,tak držte palce
reagovat…aspon ať nezmoknou
- Sobota 30. května 2009 v 0:41 ®
-
tady jsou náký fotky z dneška
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 0:29 ®
-
mara- to musela být strašná pálka
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 0:26 ® 1Mara
-
hering> moc pěkný
reagovat