Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 216.321 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 2. června 2009 ve 20:25 ® hering reakce na …
hering

mannice> Pokud vím tak ulovení hada je bodováno dvojnásob.Loni se chytlo snad jen 9 hadů,ale dost malejch sumíků.

reagovat
Úterý 2. června 2009 ve 20:21 ® hering
hering

Já už na háčky s očkem přešel dávno.Používám je na veškerej lov.Lopatky mě nanadchli.

reagovat
Úterý 2. června 2009 v 17:32 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Já ted dávám jenom háčky s očkem,víc jim věřím :-)

reagovat
Úterý 2. června 2009 ve 2:24 ® 

Jinak dneska,teda včera na rybkách znovu na stejném místě a metoda jeden prut polžená klasika,jeden feeder se mi celkem povedl..Feeder poprvé na celé čáře vyhrál 10:0..Chytil jsem 9 trůmenů(jsou snad všude),1 skaláka a dva kapry,který se mi ale vypli..Nepočítám je z toho důvodu,že se mi vypli jeden v potopenym křoví a druhej pár metrů po zdolávání..Supr chytačka,akorát mě celkem štvalo to že se mi vypli,nebo oni se utrhli:-(( ..To sem se právě chtěl zeptat,koupil jsem si háčky s lopatkou dneska malou velikost a zdálo se mi že ubírali vlasci na možnosti zatížení.Dříve jsem měl navázané háčky stejné velikosti,ale s očkem a přišlo mi že unesou víc..Nevíte někdo čím by to mohlo být?jaký používáte háčky na feeder?Mám kmen,0.14 a návazec 0.123 fluokar­bon..Prostě mi přišlo že ty háčky s loaptkou mi řezali vlasec,je to možný?

reagovat
Úterý 2. června 2009 ve 2:08 ®  reakce na …

hering> Půjdu na to poctivě,ale lišácky :-) ..Nezaměřim se na úhoře,ale na všechny ostatní druhy :-D …BUde světlo tak bílá ryba a přes noc doufám že tam budou trůmeni :-D

reagovat
Pondělí 1. června 2009 ve 22:59 ® hering reakce na …
hering

mannice> Dám Ti typ jak vyhrát Ty závody.Nachytej si úhoře tady a pak je tam v noci napichuj.Slyšel jsem,že to takhle určitý idividua praktikovali.On totiž úhoř ve vlhké igelitce vydrží živej dost dlouho.Nic podloženého,ale vůbec bych se čecháčkům nedivil!!!!!!!!!

reagovat
Pondělí 1. června 2009 ve 14:05 ®  reakce na …

fish-team-voda> škoda,že tam bude lovit každej za sebe,ale něco stejnak musíme domluvit :-) …JInak těšim se a jsem, zvědavej ;-) …

reagovat
Pondělí 1. června 2009 v 7:44 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mannice:tak to vypadá,že budeme na Uhoře kompletní FISH-TEAM-VODA :-) ještě ale musíme domluvit strategii lovu a taktiku :-D

reagovat
Pondělí 1. června 2009 v 1:41 ®  reakce na …

fish-team-voda> Začínám mít z tvýho bráchy strach :-D ..Jestli to takhle půjde dál tak na něj budu koukat jenom z auta :-D ..A kouká,že ty si zalapal taky dobře,jinak hele měli by jsme se pomalu připravovat na toho lovosickýho úhoře :-)

reagovat
Pondělí 1. června 2009 v 1:38 ® 

Že by se mi povedlo tu rozbouřit příspěvky :-D ..Ale vážně má ten trůmen divnou hlavu,kouká jak treska :-D

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 23:42 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Hering: Mannice už dlouho neviděl sumecka z labe :-D proto to nepoznal,on teď jezdí tam kde to je na půl sumecek a na půl kapr :-D

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 21:05 ® hering reakce na …
hering

1Mara> Karas by na naší líhni asi nešel.Teče zde studená voda z lesa.Je to stavěný na lososovitý ryby.

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 21:01 ® hering reakce na …
hering

mannice> Si děláš pr..l né!Která ryba má asi tukovou ploutvičku a vousy?

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 20:53 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Marnice:to je sumeček americký :-D

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 20:26 ®  reakce na …

ftv- co to je za fishku ta veprostřed..Nevim jestli se mi to zdá,ale má to dlouhý vousy jako sumec,nemá jich 8 jako sumeček a jestli se nepletu má to vousek jako mník jednovousí:-D ..Hele buď si půjdu koupit brejle nebo mi řekněte co to je.:-D

reagovat
Neděle 31. května 2009 v 17:23 ® fish-team-voda
fish-team-voda
reagovat
foto/forum/2009/th-img8870.jpgfoto/forum/2009/th-img8871.jpgfoto/forum/2009/th-img8872.jpg
Neděle 31. května 2009 ve 14:33 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Zdravím…no já byl včera v Nebočadech,brácha byl poprvé na rybách a byl 4.asi z 20 děcek…chytil dva sumečky :-D ..já jsem šel na jinou vodu kousek od nich a zachytal jsem si uplně suprově… chytil jsem asi 18 ryb…a to jsem ještě ranec záběřů neproměnil :-) ale včera super den

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 12:21 ® cercer reakce na …
cercer

Piranha> letos jsme oba začli feeder trochu vážněji:-) jo,je to pěkná voda,jen kdyby si toho rybáři více vážili..

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 12:17 ® cercer
cercer

tak včerejší závod na Huníkově dopadl tak na půl.Nebyl jsem tam bohužel s nimi,musel jsem makat.Ale počasí naprd,pořád mrholilo,zima jak na Sibiřce.Kapr se prý zřejmě nechytl žádný!!! Voda studená,rozhodla kvalita krmení'-) Jako družstvo Benešovští sice neumístnili ale synek byl 5. z 57 dětí.Chytl plotice,cejna a amurka,vše na feedr.Neteř skončila kolem 15 místa. :-)

reagovat
Neděle 31. května 2009 v 9:20 ® Piranha reakce na …
Piranha

cercer1> urcite si zachytaj at vemou feeder.Ja byl na zavodech minulej tejden na Hunikove a brali druhej den na hod, parada.Jen 12. misto ale potesi ze 70 lidi.Krasnej re­vir.

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 2:06 ® 1Mara
1Mara

hering> Myslíš že by se u tebe dali rozmnožit karásci obecný ? :-)

reagovat
Sobota 30. května 2009 ve 22:40 ® Heky
Heky

hering> ne ten je od nás z Moravice :-))

reagovat
Sobota 30. května 2009 ve 22:26 ® 

Tak co jak jste dneska dopadli? :-)

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 15:38 ® 

cercer1: počasí se jim moc nevyvedlo co:-(( ..A jak dopadli? Dneska by měl zachytat i ftv mladší bráška,tak jsem na něj taky zvědavej :-) ..A ftv šel skusit štěstí dneska taky jsem celej nervózní co tu bude za zprávy..:-)

reagovat
Sobota 30. května 2009 ve 13:31 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cercer1> Tak ať se jim roštákům daří :-)

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 1:32 ® cercer
cercer

hering:doufám,že šli i na Ploučku:-)

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 1:30 ® cercer
cercer

hoj všichni…Máro,jsem tu,jen mám toho nějak moc v posl době..tak jen nakouknu a zas mažu,ale polepším se..ráno jedou naše děcka na Huníkov na závody,tak držte palce:-) …aspon ať nezmoknou:-((

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 0:41 ® 

tady jsou náký fotky z dneška

reagovat
foto/forum/2009/th-img8836.jpgfoto/forum/2009/th-img8837.jpg
Sobota 30. května 2009 v 0:29 ® 

mara- to musela být strašná pálka

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 0:26 ® 1Mara
1Mara

hering> moc pěkný :-)

reagovat