Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 216.321 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. května 2009 v 0:10 ® 

Jinak dneska na rybách i přes špatný počasí a celkem se vyvedlo..Tři kapři,jeden lín a dva „trůmeni“..Zase celkem dost záběrů jsem nevyužil,ale v tom počasí jsem byl rád i za tohle..Supr chytačka..

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 0:09 ® 

hering-hmmm já taky byl u vody,ale naštěstí jsem nezmoknul.Byl jsi sám?

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 23:54 ® hering reakce na …
hering

Heky> To už jsi zde na té dovolené anebo je ten krasavec od Vás ze SM.

reagovat
Pátek 29. května 2009 ve 23:52 ® hering
hering

Dnes jsem vysazoval 1kg úhořího monté.Zmáchanej,ale co bych pro ryby neudělal.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8833.jpgfoto/forum/2009/th-img8834.jpgfoto/forum/2009/th-img8835.jpg
Pátek 29. května 2009 v 17:25 ® 

Pořád leje,ale já na to kašlu jedu na ně uvidíme jak dloho tam vydržim :-D

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 16:48 ® Heky reakce na …
Heky

Počasí dobré potočák 46cm :-)) )

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 16:01 ® 

To je počasí,že by se na to člověk vy…l ..:-((

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 15:11 ® 

Hodim koupel a jdu taky na ně..Vezmu si deštník abych nezmok :-)

reagovat
Pátek 29. května 2009 v 1:22 ®  reakce na …

ftv : Ty na to totiž pořádně kašleš :-) ,nejdřív jsem neměl čas já a teď ty a musim chodit sám :-D .Myslim si že tvůj brách nás za rok bude přechytávat a my budem jen koukat :-)) ).A nediv se že ti dělám chutě,za tu zimu jsem udělal pořádnou přípravu a ted sklízim :-D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:20 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mara:já sem chodím každý den kámo :-) ale nechytal sem ted dlouho ryby tak nemám čím přispívat…jinak v sobotu má brácha rybářský závody na Slepym rameni v Nebočadech…to pořádaj rybářský kroužky,pro ty co udělali čerstvě papíry…tak doufám že mi neudělá ostudu :-D já si sednu vedle na na Labko a zkusím feeder…celkem se těšim,už mi to chybí :-D a ještě MANNICE mi dělá takový chutě :-D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 ve 20:34 ® holatkojan
holatkojan

ahoj klucí,chtěl jsem se zeptat,nebyl jste někdo na huníkově na závodech?

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 18:02 ® 

já nevim všichni jsou náký mrtví tady..Já tu jsem nejvíc,ale to je jasný když mám každej den volno:-) ..TeĎ to hold táhnu já no :-)

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:57 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> To je jen dobře :-) . Co Cercer ten se tady dlouho neukázal a FTV taky :-)

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:50 ® 

mara- určitě hodně lidí mi pomáhá,jako se snažim já jim :-) .Ale vy kluci moji mi pomáháte to je jasný..A všem přeju aby si taky supr zachytali..Ale můžu říct že jsem dlouho dělal dost ryb a těď už je to za mnou:-) a lapu celkem fajn :-)

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:42 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Jestli to nebude tím že máš tady na chytej dost kamarádů a těch co ti poradí né ? :-)

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:36 ® 

mara- to bych si přál i já :-)) ),jinak pomalu se porozhlížim po nákym autíčku a nák práci,tak snad něco najdu :-) ..Ale jinak zatim jsem si užíval volna a ty ryby mi začali nák šlapat :-D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:34 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> No to jó , ale od příštího týdne jezdim na týden vždy do prácu , tudíž se vracím až v pátek :-(( proč nevyhraju ve sportce :-)) )

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:33 ®  reakce na …

mara- ještě že já to vychytal včera:-) .Teď bude pěkně hnusně pár dnů,ale tak to se spraví ..Alespoň se nachytá pllno žížal :-D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 17:04 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Nic moc jeden ušmudlanej 45cm kapřík a počasý stále nepřeje :-((

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 16:12 ® 

Rybníků je kolem moc :-D ..Ale být tebou jdu radši na řeku hýbo …A co ty máro jak je?

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 16:07 ® hýba reakce na …

nevíte nikdo prosimvás o nějakym rybníku kolem děčína směrem spíš na kamenici?díky

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 1:53 ® 

mara- supr chytačka chytil jsem 4 kapříky,už větší nej měl 45:-) ..Toho jsem chytnul na feeder na 0.14 vlasec,tak celkem zábava :-) …Záběrů plno,za tu dobu se prut nezastavil..jeden přestal a šlapal druhej,prostě paráda:-) akorát jsem z toho nákej znavenej :-D

reagovat
Čtvrtek 28. května 2009 v 1:27 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Tak mluv kééémo co jsi chytil ? :-)) )

reagovat
Středa 27. května 2009 v 19:04 ® 

Tak chystám se na fishky,za necelou hodky vyrážim tak jsem zvědavej..

reagovat
Středa 27. května 2009 ve 14:57 ® 

Tak teď se ukážou ty nejaktivnější z vás :-) .Sedim doma koukám na mapku Děčína,prohlížim si různý revíry a tak nějak přemejšlim co dělá revír tim nejlepšim:-) a pro koho je co přednější..Zajímalo by mě,jaký revír považujete vy jako nejlepší.Nemyslím přímo „flek“,ale revír který je podle vás nejlepší na ryby a proč..Já osobně bych mohl rozdělit oblíbené revíry do tří částí revír: nejnavštěvova­nější,nejoblí­benější,nejza­jímavější.. Nejnavštěvovanější bude určitě LABE 2,důvod je protože to mám nejblíž a bez problémů se tam dostanu pěšky kdykoliv.Znám tam skoro každej kámen,ale postupně mě začíná vadit,to že je v centru města.Ale dobře se tu dá zachytat.Nejo­blíbenější je nejspíš Labe 1,a to hlavně kůli tomu že když příjdu sem,tak mě chytne samotnej flek,jak ty ryby.Přiroda je tady fakt nádherná a ryby pokud člověk ví,zachytá tu taky dobře..a nejzajímavější revír je pro mě hráz libouchec,pro hodně lidí normální revír,ale pro mě prostě nedosažitelnej­.Nikdy jsem si tu nezachytal dobře:-D .Když jsem vyděl ty domorodce,jak si skvěle zachytaj říkám si že to neni možný a vždy se přepočítám..Na tenhle revír nemám zdaleka,nevim proč,ale pro mě je zakletej :-D ..Díky přidávejte vy co je váš nej revír

reagovat
Středa 27. května 2009 ve 13:45 ® 

hering – to si musel dopadnout fakt zle…Já vyrazim asi dneska..Nemá pršet,tak možná by se mohlo zadařit,uvidíme…

reagovat
Úterý 26. května 2009 ve 21:52 ® hering
hering

Tak už jsem doma.Zmáchanej jak vodník.Nahozeno jsem měl snad jen pul hodiny a ani ťuk.Jednu bouřku jsem čapnul cestou na místo a před druhou jsem nestačil zdrhnout.

reagovat
Úterý 26. května 2009 v 18:58 ®  reakce na …

hnedka bych jel s tebou :-) ..tak hodně štěstí

reagovat
Úterý 26. května 2009 v 18:52 ® hering
hering

Asi pujdu zkusit hady.Snad mě to nespláchne!

reagovat
Úterý 26. května 2009 ve 13:36 ® 
reagovat
foto/forum/2009/th-img8785.jpg