Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 216.314 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 22. května 2009 ve 13:02 ®  reakce na …

piranha – Máš pravdu,že každej se hrne na vysoký školy a tak,ale nemyslim si že to je nevýhoda toho člověka.Právě,když máš ten papír máš větší možnosti sehnat tu práci,zatim co když půjde někdo z výučákem,tam má mnohem omezenější možnosti podle mě.To je,ale na dlouho a každej si na tom něco najde.Ať je to,jak je to,všechno je o známejch!A to jestli je někdo šikovnej jak zručně,tak umí myslet hlavou ty maj ten život jednoduší ;-) ..Neřek bych,že jsem jelito na práci rukama,ale radši bych dělal něco jinýho ;-) .Rukama můžu dělat vždycky ..Ale konec o tomhle,jde se na ryby :-D ..Dneska jdu naposledy oslavit ten papír a zítra si půjdu na ryby,co vy?

reagovat
Pátek 22. května 2009 v 8:04 ® Piranha reakce na …
Piranha

mannice> jo kamo s praci je to dnes opravdu tezky a nejtezsi to maj ty, co jsou liny.Tata mi jako mladsimu rikal, kdyby ses lip ucil, tak… , ja dekuju tomu, ze jsem se opravdu lip neucil.Byl by ze mne nejakej bakalař co nema prci.Kamo takovych je plno.Dneska chybí poradna chlapska sikovna ruka.Je hlad po řemeslech, dneska sikovnej zednik strci financne do kapsy tuctovyho pravnika a tomu kua věř.Kdo jednou bude opravovat baraky silnice, topeni.Manažeři, nebo internetovy technici o2? Kolikrat si rikam a kroutim hlavou nad tim jak nektery deti proste šrotěj s tim ze budou jednou mit pri nejmensim stredni skolu, prumku, nebo jeste lepe vejsku a jak se budou mit vyborne.Mam par kamaradu a kamaradek dokonce muj spoluzak pan ingenir ten byl na pracaku jak mu to stat dovolil a pak dva roky na socialce a nakonec byl u taty ve firme, zivil rukama :-)) ) Nejlepsi je pokud je to remeslnik a pali mu to, tak se naucit jazyk, nebo dva a ma na zivot zajisteno.Ve svete se nestrati a domluvi lukrativni zakazky v cizine.Jediny co si dnes vycitam je opravdu jen ten jazyk ze jsem se na to nezameril, ale to vis tenkrat jsme byli blbý.Sam jsem potreboval jednat mluvit a prisel jsem o zakazky nacpany prachama.Jen si muzu drbat hlavu.

reagovat
Čtvrtek 21. května 2009 ve 23:01 ®  reakce na …

ftv- dej vědět kdy a vyrazíme ;-)

reagovat
Čtvrtek 21. května 2009 ve 22:36 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

Hele lidi mám prosbu :-D potřeboval bych poradit :-D všechny webové stránky mám normální ale chytej mám 2× zvětšný,nevíte někdo co s tím?

reagovat
Čtvrtek 21. května 2009 ve 22:32 ® fish-team-voda
fish-team-voda

čau ludia :P za Babou do ložnice nechodím,jenom ted není čas…a když byl mannice před maturitou tak neměl čas zase na ryby…ted když má už volno,tak ted zase musim makat já :-(( a o týdnu bych chtěl k Laby…co Danku zajdeme někam?

reagovat
Čtvrtek 21. května 2009 v 8:33 ®  reakce na …

Tak já jsem včera sbíral rousky a moc jich teda nebyl,zažil jsem větší nápor :-) …

reagovat
Čtvrtek 21. května 2009 v 0:31 ® cercer
cercer

je po bouřce,jdu na rousky

reagovat
Středa 20. května 2009 ve 22:35 ® hering reakce na …
hering

mannice> Jo,dnes by mohl být hadí večer.Já si,ale počkám až řeka ještě trochu opadne,na můj vkus je vody stále hodně.

reagovat
Středa 20. května 2009 ve 14:33 ® 

Tyjo dneska je horko to je hrůůza jak na padnutí,je před deštěm,dneska by mohli brát ty potvory sumcový a hadový :-D ..

reagovat
Středa 20. května 2009 v 0:34 ®  reakce na …

takže ukončuji tuto debatu a jdu chrnět,už jsem utahanej jak kotě,tak dobrou

reagovat
Středa 20. května 2009 v 0:19 ® 

hering- hrůza no doba je zlá,ale snad se to zas zlepší uvidíme no,jak to bude…

reagovat
Středa 20. května 2009 v 0:05 ® hering reakce na …
hering

mannice> Jo teď je to na ho…! Dělám ve službách,jezdím dost po firmách a skoro všude nechávaj lidi doma na 60-ti procentech,případně dovolená.Sehnat slušnou práci je big problem.

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:42 ® 

hering- Pořád jsi na tom lépe jak já..Já tento rok ještě nebyl ani jednou,maturitě jsem dal vše a bohudík se vyplatilo :-) ..Teď budu mít podle mě času dost,protože v téhle době než najdu dobrou práci,tak to bude chvíly trvat..

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:30 ® hering reakce na …
hering

mannice> V Norsku jsem se byl odreagovat a bylo to dobrý.Za to tady mám jen pět docházek na MP a PP dvě.Není nějak čas.Čekám na úhoří sezonu a ta zatím nenastala.

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:25 ®  reakce na …

hering – o hrubky nejde :-D ..Jinak supr nápad,ale já bych tam asi nešel :-D ..Zustanu pořád u své metody :-D ..No a co jak jde život? Koukal jsem že si byl v Norsku,moc pěkný fotky ;-) cercer- měj se

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:23 ® hering reakce na …
hering

hering> Fuj hrubka

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:21 ® hering reakce na …
hering

mannice> Tady je odpověď na hádanku.Pánové … na hřbitově!!! Tam to Ty babky prolívaj pravidelně.Ovšem samotný sběr je pro psichicky silné jedince.

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:15 ®  reakce na …

viděl jsem to na záčátku „godzily“ jak v tý ukrajině nebo kde a dal volty do země promáčený a lezli ven žížaly,jak hadi :-D

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:14 ® cercer
cercer

nic,jdu,zítra mám perný den…tak se tu mějte..jo,Hering-díky za ten dnešek!!

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:12 ® cercer
cercer

..jo a vyleze horník,co??:-D

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:10 ®  reakce na …

cercer – ještě bych to možná dolnil eletrikou a zem polít vodou..:-) ..Protože ta zem neni tak vodivá podle mě..

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:08 ® cercer
cercer

říká se eletrikou:-))

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:06 ® 

Tak vy už tu nejste? :-) .A je to tady,mannice tu bude zůstávat dlouhý večery sááám :-)

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 22:50 ®  reakce na …

hering- všude,až padne rosa :-) …nebo u lesa tam jsou taky pořád :-)

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 22:49 ®  reakce na …

Já dneska ne,ale šel bych někdy…A ty půjdeš na hady nebo na žížaly :-D

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 22:47 ® hering reakce na …
hering

mannice> Úspěšnej lov přeju.Je ,ale dost sucho. PS:Dám Vám hádanku!Kde sbírat rousnice při největším letním suchu????

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 22:31 ® cercer
cercer

jesli neusnu,tak taky pujdu

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 22:30 ®  reakce na …

no já sem tam nahlížel a dost to tu umíralo..Však přeci nejsem moderátor tohodle článku,i beze mě by to tu mělo žít :-) …No a co úlovky z okolí Děčína je něco pěknýho?Nechci lokalitu,ale jen úlovek :-P .Když jsem tak koukal na rubriku „z lovu“ přemýšlím,že skáknu na hady,ale musim někde nasbírat rousnice:-) ,půjdu o půlnoci sbírat asi :-D jde s eněkdo přidat :-D

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 22:16 ® cercer reakce na …
cercer

mannice> tak nekoukej a voživuj!!Když jsi tu nebyl,tak to tu za tebe tahali jiní-přeber si svůj úděl!:-D

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 21:36 ® 

Koukám,že je tady opravdu mrtvo :-D …Dneska jsem byl ve městě a viděl jsem chlápka pod tyršákem z pravý strany jak měl nahozíno dvakrát na „brčko“,ale spíš se opaloval..Jinak vode celkem klesá mi příjde,zítra přemýšlím,že bych zajel to někam oprubovat a jeslti néé zítra na ve čtvrtek :-)

reagovat