Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 203.528 zobrazení | 2.824 odpovědíZdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Čtvrtek 18. září 2008 ve 21:51 ® fish-team-voda reakce na …
-
hm,pěkný! kam to házíš na ten splávek?
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 21:44 ®
-
Cauky,to neva ..ja tam byl a zachytal jsem si uplne paradne.Na cerviky na plavacku 2 ouklejky ktery jsem si schoval na nastrazku na noc,nejmin 9cejnku skalaku,2tlouste,3perliny,a 2 plotice.Kapricek zadnej bohuzel ani na tezko..No a v noci jsem vyndal vabnicku a skousel jsem ..Po nejakejch 15 minutach na hladine ani jeden bolen a voda,jak bez rybicky ..Sumec se nepovedl,ale zato paradni sumecek americky rano ho budu merit,ale ma urcite tak 40+cm,zabral na ouklejku 10cm
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 11:22 ® fish-team-voda
-
hele já tam dneska nemůžu…sorry
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 v 11:00 ® fish-team-voda reakce na …
-
čau,hele já tam přijdu kolem 17–18hodiny já mám ranec učení jel by si v pondělí na ploučnici?zkusit ty mníky?
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 22:33 ®
-
dneska bohuzel jen jeden okounek cca25cm
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 20:50 ®
-
mam 229–487–790
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 20:50 ® fish-team-voda reakce na …
-
letos asi po třetí ,jj zítra jim dáme!!!Dneska to tam pěkně dávali ty boleni!hele máš icq?
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 20:46 ® reakce na …
-
FTV: No ja si prave ze nebyl vubec jistej,tak zitra spolu zachytame..Je mi 20let.Skoda ze nemam rousnice.Tak koupim cerviky a vezmu naky drobnosti..Ty moc na zimak nechodis co?
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 20:42 ® Prasek_2007 reakce na …
-
FTV: Včera jsem ti psal email.Četl jsi ho?
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 20:39 ® fish-team-voda reakce na …
-
jj,to sem byl já…kolik ti je?zítra tam jdu taky dneska jednoho cejnka a 8 sumečků začlo to jak se začlo ztmívat.jinak zítra jdu taky
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 20:31 ® reakce na …
-
fish-team-voda:hele videl jsem na zimaku nakyho mladase jako ja,nebyl jsi to ty?Ja byl dneska na zimaku,protoze jsem to nak nestihal na zitra,ale mel bych mit cas i od 5h do 8h..tak prijdu na kapriky se podivat..Snad tam bude misto..
reagovat - Středa 17. září 2008 ve 14:40 ®
-
Hele fotku mam,ale v mobilu.Poslu hned jak se mi povede ji prevest do pocitace..Ale fotka jen jednoho na toho druhyho byla uz celkem tma a nemam na mobilu blesk ..Zaslu
reagovat - Středa 17. září 2008 v 6:52 ® fish-team-voda reakce na …
-
no tak proti tomu mímu to jsou děla!:))) to můj je na www.digimanie.cz mě to zatím stačí a při dobrym nastavení zvládá taky dobrý foto
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:47 ® rgb23 reakce na …
-
fotka žádná sláva, čekal jsem že vyplave úplně odjinud Asi je to Canonem EOS 300D, obj. 75–300mm, ale mohl to být i Olymp C 760 UZ s telekonvertorem. Je to fotka tuším rok 2003, takže už si to nepametám. Nosil jsem oba
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:22 ® fish-team-voda
-
jj,co to máš za foták???super fotka
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:20 ® rgb23 reakce na …
-
jj, a občas to vykoukne i z vody na fotce ondatra
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:18 ® fish-team-voda
-
ok,dík ty woe jak já sem se toho lek!!!to vyskočilo z křoví..já málem letěl do vody…
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:10 ® rgb23 reakce na …
-
video nepotřebuju , podle všeho to má na nohách blány, takže spíš ta nutrie. Škoda že to má čumák zakrytý trávou a máznutej ocas. Jinak fotka dobrá
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:04 ® fish-team-voda
-
rgb23-dit ta fotka je celkem zdařilá ne?hele jesli chceš i video..tak klidně zašlu )))
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:03 ® fish-team-voda reakce na …
-
mannice-máš někde fotky těch candošů?
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 21:00 ® rgb23 reakce na …
-
ale možná i nutrie podle té fotky těžko soudit.
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 20:58 ® reakce na …
-
fish-team-voda-vypada to na ondatru..hele na kapraky to tam asi nejspis vypada..NO ve ctvrtek,fakt jeste nevim jak mi to vyjde..zatim zdarec..Dneska na Laby pod novym mostem a 2 candosi 45 a 8 okounu..parada chytacka na gumu..zdarec
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 20:56 ® rgb23 reakce na …
-
ondatra
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 20:15 ® fish-team-voda
-
jinak tohle mě vystrašilo mezi Novým mostem a betonem…nevim co to je jestli ondatra nebo nutrie…
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 20:08 ® fish-team-voda
-
mannice:okej pokusím se tam přijít,hele a vytáhli se tam letos nějaký cadnoši?nevím jestli to mám zkusit na rybinu,co myslíš vyplatí se tam vzít kapráky?asi ne co?
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 20:04 ® fish-team-voda
-
klon:hele tak jestli to co si napsal je reakce na mě?tak to je celkem dost blby!!! Rybařím od mala a nokomu bych svý tajný místa neřekl…ale to že se podělíme o ty známí místa,který znají všichni,tak na tom není nic zlého…a někoho kdo dává boilies na háček sem ještě neviděl ,ale je pravda že se někdy dává boilies na háček,ale to je jenom na plavanou.
reagovat - Úterý 16. září 2008 ve 13:50 ® reakce na …
-
Urcite se tohle chapu,protoze mnoho rybaru si mysli ze za jeho neuspechem stoji spatne misto lovu,bohuzel tomu je vetsinou uplne jinak a lokalita v ktere je,je to posledni co by mel menit..Chtel bych se tu zde jen podelit o ulovenych rybach na ruznych mistech,zpusob lovu jaky provadim a zkusenosti ktere mam,nebo ma nekdo jiny predat nekam dal..Myslim si ze je to dobry zpusob jak prispet a obohatit kazdeho zkusenosti.. .Jinak ve Hrensku je spousty mist,je pravda ze projit breh labe,tak spousty rybaru najde misto primo pro nej.Doufam ze ted nebudu vidat rybare jak chodi bez nacini od zlebu az k hrensku
reagovat - Úterý 16. září 2008 v 11:37 ® Klon
-
Sorry,ale tyhle téma mám opravdu v oblibě.Vždycky mi to přijde jako výzvědy a pak se kouknu na věk pisatele a vždy je to nějaký mladas… Tohle já neříkám a dál nešířím,už se mi to několikrát vymstilo. Jednou jsem to takhle řekl jednomu mladýmu a už běžel to říct dál.Pak sem tam přijel po 14 dnech a ejhle on a dalších pět umělců.Velcí profíci a boilies píchali na háček protože neuměli podvaz… Kde to bylo???? právě Hřensko… Hřenska mám nádherný ryby a každý rok si tam vytáhnu nějakýho macáka… At si každej najde místa sám.Já se kolikrát taky seberu na celý den a jedu k Labi hledat nová místa. Nechytám jen třeba projdu pěšky úsek 10 km a hledám… Hodněkrát se mi to vyplatilo…Tot vše…
reagovat - Pondělí 15. září 2008 ve 22:44 ® reakce na …
-
ja je tam lapu na cervy,a stary rybari na srkacku a na hacek davaj neco plovouciho aby to hacky vyneslo nahoru..Tak prijd ve ctvrtek,ale jeste jsi nejsem jistej
reagovat - Pondělí 15. září 2008 ve 21:35 ® fish-team-voda
-
hele na ten zimák bych šel taky tam sem ještě kapry nechytal na co tam dou?
reagovat