Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 211.747 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 13. prosince 2008 ve 13:22 ® 

no tak to ja nevim je mozny ze jsem mel poslendi no :-D ..A mam ho doma uz :-D ..Tak tam mas vic tech stojanu na feeder ;-) ..A distak ho koupit u nas u rybare ne;-) ..Jinak mas vlasec na ten feeder?Jeste nevim jakej si dam navijacek na feeder ale asi neco jemnyho,tak bych mozna pro tebe mel vlasec :-) ..Mam uz koupenej i sumcak:-)

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 9:43 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

Mannice:hele meli tam toho motylka? Me prevcirem objednali ten sumcak+nejaky blbosti a toho motylka nemeli..ze ty si mi je vykoupil! :-D

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 0:59 ® 

Ouuuu ze by se to tady nak ozivilo? :-) .Hele koukam na ty vecicky a nevim si s tim rady Davidos :-D ..Porad :-D

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 0:48 ® KYJAK reakce na …

jo k zimaku obcas zajdu nejakej candat okoun,ale je to dost mizerny

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 0:36 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

Chodis k zimnimu pristavu?a tahas ted neco z Labe?

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 0:04 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

Tak dalsi DCnak,dopln si osobku

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 23:59 ® KYJAK reakce na …

jo jasne taky taky sem často mimo DC ale rybacku stiham

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 23:51 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

KYJAK:zdar taky Děčínák?

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 23:31 ® KYJAK

Zdravím všechny

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 22:34 ® 

fish-team-voda:Hmmm tak aspon neco.Ja dneska prijel z usti a uz mam vybavicku na feeder :-) ..Ale ty vlasce jsem nevzal ani tobe ani me musel jsme si koupit jiny,byli trochu srazsi no…tamty zimni byli jen na 1kg:-(( ,takze hruza.Zitra nemuzuu jedem na nakou oslavu,ale hned bych sel..Tak zdarec a od patka mam free,tak budem every day na rybach :-D ..Skoda ze ti neprisel zadnej candos tyjo,ale aspon si nejak zuzitkoval ty rybky :-) ..

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 22:14 ® fish-team-voda
fish-team-voda

já jsem chytl taky letos parmu 28cm!!!!!! a jinak jsem letos bídnej v parmách :-((

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 21:58 ® farnas
farnas

pekna parma taky jsem tenhle rok nejaky nachytal:

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 21:53 ® konasek14
konasek14

Tak jednu pro zpestření fóra fotka kámoše.

reagovat
foto/forum/2008/th-img6340.jpg
Pátek 12. prosince 2008 v 18:24 ® fish-team-voda
fish-team-voda

konasek14 mannice :tak dneska jsem chytl dva sumečky a jednoho okýše všechno bylo pidi…ale u vody bylo krásně

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 17:49 ® konasek14
konasek14

fish-team-voda:netrpělivě čekám na fotku těch dnešních candošů ze zimáku.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 16:10 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mannice:ale U Neptuna by je mohli mit

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 15:11 ® 1Mara
1Mara

Piranha je Labská vydra :-) .

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 15:02 ® 

1Mara: a Piranha jenom keca nebo taky umi chytat :-D ..

fish-team-voda: Zizalu uz rusej,takze mame peska,ale vsecno se nak udela jak to tady tak vidim :-D ..

Tak ja jedu do Usti pro nakou vybavu rybarskou,pro naky zacatecnickej feeder :-D a drobnosti…tak se mejte a ja si jdu zprijmenit den,ikdyz potom az budu nakupovat darky ostatnim tak budu asi brecet :-D

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 14:22 ® 1Mara
1Mara

Jo a Prasek je fakt třída,hlavně ve federu,plavaný,tak se sním poraď je to jeden z mála co fakt umí.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 14:19 ® 1Mara
1Mara

mannice vše je o lidech, tady na chytej.cz ve fórech taky narazíš na blbce,ale to snad všude. Jinak do Ústeckého fóra píší docela dobrý kluci, a dá se snima mluvit normálně. Nikdo tě nekárá za češtinu,a nenadává sprostě, a je tu občas prča.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 14:12 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mannice:Podle me budou mit ty cervi U zizali ;-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 13:57 ® 

1Mara:To je super jste ze ty lidicky rybarsky jsou tak ochotny:-D ..Jo my si hold mame pomahat..Skoda ze ten rybarskej svaz nam to jen stezuje :-(( .Kdyby aspon vic zarybnoval,ale u nas si myslim ze vsechny penize hazi jen do hrenska na lososy a my nic.A je to stejne k nicemu.Uz by s tim neco tady meli udelat. fish-team-voda: To si skus distak u tebe mam karasky :-D .. Priste uz ale vybavicku platis ty,ja uz nemam finaaare.Jinak ti nasadim penaaaale a to uvidis :-D ..Ne chytni neco poradnyho;-) Petruv zdar;-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 13:35 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mannice:Tak dneska jdu k zimaku..s tema tvojema karaskama..:-) ;-) tak pak ti ukazu ty dve 90tky candaty :-) :-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 9:18 ® 1Mara
1Mara

mannice vidíš já jsem ti to říkal , Prasek je v tomdle sběhlej a dost otom ví.Jen škoda že nepojede taky přes Osek taky bych si malou krabičku vzal :-)) ).

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 8:43 ® 

Urcite se nekdy nak domluvime ;-) ..A bylo by super kdybych mel takovyho taxikare :-D …Tak se zatim mej ;-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 6:57 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Mannice:Pokud se chceš něco zajímavého dozvědět o feederu,určitě zajeď do rybářské prodejny v Č.Kamenici.Ríša Popadinec,dlou­holetý závodník MiČR ti rád poradí.Feederových prutů a dalších věcí,které k nim potřebuješ tam má spoustu a to za slušné ceny.Jo a červy má po celý rok.Pokud budeš chtít přivést červi ve větším množství,tak se mi ozvi,není to problém.Přes DC jezdím 3× týdně…

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 6:52 ® Prasek_2007
Prasek_2007

1MARA,Mannice: Ten Kroupa je bejvalej prodavač z Colmicu,kterej si otevřel svůj krámek jinde.Červi ve velkém se kupují v LOVO právš ve starém Colmicu.Je to prodejna na hlavní ulici,když pojedeš městem na LTM,nemůžeš jí minout.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:34 ® 

Tak ja uz se loučim,tak zdarec a Petrův zdar ;-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:30 ® 

jo jseš hodnej díky moc :-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:26 ® 1Mara
1Mara

Tak mám protebe dobrou správu,mámtu ještě odnich adresu s telefonem. Ulice kostelní tel-416531135,mob­.603580184. A ná­zev obchodu je LEMIKK. Ňákej p.Kroupa . Stačí nééé?:-)) ))).

reagovat