Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 211.646 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. května 2010 v 8:06 ® Poldík reakce na …
-
incredible> krásnej a bojovník,je to fantastický,když rybu zdoláváš a ona ví kam zaplout,aby ti to utrhla,kurňa to jsou nervy!!!
reagovat - Úterý 18. května 2010 v 10:07 ®
-
taky sem přidám něco,at to tu žije
reagovat.Furt dává do „z lovu“ a tady na to zapomínám.Už se těšim,až nám bdue ukazovat fotky hering
.
- Úterý 18. května 2010 v 10:05 ® reakce na …
-
Poldík> Škoda,že tam chodí tolik rybářů na takový revíry vid
reagovatpěkný
- Úterý 18. května 2010 v 9:24 ® incredible reakce na …
-
kapřík je krásnej
reagovat - Úterý 18. května 2010 v 8:23 ® Poldík
-
Ahoj,já rybařím převážně na řece Ploučnici v úseku Starého Šachova technika Feeder,dále rybník Lesní 1,2 Nová Oleška,dříve Huníkov,než se protrhla hráz.Všechny tyto revíry jsou v krásné přírodě a je tam hlavně klid.
reagovat - Pondělí 17. května 2010 v 16:35 ® foks01
-
mannice-zdar ,někdy bych s tebou zašel zachytat,jezdím ted hodně do DC,mám tam odsat holku,ted o víkend sem dobře zachytal ostré a plno jiných ryb u DC,je to tam docela dobře zarybněné co sem od podzimu stačil prochytat…
reagovat - Neděle 16. května 2010 ve 20:05 ® reakce na …
-
hudy1969> vyplň si profil,at vim o koho jde
reagovat..Máš pravdu,alespoň nákou šanci mají
- Neděle 16. května 2010 v 10:43 @ hudy1969 reakce na …
-
záleží kolik jich přežije,asi moc ne,ale důležitější je to že je hned po vysazení důchodci a jiní hladovci nevychytaj.
reagovat - Sobota 15. května 2010 ve 20:51 ® reakce na …
-
1Mara> a nedala by se ještě nějaká sehnat?Dištak na osobku
reagovat - Sobota 15. května 2010 ve 20:09 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Mám tři v akvárku , a můžu říct je to super , jak loví perloočky
reagovatfakt bomba
- Sobota 15. května 2010 v 19:35 ® reakce na …
-
hudy1969> já to viděl včera na labi taky
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 19:10 @ hudy1969 reakce na …
-
Já jsem taky koukal na vysazování štiček,ale už minulou sobotu na labi.
reagovat - Sobota 15. května 2010 v 18:02 ® reakce na …
-
1Mara> Včera sem koukal,že se u nás vysazovali právě štičky.Tak sem měl nutkání se zeptat jestli by mi nedal jednu,že bych si jí dal do akvárka
reagovat - Sobota 15. května 2010 ve 13:01 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Já byl na výlovu
reagovat - Pátek 14. května 2010 v 19:30 ®
-
Tak sem si dneska skáknul se splávkem k vodě a zkoušel co ještě plave na starých místech,kam sem už dlouho nechodil.Byl sem hodně překvapenej První ryba jesen 43 cm a pak už to šlo po krátký přestávce celkem samo pár dalších solidních tloušťů a ke konci mi chodili už samý skaláci cca 30–35cm.Dva tloušťi mi utekli,jeden z nich moh mít něco lehce přes 50.Ale on příjde znovu
reagovat - Středa 12. května 2010 v 18:59 ® reakce na …
-
1Mara> paráda
reagovatjá nemám nějak čas ,ale taky se na ně chystám
- Středa 12. května 2010 v 1:59 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Já dnes tři hadice
reagovatnej. 77cm
- Úterý 11. května 2010 v 0:09 ® 1Mara reakce na …
-
cormoran> No já to taky nemyslel jako že umí howno
reagovatTo né , jen bych mu právě ten anglán poradil , a nebo feder , ale 80cm. forpas a malou polisterovou kuličku s kosťálem
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:31 ®
-
tak dneska přikládám něco pro Děčín
Dneska na fishkách v néé moc příjemným počasí,ale co doma.Vyrazil jsem na labe s tim že půjdou na náký fleky kde jsem buď dlouho nebyl a nebo vůbec to tam nezkoušel s tim že při takovýhle vodě bych moh něco vykouzlit. Tejden néé moc velkýho braní,který sem poznal spíš na rybářích kolem mě(většina říkala že už dva tejdny nic),sem počítal s tim že budu rád za cokoliv.Tak prošel Pár fleků a podařilo se pár tloušťů,náký plotice a dost cejnů jak cejni malý tak velký.
No a to k čemu sem se hlavně chtěl dostat,tak sem dneska měl po dlouhý době na prutě moooc pěknou rybu.Zabrala,automaticky do proudu bez nároku že byhc jí ubrzdil a když byla v proudě chovala se celkem v klidu.Ať sem chtěl nebo ne ikdyž feeder pracoval po celý délce a návazec musel držet snad jen zázrakem,tak sem rybu k sobě přitáh tak o 2–3 metry a pak si zase zajela tam kam chtěla..Něco na styl když se vázne,ale trochu se to dá táhnout.Až na to že vázka po pár metrech nezabere náhle a nevezme se přes brzdu pár metrů navíc.Po asi 5 minutách se mi forpas upálil v půlce,takže bych řek že sem jí ztratil asi o nákej kámen..Fakt škoda,dost mě to mrzí
Nakonec mě alespoň potěšil cejnek malej o velikosti 42cm,a byl krásně narvanej
reagovat - Pondělí 10. května 2010 ve 22:29 ® cormoran reakce na …
-
mannice> No, to je slovo chlapa.-)
reagovat - Pondělí 10. května 2010 ve 22:18 ® reakce na …
-
cormoran> jasně že jo
reagovat - Pondělí 10. května 2010 ve 22:08 ® cormoran reakce na …
-
1Mara> Když si losneš flek, kde je ze 3/4 sloupce jenom tráva, tak s tím moc nenaděláš, ani s desetimetrovým návazcem. Možná bys něco vykouzlil s anglánem.-) Ale myslím, že Máňa a to vezme sportovně, věděl, do čeho jde..
reagovat - Pondělí 10. května 2010 ve 22:03 ® reakce na …
-
1Mara> No jo no vyhořel,hroznej revír
reagovat - Pondělí 10. května 2010 v 17:59 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> No slišel jsem jak si vyhořel na Matyldě
reagovatkdybych to věděl, tak bych ti poradil jak tam na ně , ale i loni si i ministr Piranha nenechal poradit a též vyhořel
)
- Pondělí 10. května 2010 v 11:22 ® reakce na …
-
1Mara> buď rád za to co lapeš
reagovat - Neděle 9. května 2010 ve 2:02 ® 1Mara
-
Kurňa Hering , asi zrovna dnes tahal megafišle a já nic
reagovat - Pátek 7. května 2010 v 10:59 ® 1Mara reakce na …
-
hering> Nazdááááááár
reagovat)
- Pátek 7. května 2010 v 10:53 ® cercer
-
hering> …to sem fakt zvědavej,co si zapomněl
reagovat - Pátek 7. května 2010 v 6:37 ® hering
-
Tak vstávat a mávat
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:39 ® 1Mara
-
hering> vem mě sebou