Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 211.821 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 27. února 2010 ve 13:27 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cercer1> Jaktože nepouštíš Magdalenku na dámskou jízdu ? Já jí nezkazím neboj , naučím jí vařit :-)) )

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 9:03 ®  reakce na …

konasek14> taky se měj a ozvy se zas

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:54 ® konasek14
konasek14

mannice:Chytám hlavně na rotačky,sem tam woba a gumy minimálně.Musim jít makat tak se měj.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:52 ®  reakce na …

konasek14> Candáta se mi ještě nepodařilo na rotačku chytit,ale rotačka je skvělej způsob.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:48 ® konasek14
konasek14

mannice:Jak jsem psal,mám devadesát procent ryb chycených na rotačku berušku jak na řece tak na stojákách a loni dokonce jsem na to tahal candoše.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:42 ®  reakce na …

konasek14> Když se to táhne na hladině,tak se to hejbe zajímavě.Je to nákej asi ultralehkej pilker,protože jde nahoru sám.Jsou na to fakt pěkný záběry od bolenů.To já si čas udělal,ale fishky na mě moc ne.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:39 ® konasek14
konasek14

mannice:Zdravim,spíš to vodim u dna.Loni na ryby nebylo tolik času,ale letos si to vynahradim.Stihnul jsem akorát Norsko a pár vycházek na Labku.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:32 ® 

konasek14> Tebe sem tu dlouho neviděl,Vítej :-) .A co Salmoni?Jak se daří?Taky to taháš po hladině jakoby,ten pilker?

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:21 ® konasek14
konasek14

mannice:Je to lehký pilkr,taky s ním někdy vláčim,jinak u mě na vláčku na Labku je číslo jedna mepska beruška ve velikosti 2 a 3.

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 2:59 ® 

Ještě k těm nástrahám na vláčku.Mrkněte na fotku,kde sou všichni pohromadě a vlevo dole v rohu vedle popa je modro zelená věc:).Nevim jak to mám nazvat,jestli pilker.Každopádně ve vodě se to chová zajímavě.Když to tahám,jde to po pladině.Chytil jsem na to jenom boleny,za to sou na to super záběry.Ale asi to je normální pilker lehkej.Co vy na to?

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 2:45 ®  reakce na …

1Mara> Každej má jiný taktiky :-D . Přijed na sraz a dej bacha aby si nevyhořel :-P přeci jenom je to naše lokalita :-))

cercer1> vid já bych to taky nevyhazoval,s nima u ž sem toho prožil u vody.A když nic nebudem chytat,tak aspon pokecáme vždycky :-D

cormoran> fotky jak naživo :-)

reagovat
Pátek 26. února 2010 ve 23:28 ® cormoran reakce na …
cormoran

cercer1> Ahoj, máte to tam parádní. Až si z toho vždycky zalituju, že něco podobnýho nemáme u nás..Heringovi patří dík za pozvání a pak za super provedení líhní. Je vidět, že když se něco dělá s radostí a chutí, tak to od toho vypadá:-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img12313.jpgfoto/forum/2010/th-img12314.jpgfoto/forum/2010/th-img12315.jpg
Pátek 26. února 2010 ve 22:19 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cercer1> Ahoj to si piš že líbylo :-) , Hale jak nevidíš ty barvy , čeče si slepí bo có ?
Nech ci sem manicovi házet hned všechna konkrétní na který bych vsázel , ale až se sním srazím u vody tak mu nějaký top ukážu a určitě nebudu sám , Cormož chce jact semnou , mám v plánu v vás udělat minisrazík na fišky, ale to až v létě , teď je to pase :-)

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 19:54 ® cercer
cercer

1Mara> marně tam hledám na těch fotkách jiné barvy,než doporučuješ..ne­vyhazoval bych těch 85% :-D jinak.. jak se ti s kormoušem u nás líbilo?:-)

reagovat
Pátek 26. února 2010 ve 13:13 ®  reakce na …

1Mara> To cos mi poslal mi přijde dost klasický, ale ty powerbaity.Jo to sou většinou kousky nádherný.Ty právě hlavně kupuju.Je to 3 roky nazpátek,co sem měl jeden oblíbenej a ten sem nesundal z prutu.Nachytal jsem na něj tolik,co za dvě sezony dohromady :-D .Ale už ho němůžu nikde najít :-(( ,jinak bych ho hnedka koupil

reagovat
Pátek 26. února 2010 ve 13:05 ®  reakce na …

1Mara> tyjo hele mě se ty co mám,ale líběj.. Jak i krásnej pohyb ve vodě.Neřek bych že je chyba v nich.Podle mě jsou originální:P.U­vidíme tuhle sezonu,když nic tak to vyházim.

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 11:30 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Podívej se do tohoto shopu, vybýrej barvy jako červená+bílá,ze­lená, zelená+žlutá,bí­lá,žlutohnědá, no a tip bych ti doporučil od KOPYTO Relax No a samozřejmně tvister. Jinak je tu spousta vláčkařů kteří tomu rozumí o 100% líp jak já , třeba Salmo,Škwor,Cor­morán :-)

http://www.rsp-fishing.cz/…ts/zbozi.php?…

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 11:17 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Nic ve zlím , ale ty vláčecí nástrahy co tam máš bych na 85% vyházel a vůbec bych na ně nechytal. Už jenom ta barva , a typ :-)

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 ve 23:34 ® 

tak co je Děčínáci? Žijete?:)

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 1:30 ®  reakce na …

cercer1> brigádka jo?Hmm myslíš rybářskou,nebo práci?Taky bych potřeboval,to bude zas peněz.Tak se měj a klidnou brigádu,já budu fandit těm našim

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 1:29 ®  reakce na …

cercer1> To já mám spíš gumy/woby/rotačky tak 70/5/25 .Woby nepoužívám protože,sem si ještě nestih udělat vyproštovač,ale to příjde..Na sumíky asi nezkonkurenční nástraha co:).U gum poklepávám špičkou,u třipitky nic zvláštního a u woba sem tam taky poklepu.Zvláštní je,že když si nehlídám způsob vláčení a něco pozoruju,tak většinou to bouchne :-)

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 1:26 ® cercer
cercer

jdu spát,ráno mě čeká docela makačka…jdu na brigádku..papíry něco stojej:-)) tak dobrou.

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 1:24 ® cercer
cercer

mannice> slušná zásobička munice!! Abych se přiznal,guma/wo­bler/rotačka-lovím v poměru tak asi 10/40/50% ale nemyslím si,že děláš nějakou zásadní chybu,ještě jsem tě sice chytat neviděl..ale nejdůležitější je věřit té ,,své" nástraze a hlavně to tam házet a házet..a oni přijdou:-)

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:59 ® 

a ještě tohle z blízka.Promin tu kvalitu ,ale nemám baterky ve fotáku.Já ještě noty nemám,ale snad budou co nejdřív .

reagovat
foto/forum/2010/th-img12292.jpg
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:56 ® 

koukej,tohle všechno sem házel do vody a krom toho bolena nic.Zajímalo by mě kde je chyba.Jo hold ve mě:)

reagovat
foto/forum/2010/th-img12289.jpgfoto/forum/2010/th-img12290.jpgfoto/forum/2010/th-img12291.jpg
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:54 ® cercer reakce na …
cercer

mannice> cos chtěl vyfotit…čekám a čekám…a čekám..a nic :-))

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:41 ® 

Neuvěřitelné,Dívka ze zamrzlého jezera vyhrála dvě zlaté a jednu bronzovou medaily!! Blesk .. seznam.cz – Sáblíková lítá rychlejš jak hokejový puk !! :-D ---- je frajerka prostě!! Vítej v dějinách Martino!!

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:41 ®  reakce na …

To snad neni ani možný,ten náskok.To bylo vidět už od startu :-P ..Něco ti vyfotim počkej chvilku ;-)

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:39 ® cercer reakce na …
cercer

mannice> je prostě dóóóóóst dóóóóóbrá!!

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:36 ® 

cercer1> musel sem se uklidnit :-D ,nekomentoval jsem závod :-D .. Hurááááááááááá :-D

reagovat