Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 211.892 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 2. února 2010 ve 21:07 ® hering reakce na …
hering

mannice> Co myslíš? Patříš anebo nepatříš? Jsou borci co dokážou zmasit 2 až 2,5 metráku kapra anebo jeden borec má z Ploučnice zapsanejch 196 tloušťů,56 os­troretek atd. dohromady taky přes 2 metráky ryb.Někteří absolutně nemají přehled kolik asi váží lín 36cm.Podle dalšího borce 1,6kg apod.Těch příšerností je hodně a to bych se upsal kdybych to sem všechno dával.To už ani nemluvím o tom,ža na některé sumáře se bojím šáhnout abych nedostal žloutenku.

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 16:08 ®  reakce na …

hering> Doufám,že já k nim nepatřim :-)) ) cercer1: To je jasná zpráva že bude líp, je to cejtit ve vztduchu ;-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 9:40 ® cormoran reakce na …
cormoran

hering> Ahoj, taky jsem viděl pár těch elitních, fakt někdy zírám, co lidi dokážou..

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 8:41 ® hering
hering

mannice> Daří se dobře.Celej leden jsem se prokousával statistikou úlovků a některé sumáře jsou fakt zvěrstvo.

cercer1> Bude líp!

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 1:21 ® cercer reakce na …
cercer

mannice> raději ani nemluvit o loňském roce..prostě hůř už být snad ani nemohlo..nemyslím jen na rybách..ale snad se už vše odpíchlo od dna..

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 22:13 ® 

takže koukám,kde je podstata :-) ..Nikdo nefishluje :-) .Co sem koukal na labe tak to je dost zvednutý,tam by to asi moc nešlo a stojáky počítám ty sou asi zamrzlý všechny co?.. Jak se vám jinak vede v novym roce cercere a heringu ;-) ?

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 20:36 ® hering
hering

Ani Já ještě ani šupinka.Když se,ale nejde k vodě tak nemůže být.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 20:15 ® cercer
cercer

já ještě nechytám…jen teoreticky..byl jsem na v Praze na FF

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 15:49 ®  reakce na …

1Mara> no jo,kdo tu furt má něco psát,když se vlastně nic neděje,alespoň o ničem nevim..Já nemám ještě ani rybu ,nejsou papíry .. :-((

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 12:31 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Když ty a FTV tam chrápete tak se nediv :-)) ). Už máš letost aspoň rybu ? já jo a hóóódně :-)) )

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 3:20 ® 

Tady se taky žije? Myslel jsem že náš Děčín už nekomunikuje :-)) )

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 23:48 ® cercer
cercer

hering> tak to je super!!!!!!!!!­!!!!!!!
Přijď zítra na kafčo…proberem to!!!

reagovat
Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 13:57 ®  reakce na …

1Mara> FTV už je má ;-) ..ale ten na to prdí :-) .. Kluci nevíte někdo jižně od nás nákou dobrou chytačku?Něco bych chtěl naplánovat aspon na týden znovu ;-)

reagovat
Středa 13. ledna 2010 v 0:20 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> koukej mazat pro noty :-P a při cestě vem FTV sebou :-)) )

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 21:54 ® 

taky sem přemýšlel že koupim a půjdu skusit klídek u vody,ale řek bych že asi neni kam ted :-D

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:55 ® 1Mara reakce na …
1Mara

hering> No a jak ti to tam šlape , už to povyrostlo ? :-) jsem rád že se ti to povedlo :-)

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:54 ® hering
hering

1Mara> Že váháš!Od 4 ledna,ale na ryby půjdu asi zítra.Minulej týden jsem se točil kolem kaviáru :-) . Do Děčína dorazil mráz,asi proto to zamrzlo.Hambáři jedni!!!

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 v 16:56 ® 1Mara
1Mara

No to je ale ostuda nikde nikdo ? Hering už máš noty ? a co klucí manice a Cercer ? :-)

reagovat
Pondělí 28. prosince 2009 ve 2:29 ® cercer
cercer

…Jinak vás tu všechny zdravím…

reagovat
Pondělí 28. prosince 2009 ve 2:29 ® cercer reakce na …
cercer

hering> výborná!!Moc jsem si pochutnal..poprvé v životě jsem si zkusil ji uvařit i doma-s mamkou..a docela se povedla ale na vaší neměla:-)

reagovat
Neděle 27. prosince 2009 ve 14:22 ®  reakce na …

hering> Hezký :-)) ..No tak to sem zvědavej na ty kormorány,už beztak v tý vodě je toho pomálu :-((

reagovat
Neděle 27. prosince 2009 ve 12:27 ® hering reakce na …
hering

mannice> Kormoráni nás asi jednoho dne sežerou taky!!! Ochranářský mozky stále blokujou naše žádosti o udělení vyjímky k regulačnímu odstřelu.Jsou ty vánoční svátky,tedy dnes už né a nechci se rozčilovat.Dnes po delší době pojedu na ryby.Musím se trochu hýbat,nebo budu na Tři krále o 5 kilo dále.

reagovat
Neděle 27. prosince 2009 v 0:32 ®  reakce na …

hering> Tak to sem rád, díky.A co kormoráni? Jinak doufám že vánoce dopadli krásně všem ;-)

reagovat
Sobota 26. prosince 2009 ve 23:52 ® hering reakce na …
hering

cercer1> Jaká byla polévka?

reagovat
Sobota 26. prosince 2009 ve 23:52 ® hering reakce na …
hering

mannice> Dle mého názoru se nás Děčínský rybáře únik benzínů do Bíliny nedotkne.Sice sem voda nějakou tu mrtvolu ze shora přinese,ale na ryby v Labi to mít vliv nebude.Labe má několikanásobně větší průtok a dostatečně se to naředí.Němci musejí být upozorněni,že k nim teče sajrajt.Je to v dohodě.

reagovat
Sobota 26. prosince 2009 v 18:16 ® 

Tak co jaký byli vánoce?:).. Jinak koukal sem co se stalo za havárku.Nevyznám se v tom nějak,alemyslíte že se to nějak razantně dotkne rybaření u nás a ve hřensku?Podle toho že varovali německo,tak asi jo co..přemejšlim že kůli tomu asi rybaření u nás už nebude stát vůbec za nic..Koupim si mušák a budu chodit na pstruhovky kde budu chytat tlouště..mimop­struhovka bude stejnak na nic asi..Achjo,k tomu ještě ty kormoráni a super..

reagovat
Úterý 22. prosince 2009 ve 12:16 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> nějak brzo né ? :-D tak tobě a tvým kolegům z Děčínského fóra též :-)

reagovat
Pondělí 21. prosince 2009 v 1:11 ® 

hering> Klidně bych se i rád vsadil,ale musim uznat že máš pravdu:)..

Jinak nevíte někdo něco o tahu lososů?žijou ještě?Nebo spíš znovu ..A jak jste zakoncili rybolov vy? Všem vám přeju bohatýho ježucha a doufám že si to užijete ;-) Samosebout teda krásný svátky a pro všechny skvělý vstup do Nového roku.. Zdraví Vás Mánička :-)) )

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 ve 20:48 ® cercer reakce na …
cercer

hering> ahoj tobě i všem tu..je to nádhera,cos poslal!!!Přijeď na kafíčko..rád popovídám…

reagovat
Sobota 19. prosince 2009 v 15:43 ® hering
hering

cercer1> Poslal jsem Ti mail.Budeš v pondělí na place?Bych se stavil.

reagovat