Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 216.352 zobrazení | 2.824 odpovědíZdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 31. října 2009 ve 12:24 ® cercer reakce na …
-
jsem tu!!!Koukám,že víc žvaníte,než chytáte-na to vás užije!!
1Mara> ty mnou straším malé děti,co?
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 12:10 ® 1Mara reakce na …
-
mannice>
reagovat - Pátek 30. října 2009 v 19:50 ® reakce na …
-
1Mara> vyjadřuju moc vysokou cenu
reagovat,tak aby to zlevnili
- Pátek 30. října 2009 v 18:29 ® 1Mara reakce na …
-
fish-team-voda> No z čeho " přezi z ženský né" ? Jakto že láme splávky ?
reagovat - Pátek 30. října 2009 v 16:46 ® fish-team-voda reakce na …
-
1Mara> z čeho?jinak nechodte s mannici na ryby,páč láme splávky
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 v 18:04 ® 1Mara reakce na …
-
fish-team-voda> No nazdááár ty jsi už z toho slezl ?
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 v 17:06 ® fish-team-voda
-
hej Maro taký ryby chytáš…já se du zahrabat
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:08 ® 1Mara
-
Kurna ňák vám to tu vázne , že na vás poštvu Cercera
reagovatJinak dnes na dvě hodky na plavanou na malé rybičky a docela jsem si krásně zalapal 4 štičky a 11 okyšů
- Čtvrtek 29. října 2009 v 0:02 ® 1Mara
-
No hoší nejhorší je natom to že už ty kurvy černý nalítávaj na rybníčky dke nidky nebyly spatřeni
reagovatno ještě že mám tu kuličkovku aspoň jim protáhnu pérka
- Středa 28. října 2009 ve 21:30 ® reakce na …
-
hering> Tak to je hustý já dneska jel z DC do UL a videl jsem obsypaný tři stromy,ale fakt kompletně..Hrůza…
reagovat - Středa 28. října 2009 ve 21:01 ® hering reakce na …
-
filip111> Jel jsem přes Hřensko a až do Konigstejnu jedeš kolem Labe.Pak něco v Pirně no a v Drážďanech.Pokukoval jsem za jízdy a ani jeden strom s černým ovocem a ani nic ve vzduchu či na vodě.Mám pocit,že je smějí střílet a plašit.Nevím to jistě,ale zeptám se pár němců co znám jak to u nich je.
reagovat - Středa 28. října 2009 ve 20:06 ® filip111 reakce na …
-
hering> zajímavý. Fakt žádnej jo? a nevíš jestli je tam můžou rozhánět brokama?
reagovat - Středa 28. října 2009 v 19:51 ® hering
-
Dnes jsem byl s rodinou na zámku Moritzburg za Dráždánama.Točila se zde pohádka Tři oříšky pro popelku.Cestou tam i zpět jsem pokukoval po Labi a neviděl jsem ani jednoho kormorána.Za to na naší straně Labe jich je pok…t!!! Asi v Bundes republik jim pšenka nekvete.Tam je asi štípou broky v krovkách.Tak jsou nasr…ý u nás.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 14:22 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Budu si muset na ní mozvat SGT Mooodyho z říčan
reagovat)
- Úterý 27. října 2009 v 0:51 ® reakce na …
-
1Mara> Neni důvod je ti to přáno
reagovat..Já si za tebe dám tu zubatici
,,jenomže to budu muset na vláčku někam mimo dc
- Pondělí 26. října 2009 ve 23:45 ® 1Mara reakce na …
-
hering>
mannice> No a jsem pytlák co to podsekává
reagovat). Né jen se divím že mi to ještě nikdo neomlátil o hubu že se zrovna do nich trefím a ještě ke všemu na dvou různých vodách.Prostě štěstí , ale radči bych chtěl vežehlit tu zubatou , kterou to všechno začalo
- Pondělí 26. října 2009 ve 20:49 ® hering reakce na …
-
1Mara> To mi snad děláš naschvál!Né?Takový mobidici.Kde se zastavíš?Na 30ti,40ti kilech či co?Opět gratulace!!! Já minujej tejden vydundal jen jednoho mramoráče tak cca 45cm co navíc vůbec nebyl mramorovanej.Barvy skoro jak sumec,ale s jedním fousem.Ahoj
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 19:36 ® reakce na …
-
1Mara> no mě by si moh taky napsat souřadnice,rád bych si konečně na nocej švihák něco vytáhnul,vyfoil a radostně odjel z fleku
reagovat..
- Pondělí 26. října 2009 v 18:16 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> dík , ale jí to nedaruji , teda jestli mi jí někdo nevyfoukne , slišel jsem z dobrého zdroje že na tom samým místě včéra vymlaskli dvě sedumdesátky a pruháče takže zítra ráno jdu na ní
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 17:59 ® cercer reakce na …
-
1Mara> si děláš kozy,ne??Hele,jak to čtu o té štice…tolstolobiky teda umíš,to se musí nechat..ale..jestli chceš vidět,jak ta štika vypadá,hoď mi na osobku souřadnice
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 17:56 ® 1Mara reakce na …
-
hering> Zbytek si přečti na fórum Ústí
reagovat - Neděle 25. října 2009 ve 21:19 ® 1Mara reakce na …
-
Poldík> Krasný gratulace , ale nemněl bys tak ůplně popisovat kam na ně hodíš , nebo masařky ti zaberou fleky, koukni kolik lidí denně je tady na servru nezaregistrovanejch a mohli by ti tam začít škodit , a to bys určitě nechtěl.
reagovat - Neděle 25. října 2009 v 19:09 ® Poldík
-
Zdravím já mohu přiblížit lov na řece Ploučnici,kde preferuji lov kaprů na Feeder a dravce na přívlač.Převážně lovím v úseku Benešova nad Ploučnicí po Žandov.Řeka je proměnlivá co se týká proudu a tišin,splavů a tůní.Řeka mi vydala mnoho pěkných zážitků a ryb.Co se týká úlovků kapr 74cm,pstruh potoční 42cm,štika 81cm,úhoř 82cm,pěkní okouni a tloušti nejsou vzácností.Tuto řeku mám rád pro její krásu a klid.
reagovat - Neděle 25. října 2009 ve 13:02 ® cormoran reakce na …
-
Prutos> Zdar, kolik bys tipnul rybě 120+, řekněme že ani hubenďour, ani extrémní tlouštík…
reagovat - Neděle 25. října 2009 v 11:23 ® cercer reakce na …
-
1Mara> docela slušnej tejden..gratulačka
reagovat - Sobota 24. října 2009 ve 23:22 ® 1Mara
-
mannice>
hering>
Prutos> Hoší moc dík ,
reagovatvšak ona mně ta štěstěna brzo opustí
- Sobota 24. října 2009 ve 23:20 ® 1Mara reakce na …
-
mannice>
reagovat - Sobota 24. října 2009 ve 23:17 ®
-
hering>
1Mara> Tak já dostal od přítelkyně vláčák,a budu koukat na tvoje ulovky na netu ne?
reagovat..Sakra měli by jsme tady s tim něco dělat
..Taky gratuluju
- Sobota 24. října 2009 ve 21:59 ® hering
-
1Mara> Už mě kámo pěkně točíš!!!Takové fiše,kdo se na to má furt koukat.Candáta už znám jen z obrázku a tolstoje jsem ještě neměl tu čest.A okyš taky super. Každopádně gratulace.
reagovat - Sobota 24. října 2009 v 16:44 ® Prutos
-
1Mara> pěknej fiš…za povodní jse si jich taky pár potahal. Dokonce za hubu. Váha se u tý ryby blbě odhaduje, já některé vážil – udírna. Ta ryba má tak 16kg ± kilo. Bojovníci jsou to urputní.
reagovat