Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 211.732 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 7. prosince 2008 ve 20:01 ® konasek14
konasek14

farnas.Asi před 14cti dny jsem byl na Žernosekách a hned když jsem na botě neviděl nikoho tak mi bylo jasný která bije.Jinak když tam okouni jdou tak tam stopro na pár lidí narazíš.Prošly jsme jen pár míst kde jsme dřív měly úspěch,ale nic.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:50 ® farnas
farnas

konasek14: ty uz jsi byl na zernosekach?

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:50 ® farnas
farnas

konasek ted jsem byli na vlacce v sobotu a nic sli jsme az k benesaku., v usti nad labem?:?.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:44 ® konasek14
konasek14

No chtěl bych vidět ty úspěchy vlačkářů z Ústí z Labe.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:43 ® farnas
farnas

¨Ja jsem se dneska chtel podivat s vlacakem na zernoseky ale bylo hnusne,. byly jste nekdo na zernosekach na dravcech?

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:41 ® 

presne jak rika fish team voda — u nas je toho spousty ale nezivyho a nerybiho :-D alespon posledni dobu ;-)

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 18:44 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Piranha: tak přijded k nám do Dí-Sí.Aspon poznáš jak nám to tu nádherně bere :-)) ))jinak ten mník byl krásnej,ale my tu máme místo mníků gumy z kol a jak ví manice tak i pěkný Lina:))))

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 18:24 ® Piranha reakce na …
Piranha

Panove asi si skocim k vam do dí.sí na feederovajdu zase jako minule.V usti to bere vsechno celkem dobre, vlackari tahaj nejaky ryby a na feeder jdou plotice, parmy, cejni, podoustve a ostroretky.Obcas se splete i neco namysleniho, jako nedavno mník pod benesakem, nebo pstruh.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 17:01 ® konasek14
konasek14

Já už jiný metody neznám.Zkoušim snad všechno a hovno platný.To loni jsem si na Labku zachytal suprově.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 14:17 ® 

je strasne,ale fakt strasne blby pocasi podle me..Me taky nic hruza..Asi by to chtelo jinou metodu chytani :-D ..Snad to jesste tenhle rok prijde,a jestli ne pristi roku musej zacit :-D ..Hele nebo se naucili na hajeni ty potvory a ame po dravcich:-D

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 8:06 ® konasek14
konasek14

To je teda v hajzlu.Poslední dobou na Labi čistá nula a to ne jen já,ale dá se říct každý koho se ptám.

reagovat
Sobota 6. prosince 2008 v 11:25 ® fish-team-voda
fish-team-voda

konasek14:zase čistá katastrofa…taky nula

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 18:34 ® konasek14
konasek14

Tak jak kousaly ve Hřensku??Já tam byl hned prvního a ani jsme si neťukly.Dneska Těchlovice,zimák a nábřeží,čis­tá nula.

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 12:23 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Tak dneska razíme s Mannicem a kámošem do Hřenska na přívlač…tak třeba se nějakej dravčík podaří :-)

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 v 1:02 ® cercer
cercer

mannice:to to tu toto fórum necháš upadnout do zapomnění??
Nedělej radost Roburovi!:-D D

reagovat
Neděle 9. listopadu 2008 v 6:56 ® konasek14
konasek14

mannice:ani mi nemluv jak jsme zachytali.Žernoseky ten den byly jak mrtvá voda,tak to nakonec byla Ploučka,ale taky nic moc(pár tloušťů a nějakej okoun)

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 19:38 ® 

TAk dnes na Katerine a vubec nic,par zaberu ktery nestojej ani za rec,ale byla sranda takze neva.Celkem fajn…

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 0:43 ® 

konasek14:Tak co jak jsi dopadl???My se chystame v sobotu tak vecer v sobotu dam vedet co a jak to slo

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 20:31 ® konasek14
konasek14

Dík,večer dám vědět jak to šlo.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 18:16 ® 

hodne stesti v zernosekach;-)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 17:30 ® konasek14
konasek14

zkoušel jsem moje oblíbený rotačky(berušky MEPPS)gumy jak velký tak ty nejmenší i woblery a ani hovno.To se mi stane max třikrát v roce.Zítra jedu na žernoseky tak uvidím.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 7:11 ® Piranha reakce na …
Piranha

Cim vlacis?Pouzij woblery, a prochytej to poradne nad Tyrsakem.Ze strany co je tesco.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 6:18 ® konasek14
konasek14

Tak včera totální katastrofa.Ráno jsem začal na zimáku a do odpoledne jsem prošel s vláčákem dvakrát k Tyršáku a zase zpět na zimák,výsledek jeden okoun.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 22:09 ® 

fish-team-voda:Cus chlape hele nevim jak to pujde v tu stredu,ale ja asi nebudu moct.Ve ctvrtek jedu do Prahy takze to taky nepujde,vypada to az na ten vikend..Dohodnem se kam vyrazime,ale jak rikam myslim si ze je toho doclea skoda,kdyz tam jak jsme zakmovali je melko celkem a kdyz ted bude teplo tak vyjedou na melko..Tam vidim velkou sancii..Ale rozhodni se;-) Zdarec

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:13 ® fish-team-voda
fish-team-voda

nevíte někdo jak to ted bere v Nebočadech na rameni???? mannice:co kdyby jsme šli ve středu někam na přívlač???

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 21:34 ® 

Tak dnes jsme byli s Davidem na rybach na katerine..Byli jsme tam od rana do vecera a zachytali jsme si paradne..Chytli jsme 9 kapriku a jednoho karaska 42cm!!No proste parada den i krasny pocasi

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 8:15 ® konasek14
konasek14

Tady to nějak zamrzlo.Jak to jde v Děčíně,jestli nekdo z vás byl na rybkách?

reagovat
Úterý 28. října 2008 v 7:57 ® konasek14
konasek14

Zítra ráno vezu auto k Homolkovi a budu mít dost času zavláčet.Kdyby se chtěl ke mě někdo přidat tak okolo osmé budu na zimáku.

reagovat
Pondělí 27. října 2008 v 19:57 ® 

Zitra brzo rano vyrazim na labe,skusim nakyho kaprika a behem toho budu lovit rybycky na zimu,nechce nekdo vyrazit semnou?Co fish team:-)

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 20:31 ® 

farmas:Tak sme nakonec na piskovnu nejeli..Jel jsem na Katerinu protoze to kluci odrekli..A s pri­telkyni jsme tam byli samy a mrzli:-D ..Absolutni fiasko,znovu se mi potvrdilo ze ze me kaprar asi nikdy nebude:-D

reagovat