Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 211.703 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 26. října 2008 v 9:46 ® farnas
-
mamnice: napis jak jste dopadli ja bydlim kousek odtad tak at se dari
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:09 ® Piranha reakce na …
-
maniak> cestou zpatky se stav na sraziku, ja tam budu celej den.
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 14:57 ®
-
Tak vsechno nacini pripraveno,kukurice primo prevarena
reagovat,patentky,cervy,ruzny koule..A vyrazime smer zernoseky,hlavne at nam vyjde pocasi o zbytek uz se postara stesti
- Čtvrtek 23. října 2008 ve 12:31 ® fish-team-voda
-
mannice:Vyhráli 6:1.Dneska jdu na přívlač vypadá o že nezmoknu tak třeba nějaký ty zubatý ryby vytáhnu
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 0:01 ®
-
A jak se hralo
reagovat?Jinak se pomalu pripravuj ja uz jsem skoro pripravenej,sice zadny boilies ale vsechno ostatni jo..Jses strasne zvedavej,ale nenecham se odradit,jsem rozhodnutej ze tam budem minimalne od rana do 3hodin
..
- Středa 22. října 2008 ve 22:49 ® fish-team-voda
-
mannice:dneska jsem taky plánoval že půjdu zavláčet ale to hnusný počasý mě odradilo…tak sem šel na hokej
reagovat - Středa 22. října 2008 v 15:57 ®
-
ted jsem prisel z privlace,ani okounek…Jen jsem zmoknul a utrhl par twistru!!Na prd
reagovat - Úterý 21. října 2008 ve 14:36 ®
-
hmmm tak to nevim co to muze bejt,ale neco velkyho to asi urcite bude,no podminky pro nakyho obra tam jsou celkem dobry..Asi to tam pujdu skusit nekdy na rybku a uvidime,ale mysli si ze tam bude spis hodne candatu
reagovat - Pondělí 20. října 2008 ve 22:37 ® fish-team-voda reakce na …
-
mannice:ta ryba se ještě hejbala v tu dobu lodě nejezdili protože bylo málo vody to bylo někdy v létě
reagovat - Pondělí 20. října 2008 ve 21:54 ®
-
fish-tea-voda:Ok to bde fajn kdyz pojede jeste nekdo
reagovataspon bude vetsi sance
.No jestli byli fakt na pul tak to mohlo bejt z lodniho sroubu ne?ALe ze by to stika prekousla to mi neprijde normalni tyjo
.TO by tam musela bejt lochneska
.Pujdem to tam skusit ne,jsou tam super candosi
..Kdy mas cas?? piranha: ja to urcite nebyl
..toho cejna jsem totiz nechyt ale videl
.No jinak co to tam blazni na vasem foru za chytraka
..Pojed s nama na ryby
- Pondělí 20. října 2008 ve 21:42 ® Piranha
-
manice, jestli si ji ho nepokousal ta ze vsteku ze ti skocil na gumu chudak hladova
reagovat:D:D
- Pondělí 20. října 2008 ve 21:30 ® fish-team-voda
-
mannice:jinak k tomu cejnkovi já jsem vyděl pod new mostem,to samí akorát plotice kolem 30cm a napůl překouslá…ale bylo to loni…jinak v tu neděli pojede i kolega…
reagovat - Pondělí 20. října 2008 v 18:59 ®
-
Zdravim,tak dneska jsem byl vlacet od zimaku k novymu mostu a nic extra jsem nechyt,ale videl jsem cejna 15–20cm kterej byl pokousanej pres celou vysku skoro,jakoby dva krat.Nevim ci to byla stika nebo co,ale cejn byl celkem zrujnovanej..Ze by nekde pobliz byla naka poradna zubata?
reagovat…jinak vzkaz pro fish team voda–kukurici nakup da se v pohode vyvarit..Tak zdarec a v nedeli kdyz ne nekdy driv
- Neděle 19. října 2008 v 18:53 ®
-
A porc si mi nedal vedet tyjo
reagovat?.Kde myslis pod novym mostem z jaky strany?Jinak jsem ze soboty rano nak nachcipanej.Jinak na ryby bych vyrazil hnedka
..
- Neděle 19. října 2008 v 15:01 ® fish-team-voda
-
Včera s kolegou na zimáku…nechtli jsme nic krom nástražních rybek…v 20 hodin jela do přístavu lod…ta tam vjela dřív než jsem stihl stáhnou prut…a asi 10 metrů jsem za ní utíkal s prutem než mi praskl vlasec…pak tam přišel nějakej vláčkař…pod new mostem chytl candátak 70 cm na přívlač a na zimáku jen co nahodil tak mu to vzala štika a hned to překousla i když tam měl šnůru…
reagovat - Středa 15. října 2008 ve 21:20 ®
-
Nazdarek hele jasny muzem vyrazit,ale pomalu se pripravuj na kapriky na vikend..Rousnice koupim zitra a pujdem
reagovat.tak v 5 tam budu tak s tim pocitej,ne ze mi zase uradnes flek
- Středa 15. října 2008 v 19:51 ® fish-team-voda
-
Mannice:jel by si zítra na zimák?dáme závody na sumečky na trumeny koupíme rousnice a půjdeme......když někdo další bude chtít přijet tak at přijde kolem 17 hodiny k zimáku
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 16:33 ® fish-team-voda
-
včera s mannicem na zimáku..výsledkem byli jen dva trumeni
reagovatjeden kelem 25cm a druhej 32cm
- Sobota 11. října 2008 ve 22:51 ®
-
No jen jestli nejedete na pivko
reagovat..Ne zalezi mi na tom,jetsli chcete jit na kapriky,nebo na tlustiky a tak
- Sobota 11. října 2008 ve 22:34 ® monaster reakce na …
-
na ryby
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 22:16 ®
-
samozrejme nerucim za to ze je to tam stoprocentni kdyz neco reknu,ale budu se snazit
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 22:15 ®
-
Tak mi rekni ale na co chcete jit
reagovat..pak vam rad poradim
- Sobota 11. října 2008 ve 21:54 ® monaster reakce na …
-
poradit
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 21:50 ® monaster reakce na …
-
a nechceš mu podarit ty to tam znáš. tel ti pošlu
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 21:50 ®
-
jinak vcera s fishteamvoda na polozeny na ocasek jsem vytahl bolenka 50cm a trumena myslim ze 25cm..A FTV propasl moc peknej zaber,ale tak to priste napravime
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 21:46 ®
-
monaster:v 6 hodin rano?Tak se ho optej kam jedete
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 21:42 ® monaster reakce na …
-
manice: ani nevím to ví piranha on je ridic. jedem z ul v 6.00
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 21:42 ®
-
Slysel jsem ze nas zitra ceka velkolepa navsteva jo
reagovat..Monaster a piranha..
- Čtvrtek 9. října 2008 ve 22:15 ®
-
tak to je pekny,gratuluju
reagovat - Čtvrtek 9. října 2008 ve 22:03 ® cercer
-
jj..od Tyršáku k železničnímu..