Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 216.483 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:11 ® filip111
-
zdar Děčíňáci. jak to vypadá s Libouchcí? byl jste tam někdo teď někdy chytat?
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 20:44 ® fish-team-voda
-
Mara:psal si za pár dní ne?
reagovatDDDDDa pár dnů jsou přece dva dny
- Čtvrtek 19. března 2009 v 19:45 ® 1Mara reakce na …
-
fish-team-voda- to je jasný né že až bude teplo a opadne voda , co bychom tam teď dělali
reagovat))
- Čtvrtek 19. března 2009 v 17:09 ® fish-team-voda
-
Mara:osobka mi přišla,ale když sem ti chtěl odepsat,tak to nešlo.Jinak určitě přijedte,ale kdyby to šlo ,tak až po středě
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 13:28 ® 1Mara
-
Jó rozchodím jen nechci mít pocit že je tu jakoby další thomas víš . Jinak v pohodě a vysvětlil jsi to cercere zamě dík. Konásek 14 co takhle komunikovat na jiné úrovni,třeba o rybaření a né o slovíčkaření a vysmívání co ty na to ? Kluky Děčínský mám rád a těším se snima na fišky a nikdy nebyl žádný problém tak bych si přál aby to taky tak zůstalo. Tak zatím hošani lovu zdar a FTV máš osobku ,teda jestli sto vůbec dostal.?
reagovat))
- Čtvrtek 19. března 2009 v 11:24 ® cercer reakce na …
-
tak to je dobře
reagovata Maru jak znám,tak to taky rozchodí
- Čtvrtek 19. března 2009 v 7:47 ® konasek14
-
cercer1:Rozhodně mě tohle nemůže vytočit,naopak,mám s toho srandu.Beru to jen jako výměnu názorů.Akorát Mary se ten STBák asi dotknul.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 7:38 ® fish-team-voda
-
Děčínáci byli jste ted někdy na Labi?
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 1:25 ® cercer
-
kluci,klid..Děčín se přece nehádá-nebuďte jak Ústí!!
reagovatD(ty mě sežerou!!
)Nestalo se přece nic hrozného-jde asi jen o nedorozumění..kolega dal jen oznamku,co chytli na Zámečáku(všem s klidným svědomím oznamuji,že se žádní duháci na Zámečák nenasazovali),myslím,že Mara ,,vylít" trochu zbytečně..ukázal dobrou vůli a vyplnil kartu,tak víte,s kým máte tu čest(zde je zase pravda,že nejde o STB ale o slušnost-jsou to nepsaná pravidla a komunikace s registrovaným členem má určitě větší váhu než ,,hrdinská" vykřikování anonymů. Tímto vítám nového ,,skoroděčíňáka" a doufám,že není nikdo ze zúčastněných ješitný a uražen.
- Středa 18. března 2009 ve 22:48 ® 1Mara reakce na …
-
Kdo je utebe STB ? Kašlu na tebe !
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 20:56 ® konasek14
-
Jinak to o těch duhákách jsem sem dal proto abych zjistil kolik uchyláků mimo kámoše jde chytat na Zámeckej rybník.Jinak se koukněte co je napsané pod tímto fórem.Na co tu máte tohle fórum?Pište si na osobky když je všechno co se týká lovu ryb podle vás tak tajný. 1Mara:Příště si rozmysli koho nazýváš chytrolínem ty brouku pytlíku
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 20:46 ® konasek14
-
tak kolika STBákúm ještě vadí moje nevyplněná karta?
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 20:05 ® fish-team-voda
-
konasek14:to nebylo chytrý to tu vytrubovat to je pravda a Mára má se vším co napsal pravdu,tu osobku by sis měl vyplnit
reagovat - Středa 18. března 2009 v 19:37 ® konasek14
-
1Mara:Já ti na nějaký duháky jebu ty chytrolíne
reagovat - Středa 18. března 2009 v 16:20 ®
-
hezky kluci uz jsem myslel ze tu Děčín ůplně vymizel z mapy Chytej.cz
reagovat - Pondělí 16. března 2009 v 19:25 ® 1Mara
-
konasek14– napřed si vyplň kartu chytrolíne a jestli si nebudeš někdy chtít ještě ty duháky zachytat tak to tady vytrubuj do aleluja voe !
reagovat - Pondělí 16. března 2009 v 19:22 ® konasek14
-
Čau Děčíňáci.Včera byl kámoš u vás na Zámeckým a chytlo se tam „prej“pár duháků.Tak dávám tip kam na ně.
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 22:06 ® fish-team-voda
-
Chlapi dík,tu kukuřici nemám,ale zítra pro ní ještě zajdu
reagovat,soutoky malých řek tu moc nemáme
akorát Ploučnice a Jílovák,přemýšlel jsem,že bych šel na špičku,ale tam bych mohl chytat leda tak utopený krtky
,tak jsem se rozhodl,že půjdeme zkusit labské tune,těch tu máme celkem dost
- Sobota 14. března 2009 ve 20:35 ® 1Mara
-
Klucí držím vám palce
reagovat).
- Sobota 14. března 2009 ve 20:12 ® cormoran reakce na …
-
Mára: Kde by se tam vzala tráva, když ji Olda všechnu vytahal:D
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 19:52 ® Piranha
-
Cus braši, jdete k soutokum malych rek, ty budou ted o neco vetsi, ale urcite se tam zdrzej pekny rybky.A krmte, jsou hladovy a v ty vode se to rychle roztaha.I kukurici nasadte a hklavne cervy.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 19:09 ® fish-team-voda
-
Mara:zítra doufám,že půjdeme s mannicem
reagovat,Labe je pořád dost vysoké
,snad se nějaký ten cejn zítra podaří
- Sobota 14. března 2009 v 18:44 ® 1Mara
-
Hoší tak có lapete na Děčínsku fišky ? nebo jde u vás taky jen tráva jako v Ústí ?
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 20:37 ® holatkojan
-
FTV-tak doufám že sem pak hodíš fotečky jak si dopad
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 17:34 ® fish-team-voda
-
Ja to myslel v tom úseku mezi novým a železničním mostem,ale uz sem se rozhodl,že půjdu jinam
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:19 ® hering reakce na …
-
Bacha na hranici pstruhovky!?Zde až po 16.4. v 6:00 hod.A ještě je potřeba mít PP.
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:34 ® fish-team-voda
-
Tam by to taky nemuselo být marný na tlouště
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:23 ® holatkojan
-
ahoj,v uterý jsem viděl jak někdo chytal nad železničním mostem v tom korytu jak se vlévá jílovák,bylo vidět že tam má navázanej splávek.
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:21 ® fish-team-voda
-
Já asi půjdu na Labko,vody je sice dost,ale půjdu na fleky,kde by to právě ted mohlo být výborné..no uvidíme
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 19:31 ® 1Mara
-
Neboj kámo taky mám dilema kam na ně
reagovat