Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 216.320 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 14. února 2009 ve 20:32 ® 

mara: :-D ,ne prostrednicek jsem si zlomil az kdyz jsme byli v hospode:-D ..Bouchal jsem do pytle,a dal jsem takovou slupu ze ten pytel se zarazil a ja jeste tu ranu dal do toho automatu a mam vomlaceny kluby:-D

reagovat
Sobota 14. února 2009 v 19:27 ® 1Mara
1Mara

Co jsi na tom plese dělal ? že máš zlomenej prostředníček ? Že to byl nezapomenutej večer ? To si tam každého fakoval ? :DDDDD

reagovat
Sobota 14. února 2009 v 15:59 ® 

ftv,mara: Tak dneska jsem se probudil po maturitni plesu a super:-) nezapomenutelnej vecer :-D ..Ale musim se k vám pridat,mám zlomenj prostředníček :-D

reagovat
Sobota 14. února 2009 ve 12:09 ® fish-team-voda
fish-team-voda

1Mara:podložku ted nemáme on jí mannice zkusí vyrobit,malíček se msi jenom zavázal a na doktory kašlu

reagovat
Sobota 14. února 2009 v 11:43 ® 1Mara
1Mara

Hele už máte tu podložku ? Teď by je mohly mít někde v akci ?

reagovat
Sobota 14. února 2009 v 11:43 ® 1Mara
1Mara

Ten mám od svých narozenin taky zlomenej, ale kašlu na něj.

reagovat
Sobota 14. února 2009 v 11:41 ® fish-team-voda
fish-team-voda

1Mara:já zatím bez chřipky :-D já mám jenom zlomenej malíček :-D ,ale je to tu hrozně chcíplý

reagovat
Sobota 14. února 2009 v 11:07 ® 1Mara
1Mara

No je vidět že tu chřipajznu máte asi všichní na Děčínsku né ? :-D DD

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 7:43 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Tak to vám závidím,já bych bral chřipku hned,ale jen do konce února :-D D pak máme prázdniny

reagovat
Středa 11. února 2009 ve 23:20 ® 1Mara
1Mara

Tak to já mněl teď od soboty do dneška a zítra do rachoty,ale zaplať pánbůch už je mi líp.

reagovat
Středa 11. února 2009 ve 23:15 ® cercer
cercer

ftv-si uhodl-já jsem chcíplej…asi chřipka

reagovat
Středa 11. února 2009 ve 22:06 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Tak copak Děčínáci jste nějaký chcíplí!!To není nic nového?

reagovat
Úterý 10. února 2009 ve 23:58 ® 

mara: Já na to driv chytal mnohem castejs ale ted uz moc ne.Naucil me to jeden starej pan,kterej chodil k vode a mi se k nemu priparili s kamosem asi ve 13–14 letech.Ten chlápek byl fakt hodně dobrej,naučil nás toho celkem dost.Chytal u takovýho kanálu a od tý doby jsme to místo u toho kanálu pojmenovali po něm:-) ..Uz dlouhou dobu jsem ho nevidel :-(( ..

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 9:52 ® 1Mara
1Mara

Kubajs- na houpačku a se špičkovým policajtem je pár rozdílu, to co říkal Manice že chytáš u břehu na dýlku své udice, a pak je to s dlouhým splávkem o cca 1–3g a to je když ti ta ryba to vezme jen do pusy a jemně stím jen zaklepe, prostě se ten splávek jen zachvěje a na špiškovím policajtu to špatně poznáš, a za další nebudeš dávat špičkového policajta když chytáš na dýlku udice to je blbost , vše by sis aspoň u nás na Běle kde nato chytáme normálně vyplašil.

reagovat
Úterý 10. února 2009 ve 2:27 ® 

Kubajs: Hele mára ti určitě odpoví,ale já ti skusim pomoct taky;-) .Když si to vezmeš na jemnost je to vlastně stejný způsob záběru.Máš to hnedka z první ruky,ale možná že tam rozdíl bude,ale minimální.Naklonil bych se k houpačce,ta bude nejspíš jemnější..Ale hlavní rozdíl je v tom že na houpačku chytáš blízko břehu a na těžko často mnohem dál od břehu.V tom je možná schovaná odpověd´..Měj se čus

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 1:58 ® Kubajs
Kubajs

1Mara:hele měl bych otázku lov na houpačku je jemnější než lov na položenou s předšpičkovým policajtem?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 22:52 ® 

haring: možná bych byl solidně poklovanej,ale pro lidi by byla bezkonkurenční nabídka kormoráního masa :-D a pro ryby konec utlačování :-D

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 22:46 ® hering reakce na …
hering

Teď by jsi po vodou asi dlouho nevydržel co?Já do vody bez neoprenu nelezu pokud voda nemá alespoň +25 stupňů.A bacha je jich víc jak stovka.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 22:41 ® 

hering:hmmmm,to je pěkný,já si asi vezmu šnorchl a vždycky když se nákej z nich potopí pro rybu,tak ho vezmu za zobák a udělám z něj kuře na grilování :-D ..Já se chtěl podívat k vodě dneska jak to vypadá po zimě,ale nák jsme se neodtrh od pc,pořád jsem něco dělal ne webu.:-)

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 22:28 ® hering reakce na …
hering

Kluci rybářský dnes v sedm ráno jedu kolem Zámečáku a co nevidím? Cca 100 – 150 kormoránů plení rybník.Zastavím najdu šutr a už jim ho servíruju.Jediný co jsem dosáhl je to,že nelovili 20metrů na vtoku,ale na středu rybníka.Pak ke mě přišla paní co stála na zastávce a pustila se do mě co si to dovoluju po nich házet kameny,že prý je tam lidi s dětičma chodej krmit houskou.Kravka jedna,vůbec netuší co tenhle černej šmejd papá a hlavně kolik!!!Možná si to plete s Labutěma,ale Ty maj trohu jinej odstín černé. To už je do nebe volající co si ty hajzlové dovolej.Kde je ta jejich údajná plachost?Bohužel zde by je stejně nešlo stříleti i kdyby už nebyli chráněný.Je to ve tředu města.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 18:17 ® 

mara: vyrobit nemůže bejt nic těžkýho..Jen látku a kus polystyrénu,ale bude muset šít ženská,my to nedokážem,takže zapřáhnem příbuzný :-D

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 18:04 ® fish-team-voda
fish-team-voda

1Mara:bud vyrobíme,nebo koupíme,ale do Žernosek určitě bude :-)

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 18:01 ® 1Mara
1Mara

Dá se sehnat určitě levná v bazaru :-D D

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 18:00 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mára:já používám na kapry zatím tohle,ale v tu výpravu jsem to nechal doma :-(( (

reagovat
foto/forum/2009/th-img7457.jpg
Pondělí 9. února 2009 v 17:41 ® 

mara:Ještě ne,ale nák jí vyrobíme :-D

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 17:30 ® 1Mara
1Mara

Už máte podložku ?? :-D DDD

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 17:28 ® 

mara: Já ti nevěřim ty si mě chtěl zesměšnit :-D DD

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 17:16 ® 1Mara
1Mara

Vždyť jó dělám si srandu né :-D DD

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 17:13 ® 

mara: no to je samozřejmý :-D ,my jsme jen team chytejáků,který tímhle představují sebe a naše okolí ;-) .. :-D

reagovat
Pondělí 9. února 2009 v 17:09 ® 1Mara
1Mara

Manice mrkám,ale chytej je nejlepší :-D DDDDDDDDD

reagovat