Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 211.778 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 17. ledna 2009 ve 22:05 ® fish-team-voda
fish-team-voda

A co hosi co by jste tam jeste upravili? Potrebuju inspiraci

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 ve 21:57 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mannice:kde jsi byl na Ploučnici?od zimaku je asi 10 metru proti proudu zamrzla,jinak dneska jsme vyhrali s Lipou 8:3 a  super atmosfera na Derby

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 ve 20:21 ® foks01
foks01

pravím tlačítkem na myši označ tu adresu a pak levím na to klikni a dej přejít na adresu z textu a hup si tam :-)

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 ve 20:17 ® 1Mara
1Mara

Se netlem voe v seznamu to nenašlo nic a pak mi to napsalo jeatli náhodou jsem nechtěl najít www.fish-team-voda.webnode.cz Tak co si mám otom myslet ? když mně to hned na ty stránky nepustilo :-(

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 ve 20:14 ® foks01
foks01

tsi voe ty si lopata :-)

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 ve 20:12 ® 1Mara
1Mara

Užto mám kolegyně pomohla :-D DD

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 ve 20:10 ® 1Mara
1Mara

No fakt nevím, kde mám na to kliknout ?? Dávám to na seznam, gugl a nic.

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 ve 20:06 ® foks01
foks01

www.fish-team-voda.webnode.cz …klikni na to a uvidíš

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 v 18:58 ® 1Mara
1Mara

FTV- cos tam dal za web ?? nic nenalezeno :-(

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 v 18:27 ® 

Já se dneska nakonec ven dostal,sice jsem celkem nachcípanej ale přemluvil jsem se,Labe v Děčíně nezamrzlí ani trochu,ani v klidnějších místech,ale řek byh že tak 3 dny zpátky to bylo zmrzlý.Pločni­ce,taky kupodivu nebyla zamrzlá,no a pak jsem akorát cestou domu projížděl kolem zámeckýho rybníku a ten vypadal kvalitně zamrzlej.Tak to jsou moje infa,jdu si lehnout

reagovat
Sobota 17. ledna 2009 v 15:14 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Tak sem dneska fotit nešel :-(( ,zaspal sem a pak se mi už nechtělo,tak sem předělal náš web,ted je na www.fish-team-voda.webnode.cz tak se když-tak mrkněte,ale pořád ho dodělávám

reagovat
Pátek 16. ledna 2009 v 0:36 ® 1Mara
1Mara

Koukám koukám :-D DD konečně se to tu taky rozjelo jen já to dnes prošvihl u nás na Ústí :-D DDD Jdu spát mám v hlavě pár pivínek . DOBROU všem hadi.

reagovat
Pátek 16. ledna 2009 v 0:18 ® 

FTV: Hele a nebyl vyklovanej od toho datla už večer jak si měl to přesné oko? :-D ..Kluci at je to jak je to 110cm je 110cm :-D .Zajímalo by mě jestli už jdou nebo ne…Uzený uhoř musí bejt dobrej :-D DDD

reagovat
Pátek 16. ledna 2009 v 0:12 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Nn,bylo to taghle:ja jsem mu psal ze sem byl cíleně na uhořích v létě a najednou mi k nohoum priplouva uhoř 110cm,každej jinej rybář by sáhl hned pro podberák hlavně mannice,ala ja ho nechávám plout dál protože nejsem mrchožrout :-D ,kdyz pak jdu rano na privlač tak ho vidím na břehu a přeměřuju ho a mám uplně přesné oko(i za tmy)a uhoř má přesně 110cm,tak mannice mi psal že sem si ho měl vzít,že by měl chutné maso :-d tak už jsem ho dával do tažky,když sem si všiml že má zboku vyklovanou diru,říkam si ,,škoda mohl sem mit večeři pro mannice :-d,jo a ješte mi říkal že mám dát na chytej fotky…a jako nástraha?Datla :-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:49 ® 

ne nechám si ujít 500 stej příspěvek :-D FTV mi ted píše že byl u labe a viděl tam hada 110cm a já mu říkám vzal sis ho?A on blááázníš ten je odjakživa můj :-D DDD

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:37 ® 

holatkojan: No do tech 70 asi jo.Možná máš pravdu.Ale udělat horní míru by nebyl zas tak špatnej nápad.

hering: já se byl naposled minulý týden podívat k laby a jen tak ty břehy byli zamrzlý decentně.

ftv: Hele to už snad budu zdravej tak bych moh jít s tebou a podívat se jak se jim žíje kamarádkám :-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:02 ® fish-team-voda
fish-team-voda

foks01:v sobotu půjdu možná nafotit ,,zimní Labe,,ale pokud se mi bude chtít v takové zimě a bez prutu to bude dosti krutá záležitost :-((

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:38 ® hering reakce na …
hering

Dnes jsem jel služebně do Hřenska a Lábko u Suchý Kamenice zamrzlý skorem do půlky.Černejch opeřenců neurekom.Ploučnice total led.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 20:53 ® holatkojan
holatkojan

velký ryby jsou všude (skoro) jen vědět jak na ně.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 20:28 ® 

Dobrej nápad ale já jsem ted nemocnej tak to zbejvá na FTV :-D ..tak bež :-D …

Hele kluci bavíme se s FTV o zarybnováním když se provádí.Už se to tu i probíralo,ale není špatnej nápad kdyby ubrali z normální násady pár kusů a přidali třeba 4–6 kusů nad 70cm a dala by se na revíru horní míra kapra,ne?Ale uhlídat to pak co..

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 19:45 ® foks01
foks01

klucí Děčínský,házejte aspon aktuální fotky vody ,at my přespolnáci víme jak to tam vypadá,jestli nevyschlo koryto,nezamrzlo nebo se neotočil proud :-)

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 18:23 ® 

hering: Určitě s tim souhlasim.Jinak zjistil jsem si tu schůzi konat se bude 31.3.2009,takže se tam určitě půjdu podívat.A zjistim co a jak.

cercer1: Jinak dofám že tebe se taky nedotklo to co jsem dřív psal o pár řádek níže:-D .

Nemám sebemenší chtíč se s někym hádat,takže samozřejmě ani moje příspěvky nebyli naměřené konkrétně na někoho.Ale pokud kolem vod vidím lidi kteří chytají,to co jsem dříve psal na 90% platí.Najdou se i mladí rybáři který jsou úplně mimo,hele já taky nejsem dokonalej.Tak asi tak. Je to i tak jak říkal hering,rybář je lovec a on rozhodne co je s rybou,konekonců zákon to nezakazuje,tak neni co na to dál říct..Ale člověk kterej je u vody denně a zbyla v něm alespon trochu síly v to něco změnit k lepšímu nad tim aspon trochu uvažuje a nejde o to nevzít rybu ale celkově o přístup k vodě.O například udržení rybí populace nerozhodnem my,ale ČRS,nebo blíže MO.To si myslím já

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 17:26 ® 1Mara
1Mara

Ahoj hering cpi sem rybařinu podplným ať je na co čučet. Musím ject pryč tak snad až večer.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 17:03 ® 1Mara
1Mara

Cercer1– no uplně jednoduše že jsem nikdo nepíše :-D DD Krom Manice,FTV a od včerejška hering .

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 13:08 ® fish-team-voda
fish-team-voda

hering:jasný :-)

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 12:54 ® hering reakce na …
hering

ftv – máš pravdu.osobku si vyplním,ale dejte mi chvilku čas. mannice – otočíme za tím list.Platí?

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 10:01 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Hering:Ahoj,ale tu osobku si vyplnit můžeš :-d,to tvoje revíry neodhali ne?

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 9:58 ® fish-team-voda
fish-team-voda

To bylo Cercerovi

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 9:56 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Hezky,ja myslel že si umrzl

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 2:34 ® cercer
cercer

1Mara: hele,jak jsi přišel na tu číslovku o Děčíňácích??:-D