Vyhledávání
Děčín a jeho okolí
15.9.2008 | | 211.778 zobrazení | 2.824 odpovědí
Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 17. ledna 2009 ve 22:05 ® fish-team-voda
-
A co hosi co by jste tam jeste upravili? Potrebuju inspiraci
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 ve 21:57 ® fish-team-voda
-
Mannice:kde jsi byl na Ploučnici?od zimaku je asi 10 metru proti proudu zamrzla,jinak dneska jsme vyhrali s Lipou 8:3 a super atmosfera na Derby
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 ve 20:21 ® foks01
-
pravím tlačítkem na myši označ tu adresu a pak levím na to klikni a dej přejít na adresu z textu a hup si tam
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 ve 20:17 ® 1Mara
-
Se netlem voe v seznamu to nenašlo nic a pak mi to napsalo jeatli náhodou jsem nechtěl najít www.fish-team-voda.webnode.cz Tak co si mám otom myslet ? když mně to hned na ty stránky nepustilo
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 ve 20:14 ® foks01
-
tsi voe ty si lopata
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 ve 20:12 ® 1Mara
-
Užto mám kolegyně pomohla
reagovatDD
- Sobota 17. ledna 2009 ve 20:10 ® 1Mara
-
No fakt nevím, kde mám na to kliknout ?? Dávám to na seznam, gugl a nic.
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 ve 20:06 ® foks01
-
www.fish-team-voda.webnode.cz …klikni na to a uvidíš
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 v 18:58 ® 1Mara
-
FTV- cos tam dal za web ?? nic nenalezeno
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 v 18:27 ®
-
Já se dneska nakonec ven dostal,sice jsem celkem nachcípanej ale přemluvil jsem se,Labe v Děčíně nezamrzlí ani trochu,ani v klidnějších místech,ale řek byh že tak 3 dny zpátky to bylo zmrzlý.Pločnice,taky kupodivu nebyla zamrzlá,no a pak jsem akorát cestou domu projížděl kolem zámeckýho rybníku a ten vypadal kvalitně zamrzlej.Tak to jsou moje infa,jdu si lehnout
reagovat - Sobota 17. ledna 2009 v 15:14 ® fish-team-voda
-
Tak sem dneska fotit nešel
reagovat,zaspal sem a pak se mi už nechtělo,tak sem předělal náš web,ted je na www.fish-team-voda.webnode.cz tak se když-tak mrkněte,ale pořád ho dodělávám
- Pátek 16. ledna 2009 v 0:36 ® 1Mara
-
Koukám koukám
reagovatDD konečně se to tu taky rozjelo jen já to dnes prošvihl u nás na Ústí
DDD Jdu spát mám v hlavě pár pivínek . DOBROU všem hadi.
- Pátek 16. ledna 2009 v 0:18 ®
-
FTV: Hele a nebyl vyklovanej od toho datla už večer jak si měl to přesné oko?
reagovat..Kluci at je to jak je to 110cm je 110cm
.Zajímalo by mě jestli už jdou nebo ne…Uzený uhoř musí bejt dobrej
DDD
- Pátek 16. ledna 2009 v 0:12 ® fish-team-voda
-
Nn,bylo to taghle:ja jsem mu psal ze sem byl cíleně na uhořích v létě a najednou mi k nohoum priplouva uhoř 110cm,každej jinej rybář by sáhl hned pro podberák hlavně mannice,ala ja ho nechávám plout dál protože nejsem mrchožrout
reagovat,kdyz pak jdu rano na privlač tak ho vidím na břehu a přeměřuju ho a mám uplně přesné oko(i za tmy)a uhoř má přesně 110cm,tak mannice mi psal že sem si ho měl vzít,že by měl chutné maso :-d tak už jsem ho dával do tažky,když sem si všiml že má zboku vyklovanou diru,říkam si ,,škoda mohl sem mit večeři pro mannice :-d,jo a ješte mi říkal že mám dát na chytej fotky…a jako nástraha?Datla
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:49 ®
-
ne nechám si ujít 500 stej příspěvek
reagovatFTV mi ted píše že byl u labe a viděl tam hada 110cm a já mu říkám vzal sis ho?A on blááázníš ten je odjakživa můj
DDD
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:37 ®
-
holatkojan: No do tech 70 asi jo.Možná máš pravdu.Ale udělat horní míru by nebyl zas tak špatnej nápad.
hering: já se byl naposled minulý týden podívat k laby a jen tak ty břehy byli zamrzlý decentně.
ftv: Hele to už snad budu zdravej tak bych moh jít s tebou a podívat se jak se jim žíje kamarádkám
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:02 ® fish-team-voda
-
foks01:v sobotu půjdu možná nafotit ,,zimní Labe,,ale pokud se mi bude chtít v takové zimě a bez prutu to bude dosti krutá záležitost
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:38 ® hering reakce na …
-
Dnes jsem jel služebně do Hřenska a Lábko u Suchý Kamenice zamrzlý skorem do půlky.Černejch opeřenců neurekom.Ploučnice total led.
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 20:53 ® holatkojan
-
velký ryby jsou všude (skoro) jen vědět jak na ně.
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 20:28 ®
-
Dobrej nápad ale já jsem ted nemocnej tak to zbejvá na FTV
..tak bež
…
Hele kluci bavíme se s FTV o zarybnováním když se provádí.Už se to tu i probíralo,ale není špatnej nápad kdyby ubrali z normální násady pár kusů a přidali třeba 4–6 kusů nad 70cm a dala by se na revíru horní míra kapra,ne?Ale uhlídat to pak co..
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 19:45 ® foks01
-
klucí Děčínský,házejte aspon aktuální fotky vody ,at my přespolnáci víme jak to tam vypadá,jestli nevyschlo koryto,nezamrzlo nebo se neotočil proud
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 18:23 ®
-
hering: Určitě s tim souhlasim.Jinak zjistil jsem si tu schůzi konat se bude 31.3.2009,takže se tam určitě půjdu podívat.A zjistim co a jak.
cercer1: Jinak dofám že tebe se taky nedotklo to co jsem dřív psal o pár řádek níže
.
Nemám sebemenší chtíč se s někym hádat,takže samozřejmě ani moje příspěvky nebyli naměřené konkrétně na někoho.Ale pokud kolem vod vidím lidi kteří chytají,to co jsem dříve psal na 90% platí.Najdou se i mladí rybáři který jsou úplně mimo,hele já taky nejsem dokonalej.Tak asi tak. Je to i tak jak říkal hering,rybář je lovec a on rozhodne co je s rybou,konekonců zákon to nezakazuje,tak neni co na to dál říct..Ale člověk kterej je u vody denně a zbyla v něm alespon trochu síly v to něco změnit k lepšímu nad tim aspon trochu uvažuje a nejde o to nevzít rybu ale celkově o přístup k vodě.O například udržení rybí populace nerozhodnem my,ale ČRS,nebo blíže MO.To si myslím já
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 17:26 ® 1Mara
-
Ahoj hering cpi sem rybařinu podplným ať je na co čučet. Musím ject pryč tak snad až večer.
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 17:03 ® 1Mara
-
Cercer1– no uplně jednoduše že jsem nikdo nepíše
reagovatDD Krom Manice,FTV a od včerejška hering .
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 13:08 ® fish-team-voda
-
hering:jasný
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 12:54 ® hering reakce na …
-
ftv – máš pravdu.osobku si vyplním,ale dejte mi chvilku čas. mannice – otočíme za tím list.Platí?
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 10:01 ® fish-team-voda
-
Hering:Ahoj,ale tu osobku si vyplnit můžeš :-d,to tvoje revíry neodhali ne?
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 9:58 ® fish-team-voda
-
To bylo Cercerovi
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 9:56 ® fish-team-voda
-
Hezky,ja myslel že si umrzl
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 2:34 ® cercer
-
1Mara: hele,jak jsi přišel na tu číslovku o Děčíňácích??
reagovat