Chytej.cz

Děčín a jeho okolí necteno

15.9.2008 | | 211.881 zobrazení | 2.824 odpovědí

Zdravim všechny rybáře,kteří se pohybují v okolí Děčína.Pojďme si předat nějaké pěkné zážitky od vody a popovídat o tom jak se daří.Zvu i další tiché blázny,kteří chtějí tuto diskuzi něčím obohatit.;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 1:59 ® 

hering: O komunistech už dost řečíí:-D ..Kritiku přijímat samozřejmě umím..To si piš všechno budu mít pod palcem zachvilku:-D .Na schůzi jsem bohužel nebyl,ale na příští se určitě chytám jít.Alibismus to opravdu neni,protože vem si to logicky,ty lidi tam od toho jsou aby s tim něco dělali nevím jak je to přesně ale jsou za to preci urcite ohodnocený ne?To je jedno nechme už toho bejt.Až budu mít trochu víc času začnu se o to zajímat dopodrobna..

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:54 ® hering reakce na …
hering

mannice – nezhoršilo se to jen na Děčínsku.To je všeobecnej jev.Prochytám vodně vody!Jen by mě zajímalo zda u vás navštěvuješ členské schůze či jak rybkám pomáháš konkrétně Ty.Ono říkat „Oni se o to nestraj,nikdo to něřeší“ mi připadá jako alibismus.Zkus se zapojit aktivně.Určitě je zájem o práci mladých lidí. PS:Nemyslím si,že bych předved něco strašného a jestli neumíš přijímat i kritiku tak takhle se přesně chovali komunisti.Ti též nesnesli kritiku.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:33 ® hering reakce na …
hering

Rozhodně si o mannice a FTV nemyslím,že jsou špatný.To chraň bůch!!!Pokud to snad vypadalo jako útok tak se omlouvám jen to ve mně hlodalo už delší dobu.S něktérými názory nesouhlasím,ale to je každýho svatý právo.Lidi se vždy nemusej schodnout.Tak to na tomto světě už je a je to dobře.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:30 ® 

herling: zájem tu určitě je,ale to co si předved dneska o to tady zájem vážně neni..Je hezký že tam u vás makáš takhle jak u vás,ale škoda že u nás to neexistuje..Uřčitě znáš Děčínskou vodu a musíš sám říct jak se to tu zhoršilo..Docela mě štve že s tim nikdo nic nedělá..

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:22 ® hering reakce na …
hering

Mára – Děčín to není,ale to okolí už je lepší.Proč jsem nenapsal víc údajů do karty?To jsou bohužel ty dřívější špatný zkušenosti.Zatím bych byl rád kdyby jste to vzali tak jak to je a rozhodně jsem hodlám dávat i rybařinu pokud bude zájem.Toto forum sleduji od prvopočátku. Petruv zdar…

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:13 ® 

hering: a ty jsi co v Děčíně teda?

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:11 ® hering reakce na …
hering

manice – Odlovy násady potočáka,sekání ledu,vysazování od ročka ostrý až po nasadu kapra,sekání trávy atd.atd.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:06 ® 1Mara
1Mara

No jo hering, a kdo má vědět že jsi rybář a odkud jsi. Třeba z Prahy, nebo ze Zlína ? Víš nic proti tomu,ale nikdo otobě nic neví, tak se pak nediv. Jinak já si myslím že jestli jsi z Děčína tak to zase není takovej problém si to napsat do karty né ? Nedivse klukům ,vždyť jsou tady jen dva a občas někdo jen tak jakoby si rejpne že se hned ozvou, a nemyslímsi že ty klucí FTV-Manice jsou ňák špatný,třeba mladý,ale vodu okolo Děčína znají dobře.A to jak jsi napsal- Naříkáš tady,že sem nikdo nepíše tak jsem sem něco hodil. tak to je pravda že si klucí nemaj ským na Děčínském foru pokecat,ale mněljsto s formulovat trošku jinak a né hned ůtočit.A jinak příště tam tu jedničku psát nemusíš,stačí jen Mara.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:03 ® 

hering: ne fakt by me jenom zajimalo kde si je odpracoval tech 300–400 hodin ročně…

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 0:01 ® 

hering:To že ročně odpracuješ 300–400 hodin je sice hezký ale neni to nikde videt.Možná že támhle někde mezi kamarádama,protože jak oba víme(pokud teda jsi z Děčína),že to tady jde od 10 k pěti.A to že si na to pamatuješ na nákou komunistickou dobu,ještě mi chybí jak řekneš „to bejvávali časy“ a jseš jasnej :-D .A když už mluvíš o tom jak máš rybářskej lístek 30 let je vidět jak se to pomalu vyrybnuje:-D ..Hele pro mě za mě si piš co chceš.Pokud neumíš jednat v 38 letech rozumě a místo toho se mě tady snažíš poučovat,a o sobě říkáš jak nejsi dobrej tak na mě ani nemluv..Já mám rybářskej lístek 13 let a myslim si že jsem toho za tu dobu pochopil asi víc než ty…

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 23:55 ® hering reakce na …
hering

lojza rybka – Trochu jsem to zkomolil.Chtěl jsem herinek což je sleď obecný.Do Deutsch to ,ale nemám daleko.

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 23:49 ® hering reakce na …
hering

mannice- Moc tomu nerozumím.Když budem každej za sebe a ne všichni dohromady tak toho moc nedážem a půjde to pomalu ale jistě víš ka.Myslým,že jsme organizovaný v určitým klubu a říká se mu ČRS.Moc by mě zajímalo co pro ryby děláš ty,ale já pro ně odpracuji na brigádách ročně cca 300 – 400 hodin.Jestli si myslíš že jsem komunista tak to se pleteš.Je mi 38 let a tu dobu si jasně pamatuji,na rozdíl od tebe.Tak se k tomu radši nevyjadřuj.Navíc chyť a pusť je jen jeden směr a každý ať si jde svou cestou.Rybolov je pořád lov.Co se s rybou stane je na lovci.Pokud si myslýš,že jsem slídil tak to je tvůj problém.Letos je tomu přesně 30 let co vlastním povolenku k lovu a rozhodně nemám zapotřebí tady něco čmuchat.Naříkáš tady,že sem nikdo nepíše tak jsem sem něco hodil.

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 23:27 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

hering>tebe ja znam,ty si ta nemecka psa :-)) )

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 23:25 ® hering reakce na …
hering

Sorry speciálně pro máru1

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 23:24 ® hering reakce na …
hering

Když se podíváš na nově registrované.Tak mě tam najdeš.Pokud Tě trápí,že tam není jméno tak si klidně můžu nějaké doplnit pravdivé/smyš­lené.Můj e-mail zde je a to Ti musí stačit.

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:52 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mannice: :-)

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:50 ® 1Mara
1Mara

hering- a teď mluv :-D DDDDD

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:49 ® 

cormoran:O tobě bych nic takovýho neřek :-D ..

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:47 ® cormoran reakce na …
cormoran

Jí sorráč, četl jsem kormouši…

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:47 ® cormoran reakce na …
cormoran

Já nic:)

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:45 ® 

hering:A ještě něco ti řeknu.To že někdo slídí a čeká na náký místo co kdo řekne,tak to dělaj právě akorát důchodci :-D a komouši..Jeden jedinej důvod „Hamty hamty at´mám víc než tamty“ :-D .Co já vim většina z nás prosazujou metodu „Chyt´a pust´“ takže si myslim,že at´ by nás tam naběhlo 10 nebo 20 ten břeh bude třikrát krásnější a ryby se akorát půjdou podívat z vody a nazpátek :-D ..Takže říkat že si neškrtneš neni taky k věci..A ještě něco přesně jak říká mára-co takhle se zaregistrovat?Tak­hle akorát vypadáš jako ten slídil ;-) ..

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:37 ® fish-team-voda
fish-team-voda

mannice:souhlas

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:21 ® 

hering: Každej má špatný zkušenosti..Neříkám aby to tu někdo troubil kde mu berou ale tak prostě jen pokecal o zážitcích předal něco málo někomu dalšímu a prostě se bavil.Přece jenom máme něco společnýho a to je tenhle skvělej koníček.A pokud někomu chci říct ňákej dobrej flek píšu to na osobku,a někomu s kym tu kecám už díl a nemám strach..Když budem každej za sebe a ne všichni dohromady tak toho moc nedážem a půjde to pomalu ale jistě víš kam--

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:14 ® 1Mara
1Mara

hering-co takle se zaregistrovat ???

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:06 ® hering
hering

mannice-myslíš,že komunisti nemají PC?!Možná nejsou všichni tak tupý aby jsem dávali svoje top fleky a pak si na nich už nešktli.Víš kolik internetových slídilů sleduje tyto fora a pak tam masej.Jsi ještě mladík a asi nemáš negativní zkušenosti.

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 ve 21:07 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Tak je to pravda. Na ty Račice je třeba celosvazovka nebo prý prodávají hostovačku za 200Kč.

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 18:49 ® 

ripka: to je pekne hnusný lidi jsou uplne dementnu ni…!

fishteamvoda: Davidos jasny kludne te tam hodim,já tam hodim marmysku a zaseknu sumce za fousek a bude mít minimálne 3 metry ale budem muset vysekat vetsi dirku no :-D ..Jinak nase akce „zmrzly vodnik“ je celkem ohrozena protoze jsem jeste nesehnal prut a hlavne zacinam bejt docela nachcipanej,takze nevim co s tim…

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 18:49 ® 1Mara
1Mara

Hoší na jejich stránkách se dá zjistit jejich kontak a i tel. tak si tam cinkněte a uvidíte sami co a jak. Já to taky nevím,jen jsem to schodou okolností našel na vebu a do Štětí to zas není tak daleko je to hned za Lovosicemi.

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 18:02 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Mno to je humus!!!chudaci zvirata,tem bych pral aby je ty ovce a kun okusovali!

reagovat
Úterý 13. ledna 2009 v 17:28 ® ripka
ripka

Pomož!

tn.nova.cz

reagovat