Vyhledávání
Kradení loděk
11.9.2008 | milhom | 4.030 zobrazení | 26 odpovědí
Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili
na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu
jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h
deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni
pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také
zkušenosi???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. září 2008 v 16:23 ® chosebaits reakce na …
-
milhom-Ježdění k vodě sám má své pro a proti.Když jsem u vody tři dny sám ,tak je to masakr a ten parták schází a když jsem tři dny u vody s někým tak mi zase schází ten klid a pohoda od všeho.Není to jen o masařích ,ale taky o chování některych lidí.Někdo si jede zarybařit a někdo zarybařit a ještě zachlastat.Bud chytám nebo chlastám.Vrchol všeho je,když ti parták podrazí nohy,ale to už tady nebudu rozebírat.Sežen nějakou uschovnu na lod a máš klidek.
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 16:04 ® milhom
-
chosebaits: vlastně asi od 8 jařin na špulku
reagovat
a to celkem úspěšně, pak první rybařák ňákej rok odchytáno a pak sem si to já tupan nechal prolítnout protože sem jezdil po montážích a nebyl čas…Ale máš pravdu, protože z hodně lidí- rybářů co znám se poslední dobou vyklubali masaři, taky už mně nevadí jezdit k vodě sám…
- Pondělí 15. září 2008 ve 14:25 ® chosebaits reakce na …
-
milhom-koukám,že chytáš od roku 2005.Tak to se ještě připrav,co vše ještě zažiješ v tomto krásnym koníčku.Hloupost a závist některých lidí (jestli to jde nazvat lidí???) nezná hranice a jsou pro něco ochotni udělat cokoliv. Za dvacet let rybařiny už jsem toho zažil hodně.Byla nás celkem slušná parta rybářu,ale dnes jsem už jen samostatná jednotka a věř tomu že jsem vcelku spokojen.Někteří rybáři jsou prostě hovada!!!!
reagovat - Pondělí 15. září 2008 ve 13:56 ® chosebaits reakce na …
-
milhom-Mám báráček,dvě garáže a pozemek,tak že u mne není žádnej problém.V panéláku jí nikam nedáš,tak skus oslovit nějáký kamarády na uskladnění lodě.Jednou až lod nenajdu,tak už tam vživotě žádnou nedám,nebo nejsem dlázen,to si radči koupim pořadnou lod a k tomu plaťák .
reagovat - Pondělí 15. září 2008 ve 13:43 ® milhom
-
chosebaits: To jo, ale kam s ní v paneláku
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 0:28 ® rgb23 reakce na …
-
Alesio: Na vzhled nevěř. Pokud ti ukradnou loďku, první co udělají než jí spustí znovu na vodu bude, že jí změní vzhled aby byla nedohledatelná a případně došmajchlujou, aby byla prodatelná co nejdráž.
reagovat - Neděle 14. září 2008 v 19:33 ® chosebaits reakce na …
-
milhom -mojí lod jsem hledal už dvakrát a vždy našel a až jí jednou nenajdu,tak si koupim takovou,kterou vždy odvezu na střeše nebo na vozejku a bude klid,nehledě na to že budu mobilní a mohu jezdit kam se mi zamane.,
reagovat - Sobota 13. září 2008 ve 21:18 ® Alesio reakce na …
-
Zlodě nechytám často ale prý není od věci mít lo´d v ok stavu ,ale nechat jí ošuntělý vzhled tohle není rada ,ale postřeh z rozhovoru s vlastníky loděk.Smrt NENECHAVCÚM.
reagovat - Sobota 13. září 2008 v 19:46 ® reakce na …
-
regulus No už ani nuly neumim spočítat, ale i těch 16 000 000 Kč je dost, za to by se dala pořídit slušná jachta
reagovat - Sobota 13. září 2008 v 15:59 ® toledo reakce na …
-
Vyzerá to tak, že je treba sa odsťahovať ďalej na západ alebo po dočasnom opustení lode ju treba poistiť semtexom tak, aby ten čo bez odistenia utajenej rozbušky a posunu lode o 1m vyletel do vzduchu ako anjelik. Rovno do neba. Veľmi dobrý pocit. Stíhanie a odsúdenie je o ničom.
reagovat - Pátek 12. září 2008 ve 23:38 ® regulus reakce na …
-
Zadar, ne jen 16 miliónů. -:)))
Spletl jsi se v nulách.
reagovat - Pátek 12. září 2008 ve 21:15 ® reakce na …
-
Láďo ty jsi dal za loď 16 miliard Kč, jo to teda zírám.
reagovat - Pátek 12. září 2008 ve 21:11 ®
-
milhom nechci tě zrazovat, ale po plechové jdou šroťáci jak slepice po flusu a nevěřil bys co všechno dokážou odvézt, dneska za železo dobře platěji a vidina mnoha krabic vína je pro ně neodolatelná. Jestli můžu poradit, tak jedině dřevěnou, na pohled odpudivou, musí vypadat, že do ní teče a už tam je hodně dlouho.
reagovat - Pátek 12. září 2008 ve 21:05 ® EDYS reakce na …
-
Zkus si to pojistit..
reagovat..ale ber to tak krade se vsechno a vsude..takze kdyz to nekdo bude chtit ukradnout tak to ukradne..
- Pátek 12. září 2008 ve 21:05 ® ladamaj
-
Mohu jenom dodat loni jsem koupil laminátku za 16000tis a musel jsem ji dost opravovat.Narovinu kdo prodává levně laminátku a to ještě po rekonstrukci je to podle mne 95% kradené jenom kolik stojí oprava?Jinak každý se může přesvědčit kolik stojí nová no a ví přibližně původ.
reagovat - Pátek 12. září 2008 ve 20:39 ®
-
milhom> v nedeli tam jedu a pokud mas zajem, tak te naberu. Muzes se podivat pri vlaceni z me ponorky na to co je prikurtovano v okoli. V tydnu bych pak dal solo spodni cast Dalesic a to by bylo aby nebyla }komosi svou ukradenou lod pred par lety nasly}. No a kdyz ji najdeme s rybari, tak se alespon protahneme
reagovat..... dej vedet na muj mail
- Pátek 12. září 2008 v 9:58 ® milhom
-
chosebaits: Chcem to dát někam, kde se nedá dostat pořádně autem a místo řetězu použít jeřábnický úvazy, páč je nepřecvikneš tak jak řeťaz. Navíc na to abys to dostal na vodu to chce aspoň 3 chlapy…
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 v 17:31 ® chosebaits reakce na …
-
milhom-Tady přijede Liaz s hydraulickou rukou a je to hotoví ani nemrkneš.
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 v 17:25 ® milhom
-
chosebaits: Mluvyli sme s rybářem co má 6m plechovku a říkal že od tý doby
reagovat
má klid. Vono je rozdíl když si někdo odnese loď co má 80kg a nebo plechovku na kterou je potřeba 6 chlapů na naložení… Doufám že tam vydrží - Čtvrtek 11. září 2008 v 16:58 ® chosebaits reakce na …
-
milhom- U nás moc nekradou rybáři,ale kovošrotáci a těch 420kg je pro ně akorád.Nenech se zastrašit,plechovka bude u vody určitě o něco dýl.
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 v 15:36 ® milhom
-
No šak sme ji taky nijak nešlechtili a vypadala děsně, což byl účel. Jen sme ji opravili aby do ní neteklo a přestože tam byli mnohem mladší a hezčí, tak někdo šel do té naší… … asi je to jak s manželkama…
reagovatUž se chystáme opravovat 4,5m plechovku co sme koupily jako náhradu, tak doufám že tohohle drobka nečubnou ( rozdíl cca420kg ).
- Čtvrtek 11. září 2008 ve 14:10 ® antony
-
Jsou 2 důvody, které mě zatím odrazují od koupě pevné lodě: 1/ mohl bych koupit loď kradenou, možná i několikrát a protože vím, jak je svět malý, tak na setkání s bývalým majitelem (majiteli) bych nečekal nijak dlouho. tomuto se dá předejít koupí lodě nové, ale čím je loď novější a pěknější, tak o to více platí bod 2. 2/ protože by byla loď celoročně u vody, tak by také možná změnila majitele bez mého souhlasu, proto bych nejraději koupil loď o něco starší a levnější, ale nějak se mi do toho nechce z důvodů uvedených v bodě 1. hola antony
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 ve 13:01 ®
-
Tomu se říká koloběh lodí. Lodě se kradly, kradou a krást budou. Problém je v tom, že lodí je méně než rybářů, kteří je chtějí používat, no a vzhledem k lidské lhostejnosti jsou taková parkoviště lodí vlastně samoobsluhy, ale bez kasy.
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 ve 12:37 ® milhom
-
Jo to je právě to jenže gumák mně na dravce nebo fousáče moc nevyhovuje…
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 ve 12:31 ® tomchamik
-
2 na Slapech,1 na Orlíku,teď jezdim s gumákem
reagovat((
- Čtvrtek 11. září 2008 ve 12:18 ® milhom
-
Je to ta prostřední…
reagovat