Chytej.cz

Prut na položenou necteno

6.12.2004 | Ciffik | 2.683 zobrazení | 6 odpovědí

potreboval bych prut na tezko. pro daleké hody. mam na mysli neco tak 3.60 m dlouheho a odhazovka tak 80–120. za dobrou cenu. co vazne vydrzi a je to slusnej prut jestli delicku nebo teleskop to je mi jedno tak do 1000kc. nevite onecem…? jednou jsem vydel v obchode prut ktery by mi i byl. padll do ruky a libyl se mi zn. Gull…_neznam . jsou to sunky nebo to jde…?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 7. prosince 2004 v 15:13 ® Ciffik
Ciffik

tomash and all: diky moc…

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 21:36 ® Vyhulmektrava

ciffik: já si koupil rona za 700,–kč ale to je tak dva roky spátky, kánmoš ho kupoval těďkon a dával za něj 500,– ........... chytil slevu ........ jinak dáj se sehnat i draší ale já mám skušenost s tímhle

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 21:36 ® Tomash
Tomash

Ciffik : Kámoš rozváší zboží od Gullu a říkal, že ti výrobci jsou jako Čongové. Na prut fláknou značku Gull, a pak vrhací zátěž prutu – berou nálepku, která jim přijde pod ruku. Jeden prut je „na plavačku“ a druhej(ten samej) „na položenou“. NIC MOC… Tt

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 ve 20:35 ® Ciffik
Ciffik

Ron Thompson . o tom jsem neslysel. kolik stoji. nemusite se omlouvat za shazovani Gull. sam ji neznam tak se radsi ptam abych nekoupilnejakou sracku…

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 v 19:43 ® Tomash
Tomash

Ciffik : Nechci nějak schazovat firmu Gull, ale nemám s tím dobré zkušenost… Nej pruty na položenou – Byron, Ron Thompson a Zebco.

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 v 16:19 ® Vyhulmektrava

Značka gull se mi taky líbila ale myslím si že na našem trhu jsou i jiné značky které sou dobré jká mám ron thompson....... 3.50 a vrhačka je 80– 140 a hází se s ním hezky a daleko

reagovat