Vyhledávání
Trápí vás hodně ztracení woblerů, plandavek atd.?
9.9.2008 | farnas | 2.853 zobrazení | 15 odpovědí
Jste schopni vylézt za drahým woblerem třeba na strom? Já ano.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. října 2008 ve 13:23 ® shadys
-
no pokud se tam da dojit nebo vylezt tak si pro nej dojdu pokazde pamatuju na sveho prvniho woba od rapaly na prehrade vlistopadu sem ho povesil voda asi 4 stupne a vzduch tak 6 stupnu stejne sem byl odhodlanej pro nej dojit svlekl sem se do trenek a dosel si pro nej i kdyz sem mel problemy s tuhnutim nohou jednu chvyli sem myslel ze nevylezu vse dopadlo dobre vcetne woblera
reagovat - Sobota 13. září 2008 v 11:19 ® kaprnak
-
Ja si pro nej vylezu na strom vlezu si do vody protoze je zbytecne je trhat kdyz se pro ne da dojit.
reagovat - Sobota 13. září 2008 v 11:01 ® farnas
-
ja trham pomerne dost casto
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 v 0:27 ® scootrovka
-
No popravdě ani ne.Když něco utrhnu tak si řeknu,že jsem blbá a je to moje vina.Ale má to i výhodu,jelikož si můžu pořídit jiného a vymlouvat se ,že tamten je nenávratně ztracený.Ikdyž je pravda ,že mám 1 zamilovaného woblera a toho někde upálit tak bych asi i na ten strom vlezla.Ale pak by museli volat hasiče aby mě sundali ze stromu.Ale v podstatě to trhání k rybařině patří.Aspon ten rybář,který třeba najde mojí utrženou nástrahu bude mít pak radost,že našel pěkného woblera a nebude ho mrzet že jsi zrovna v ten den nešáhl na fišku.
reagovat - Středa 10. září 2008 ve 22:55 ® siri
-
Uz ani ne – hlavne proto, ze jsem se pred casem vratil k muskareni a asi po pul roce zacal konecne s vl. vyrobou toho, co pouzivam misto much, streameru, etc.
reagovat - Středa 10. září 2008 ve 21:53 ® farnas
-
dneska jsem ztratil taky krasneho woblera salmo bohuzel jsem nebyl pripraveny na stici utok a vlasec praskl ulovek na labi
reagovat - Středa 10. září 2008 v 18:24 ® MadMack
-
Dnes mě ztráta Rapalky docela mrzela, protože ani nevím co to bylo za rybu. neuvěřitelný tah, ani jsem nestihl povolit brzdu a fireline praskla jak nic. Tipuju že to byl amur nebo tolstolobik jak prase za hřbet.
reagovat - Středa 10. září 2008 ve 13:58 ® ART
-
zaleží kde ten wob je jestli je ho jednoduché vysvobodit tak to udělám ale jestli je v nejakym silnym proudu tak ho polituju sem chvilku smutnej ale za par hodin jsem zase ok
reagovat - Středa 10. září 2008 v 8:42 ® baddy73
-
No tak když mi zůstane v hlubší vodě a nepodaří se mi ho z různých směrů vycukat tak nad ním udělám křížek.Do vody by mě nedostal leda že by měla tak 30°. 100–200Kč mi zato nestojí.Je pravda, že se můžu takhle holedbat, protože mi ve vodě ještě žádný nezůstal-zatím se mi je daří vycukávat.Je taky pravda, že tam kde předpokládám nějaký ty větve tahám dost opatrně a nepřisekávám, když ucítím odpor. Horší to je s větvema. To mě může vzít čert, když ho vidím jak se houpá"skoro"nadosah a není boha se k němu dostat, ať člověk leze z jakékoliv strany. Na noží mám i pilku, takže případně slabší větev odstraním, ale kácet stromy se s ní nedá…Každopádně za sezonu tak se 3ks nějaký ten strom ozdobím. Zas pokud by se všechny podařilo zachránit kam by přišli výrobci a prodejci…
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:58 ® rgb23
-
Letos jsem tuším naštěstí o žádného nepřišel a všechny zachránil. Neznámou vodu vždy napřed prohážu gumou. Pokud wob i tak zůstane ve vodě a rozhodnu se pro něj dojít x doplavat ( do hloubky max 1,5–2m), vždy si zjistím hloubku jaká v daném místě je, upozorním nejbližšího rybáře nebo kohokoliv okolí že jdu do vody, mám sebou nůž a podběrák na teleskopické tyči. Podběrákem šmátrám po dně dokud woba nezachytím do síťky.
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:25 ® Libor reakce na …
-
nejhorší je když se to utrhne rybě v tlamě, to pak mrzí víc než vázka
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 22:02 ® inspo
-
No abych odpověděl na otázku tak říkám, že mě to trápí, když příjdu o woblera (případně jinou nástahu), ale kvůli žádnému bych neriskoval vlastní zdraví.
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 21:34 ® HaD
- reagovat
- Úterý 9. září 2008 ve 21:12 ® tomchamik
-
Pod vodu kam nevidím tak nikdy,může tam být uržená šnůra a to může stát i život.Toto se už bohužel stalo
reagovat - Úterý 9. září 2008 ve 21:04 ® HaD
-
Někdy ano, někdy ne. Rozhodně nikdy neriskuju. Ani pod vodou, ani nad ní. Zdraví mám jen jedno.
reagovat