Chytej.cz

Trápí vás hodně ztracení woblerů, plandavek atd.? necteno

9.9.2008 | farnas | 2.853 zobrazení | 15 odpovědí

Jste schopni vylézt za drahým woblerem třeba na strom? Já ano.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. října 2008 ve 13:23 ® shadys
shadys

no pokud se tam da dojit nebo vylezt tak si pro nej dojdu pokazde pamatuju na sveho prvniho woba od rapaly na prehrade vlistopadu sem ho povesil voda asi 4 stupne a vzduch tak 6 stupnu stejne sem byl odhodlanej pro nej dojit svlekl sem se do trenek a dosel si pro nej i kdyz sem mel problemy s tuhnutim nohou jednu chvyli sem myslel ze nevylezu vse dopadlo dobre vcetne woblera:-)

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 11:19 ® kaprnak
kaprnak

Ja si pro nej vylezu na strom vlezu si do vody protoze je zbytecne je trhat kdyz se pro ne da dojit.

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 11:01 ® farnas
farnas

ja trham pomerne dost casto

reagovat
Čtvrtek 11. září 2008 v 0:27 ® scootrovka
scootrovka

No popravdě ani ne.Když něco utrhnu tak si řeknu,že jsem blbá a je to moje vina.Ale má to i výhodu,jelikož si můžu pořídit jiného a vymlouvat se ,že tamten je nenávratně ztracený.Ikdyž je pravda ,že mám 1 zamilovaného woblera a toho někde upálit tak bych asi i na ten strom vlezla.Ale pak by museli volat hasiče aby mě sundali ze stromu.Ale v podstatě to trhání k rybařině patří.Aspon ten rybář,který třeba najde mojí utrženou nástrahu bude mít pak radost,že našel pěkného woblera a nebude ho mrzet že jsi zrovna v ten den nešáhl na fišku.

reagovat
Středa 10. září 2008 ve 22:55 ® siri

Uz ani ne – hlavne proto, ze jsem se pred casem vratil k muskareni a asi po pul roce zacal konecne s vl. vyrobou toho, co pouzivam misto much, streameru, etc. 9-)

reagovat
Středa 10. září 2008 ve 21:53 ® farnas
farnas

dneska jsem ztratil taky krasneho woblera salmo bohuzel jsem nebyl pripraveny na stici utok a vlasec praskl ulovek na labi

reagovat
Středa 10. září 2008 v 18:24 ® MadMack

Dnes mě ztráta Rapalky docela mrzela, protože ani nevím co to bylo za rybu. neuvěřitelný tah, ani jsem nestihl povolit brzdu a fireline praskla jak nic. Tipuju že to byl amur nebo tolstolobik jak prase za hřbet.

reagovat
Středa 10. září 2008 ve 13:58 ® ART
ART

zaleží kde ten wob je jestli je ho jednoduché vysvobodit tak to udělám ale jestli je v nejakym silnym proudu tak ho polituju sem chvilku smutnej ale za par hodin jsem zase ok

reagovat
Středa 10. září 2008 v 8:42 ® baddy73

No tak když mi zůstane v hlubší vodě a nepodaří se mi ho z různých směrů vycukat tak nad ním udělám křížek.Do vody by mě nedostal leda že by měla tak 30°. 100–200Kč mi zato nestojí.Je pravda, že se můžu takhle holedbat, protože mi ve vodě ještě žádný nezůstal-zatím se mi je daří vycukávat.Je taky pravda, že tam kde předpokládám nějaký ty větve tahám dost opatrně a nepřisekávám, když ucítím odpor. Horší to je s větvema. To mě může vzít čert, když ho vidím jak se houpá"skoro"nadosah a není boha se k němu dostat, ať člověk leze z jakékoliv strany. Na noží mám i pilku, takže případně slabší větev odstraním, ale kácet stromy se s ní nedá…Každopádně za sezonu tak se 3ks nějaký ten strom ozdobím. Zas pokud by se všechny podařilo zachránit kam by přišli výrobci a prodejci…

reagovat
Úterý 9. září 2008 ve 22:58 ® rgb23
rgb23

Letos jsem tuším naštěstí o žádného nepřišel a všechny zachránil. Neznámou vodu vždy napřed prohážu gumou. Pokud wob i tak zůstane ve vodě a rozhodnu se pro něj dojít x doplavat ( do hloubky max 1,5–2m), vždy si zjistím hloubku jaká v daném místě je, upozorním nejbližšího rybáře nebo kohokoliv okolí že jdu do vody, mám sebou nůž a podběrák na teleskopické tyči. Podběrákem šmátrám po dně dokud woba nezachytím do síťky.

reagovat
Úterý 9. září 2008 ve 22:25 ® Libor reakce na …
Libor

nejhorší je když se to utrhne rybě v tlamě, to pak mrzí víc než vázka :-)

reagovat
Úterý 9. září 2008 ve 22:02 ® inspo

No abych odpověděl na otázku tak říkám, že mě to trápí, když příjdu o woblera (případně jinou nástahu), ale kvůli žádnému bych neriskoval vlastní zdraví.

reagovat
Úterý 9. září 2008 ve 21:34 ® HaD
HaD

www.chytej.cz

reagovat
Úterý 9. září 2008 ve 21:12 ® tomchamik
tomchamik

Pod vodu kam nevidím tak nikdy,může tam být uržená šnůra a to může stát i život.Toto se už bohužel stalo

reagovat
Úterý 9. září 2008 ve 21:04 ® HaD
HaD

Někdy ano, někdy ne. Rozhodně nikdy neriskuju. Ani pod vodou, ani nad ní. Zdraví mám jen jedno.

reagovat