Vyhledávání
pejskaři-taky vás štvou...
7.9.2008 | Futureriver | 9.678 zobrazení | 64 odpovědí
Ahoj lidi,
jen by mě zajímalo jaký Vy máte názor na pejskaře? myslím hlavně ty co
maj různý bojový plemena pitbul,rotvajler atd.. choděj s nima kolem vody
a nemaj je navodítku. Např: Chytáte a přiběhne k vám pitbul a začne
solidně na vás štěkat.. no a páníčka má cca 20 m dál nebo víc..a
páníček říká,že nekouše..,Jakej je váš názor na to?(Neměli by být
psi u vody na vodítku??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. září 2008 ve 20:16 ® rarach
-
Alivio: Proč píšeš vo něčem, vo čem nemáš vůbec páru, ty máš přece osla. Vždy mne fakt pobaví, tyhle hemzy mimo mísu.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:13 ® chosebaits
-
Mě teda neštvou,nebo mám sám dva hafany.Není to o tom jestli je to pit.a nebo rot,ale o tom chovately.Von takovej jezevčík je taky pěknej hajzl.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:13 ® Chose
-
Bojová plemena mám rád,většinou se chtějí mazlit,nebo si hrát,ale kvůli jezevčíkům a dalším podobným kteří chňapají po nohách, nosím ve vestě pepřový sprej.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:13 ® Shrek
-
No po tomto víkendu někteří z nás zjistili můj názor na psy.Psy miluju,rozumím si s nimi a na 100% vim,že pokud půjdu s mojí fenkou NO (německý ovčák) na ryby,tak i kdyby 5 m od nás stály žirafy na hlavě,tak čuba se nehne.Teda pokud tam neni BoBo,s tím má dovoleno se mazlit.
No a o Tvém názoru na psy a pejskaře vypovídá už ten fakt,že plemena psů rozděluješ dle jakési TV medializace na bojová a ta ostatní.Sakra vzpamatuj se a neřeš kraviny.Kdyby někdo uzákonil,že psi musí všude chodit na vodítku a s košíkem,tak prostě moje čuba nebude.Nemám to zapotřebí.Jsem si ovladatelností svého psa jistej na 100 %.
reagovat