Vyhledávání
Gramatika, pravopis na Chytej
7.9.2008 | Robur | 13.328 zobrazení | 94 odpovědí
Z nějakých náznaků jsem pochopil, že lze při psaní komentářů mít od počítače provedenu kontrolu gramatiky, pravopisu. Jak na to? Umí to jen některé prohlížeče nebo se jedná o nějaké tajné tlačítko či nastavení webu? Jak na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. září 2008 ve 21:23 ® Robur
-
Vydruše, to je jasný, ale jako laik mám prostě představu, že když ty komentáře píšeme ve wordu. Aspoň si to myslím. Tak by tam ta fce kontroly nějak mohla být vpašovaná. Bylo by pak na každém, zda si ji zapne.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:17 ® Vydrain reakce na …
-
Myslíš na srazu? Jsem nějak mimo mísu
reagovatKdyžtak vedle, ju?
- Neděle 7. září 2008 ve 21:10 ® sus1 reakce na …
-
Vydrain:Povedlo se něco většího ulovit??
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:08 ® Vydrain
-
Robure, tys nepochopil základní věc. Už jsem to zmiňovla několikrát, že se to občas nedá číst. Osobně – souvětí bez oddělovacích znamének mě asi dráždí nejvíc a proto je nečtu, tím spíš, jsou-li dlouhý. A vždycky, když jsem se ozvala na téma pravopisu, tak mě někdo sepsul. Samozřejmě ten, co nepochopil, že mu chceme pomoct, ta potrfená husa. Jak tu někdo píše, pozná se částečně podle toho inteligentní člověk. Ale když se tu začne projevoval ještě ve stylu Mayora, tak se nemá cenu s ním bavit. All – Proto vás prosím, nebavte se s nima, oni to stejně nepochopí… A návodů, jak na to, už tu taky bylo dost. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:49 ® Shrek reakce na …
-
No jo,tak do toho já mluvit nemůžu.No nic,jsem po srazu unavcenej a jak někteří vypozorovali tak i manželsky natěšenej.Mějte se hezky a ne že někdo z vás bude mít hezčí noc než já.
CHYTEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:46 ® mayor
-
o nic jen o te ze par de.ilu tady jeste nepochopilo ze pravopis mi prose nejde
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:42 ® Shrek reakce na …
-
Mayor: ještě se Tě zeptám na jednu věc takovou zcela zásadní otázkou: Vo co ti kámo de,ty woe,vo co ti kámo de,ty magoue!!!!!
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:38 ® Bert reakce na …
-
Teda,omlouvám se – ve wordu,
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:38 ® paccco
-
dyk dylina dyp parpl debyl…
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:36 ® Bert reakce na …
-
V exelu máš kontrolu pravopisu,tak si to napřed napiš nanečisto
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:35 ® mayor
-
jeste nekdo neco? flyfox: tobe nic radit nebudu vy.rat bych se na tebe mohl.a co ty se do toho pletes nevim
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:35 ® ART
-
aha tak chyba u mě nejde mi ta fotka vložit sorry
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:33 ® ART
-
už to tu jednou bylo a strasne se mi to líbilo a je to tu zase
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:28 ® rarach
-
mayor: Any nevimislym, fkoda pikne fe f tebou šotuje.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:28 ® flyfox
-
mayor-A ty chceš někomu radit?Arogance a neschopnost uznat názor jiných hovoří za mnohé a žádné „discokoli“ s tím nemá co dělat.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:24 ® mayor
-
ses vykecal?f prdeli mam tebe a rarachu vic jsi nevimyslel?
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:23 ® Chose reakce na …
-
pokud někdo napíše sebepřínosnější článek stylem mayora,nedočtu ani první větu.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:21 ® flyfox
-
mayor-„f prdeli“ bude mít leckdo možná Tebe a Tvé rady.Ono to tak jednoznačné jak píšeš není.Pokud se s někým setkám,udělám si o jeho inteligenci brázek dle projevu mluveného,u setkání na netu při psaném projevu jde o totéž.První dojem dělá mnoho.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:19 ® rarach
-
mayor: Změň si nick! Magor ti bude slušet víc.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:15 ® mayor
-
rarach je zrovna jeden z takovejch.RARACHU kdyz ti to ku.va vadi tak to necti ne?nuti te to nekdo cist?to necti a neres a co s tvima moudrostma mas udelat vis ne?ti psat nemusim
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:12 ® mayor
-
jo ale vzdycky kdyz neco napisu hned se nekdo ozve s tim ze tam mam hrubky.proste me to s.ere a vubec ty lidi nezajima jestli jsem napsal neco uzitecnyho s tim ze nekomu pomozu ale zajimaj je hovadiny jako qceru, z5, gdyz atd. a ty ROBURE jsi na me psal uz nekolikrat nerikam ze jsi me napadl hned ale sam jsem ti psal at se na tu vikasles ze jsem dislegtik disgrafik diskalkulik a ty jako cecstinar bys to mel vedet jaky maji takovy lidi problemi celkove.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:12 ® rarach
-
Po pravdě mi ani nevadí, když někdo sem tam zapomene čárku. Také je mi zcela fuck, když vidím, že je to jednoznačně překlep, ale to co tu produkuje mayor...... z toho se vobrací i střeva.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:06 ® Robur
-
nebuď vztahovačný, jde to napříč politickým spektrem, akorát jsem reagoval na to, že někdo zmínil, že je zde možnost kontroly. A to by nebylo marné.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:06 ® Shrek reakce na …
-
Mayor: nevim jestli Tě někdo napadá,každopádně číst to po Tobě je fakt trauma pro oči.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:04 ® mayor
-
panove myslim ze tohle vzniklo hlavne kvuli me protoze kdyz nekdo zjisti ze to co pisu je pravda a chce me napadnout tak nevi na co bi tuknul tak napise HELE NAUC SE PSAT A PAK PIS nebo neco podobnyho.tim nemyslim reguluse ktery reaguje na fsecko jinak neminim jenom kvuli par lidem sr.t to mozily nejaky jazyky opravi pisma nebo cokoli jinyho proste kdyz chcu napsat gdyz tak to napisu a nezajima me kemu to vadi protoze ten komu to vadi nezajima me.snazim se pomoct a ne pst tady tys napsal fcera ne vcera nebo nejaky takovy hovadiny.takze kdyz nebo napisu a nekdo me napadne za pravopis mam ho f pr.eli a maksimalne mu napisu polip mi p.del
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 20:03 ® rarach
-
Alesio: Vypni si Caps Lock a napiš tedy něco přínosného, zatím si pouze zapoměl čárku. (před ale)
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 19:13 ® Alesio reakce na …
-
MYSLÍM ŽE NEJDE O GRAMATIKU ALE O OBSAH A PŘÍNOS ČLÁNKU
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 19:12 ® Robur
-
Cepe, a umí to jenom mozilla?
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 18:45 ® CeP
-
mozilla firefox + cesky slovnik
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 18:41 ® paccco
-
mydlář mydlil myš mejdlem.....
reagovat