Vyhledávání
Světlo
4.9.2008 | Robur | 6.332 zobrazení | 41 odpovědí
Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. ledna 2009 ve 22:15 ® vagi
-
CeP: počkej, až tě chytí Frk! hihi Se budete zase hodinu hádat, kdo má pravdu
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 20:36 ® tony.bobo
-
Používám čelovku nebo klasickou baterku.Při osvětlení placu mám diodovou lampu krytou červeným sklem kvůli menší propustnosti světla.Myslím si že světlo nevadí pokud nezasahuje paprsek do vody.
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 19:58 ® CeP reakce na …
-
HaD> nojo, ale proc? nevidim duvod proc bych petrolejku nemohl pouzit.
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 19:24 ® HaD reakce na …
-
CeP: TY TY TY, TY to budeš…!!!
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 18:45 ® Salmo
-
Používám čelovku s LED diodami.
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 18:31 ® CeP
-
petrolejkou. zasadne. a at mne s ni zkusi RS vyhnat. na to se tesim.
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 15:50 ® Mar10
-
Zdravím no ja svítím čelovkou a svíčkama ale řek bych že to světlo i když je na vodní hldině a pohubuje se rybám moc nevadí hodím příklad večer cca 10hodin a na druhé straně řeky sekli obilí kombajn jezdil kolem protějšího břehu světlo svítilo přímo na vodu a to je co říct ten kombajn byl osvětlený řádně a rachotu kolik nadělal a ten večer se pěkně rozebrali uhoři největšího sem tehdy měl 87cm a nebyl sám trochu menších kousků bylo taky hodně. a ty záběry
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 15:26 ® standas
-
Robur:včera jsem zakoupil tuto vychytanou čepici.
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 17:52 ® Bert reakce na …
-
Já používám diodovou čelenku a ještě pro případ nosím s sebou baterku (na 2 monočlánky) Místo nočního rybolovu neosvětluji.
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 17:07 ® Petas
-
K osvětlení místa nočního rybolovu používám žlutá nebo bílá chemická světla US Army. Mám jich slušnou zásobu z dob dřívějších. Svítí jak sviň a vydrží na 48hod. Jinak používám čelovku Led diody v kombinaci s halogenovou žárovkou s přepínáním.
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 14:46 ® Cudla
-
Většinou jezdim na kole,tak bílou diodou:svítí docela slušně dobře jde nastavit.Jinak mam v báglu podobnou baterku a někdy čelovku.Výhoda „diod“je že svítí docela dobře a maj"malou spotřebu".Pokud nesvítíš na hladinu,a světlo se nepohybuje ,tak to rybam moc nevadí
reagovat