Chytej.cz

Světlo necteno

4.9.2008 | Robur | 6.332 zobrazení | 41 odpovědí

Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 6. ledna 2009 ve 22:15 ® vagi
vagi

CeP: počkej, až tě chytí Frk! hihi Se budete zase hodinu hádat, kdo má pravdu :-)

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 ve 20:36 ® tony.bobo
tony.bobo

Používám čelovku nebo klasickou baterku.Při osvětlení placu mám diodovou lampu krytou červeným sklem kvůli menší propustnosti světla.Myslím si že světlo nevadí pokud nezasahuje paprsek do vody.

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 19:58 ® CeP reakce na …
CeP

HaD> nojo, ale proc? nevidim duvod proc bych petrolejku nemohl pouzit.

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 19:24 ® HaD reakce na …
HaD

CeP: TY TY TY, TY to budeš…!!!

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 18:45 ® Salmo
Salmo

Používám čelovku s LED diodami.

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 18:31 ® CeP
CeP

petrolejkou. zasadne. a at mne s ni zkusi RS vyhnat. na to se tesim.

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 15:50 ® Mar10

Zdravím no ja svítím čelovkou a svíčkama ale řek bych že to světlo i když je na vodní hldině a pohubuje se rybám moc nevadí hodím příklad večer cca 10hodin a na druhé straně řeky sekli obilí kombajn jezdil kolem protějšího břehu světlo svítilo přímo na vodu a to je co říct ten kombajn byl osvětlený řádně a rachotu kolik nadělal a ten večer se pěkně rozebrali uhoři největšího sem tehdy měl 87cm a nebyl sám trochu menších kousků bylo taky hodně. a ty záběry:-D

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 15:26 ® standas
standas

Robur:včera jsem zakoupil tuto vychytanou čepici.

reagovat
foto/forum/2009/th-img6764.jpg
Čtvrtek 4. září 2008 v 17:52 ® Bert reakce na …

Já používám diodovou čelenku a ještě pro případ nosím s sebou baterku (na 2 monočlánky) Místo nočního rybolovu neosvětluji.

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 17:07 ® Petas
Petas

K osvětlení místa nočního rybolovu používám žlutá nebo bílá chemická světla US Army. Mám jich slušnou zásobu z dob dřívějších. Svítí jak sviň a vydrží na 48hod. Jinak používám čelovku Led diody v kombinaci s halogenovou žárovkou s přepínáním.

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 14:46 ® Cudla
Cudla

Většinou jezdim na kole,tak bílou diodou:svítí docela slušně dobře jde nastavit.Jinak mam v báglu podobnou baterku a někdy čelovku.Výhoda „diod“je že svítí docela dobře a maj"malou spotřebu".Pokud nesvítíš na hladinu,a světlo se nepohybuje ,tak to rybam moc nevadí

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1