Chytej.cz

Myslíte si,že se ten letošní bordel v zákonech spraví příštím rokem? necteno

5.12.2004 | DEATH | 2.084 zobrazení | 10 odpovědí

Název mluví za své!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. prosince 2004 v 15:00 ® DEATH

Milky- Souhlasím s tebou,mě jen štve,že letos každý znal něco jiného,nebo to jinak pochopil a to vyžadoval,pokuď jsi dodržel to co chtěl jeden člen RS,tak si udělal něco co jiný člen RS považoval za přestupek… Jinak souhlasím,že se tne chaos co byl v létě už uklidnil…[ Upraveno DEATH dne 2004–12–08 v 14:47 ]

reagovat
Pondělí 6. prosince 2004 v 0:38 ® Klon
Klon

Milky: ty ses rozjel,máš pravdu pravidla by měla být všude stejná,ale na druhou stranu jsem se setkal s RS která v tom měla peknej bordel,já se nedal tak aby se neřeklo tak šli buzerovat malý kluky,je to horší a horší.

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 23:50 ® Milky
Milky

DEATH: Souhlasím s HaDem a to nééééé qvůli tomu, že je to jeho server. Zákon je celkem jasný, prováděcí vyhláška také. Jsou tam pochopitelně něketré věci, jenž jdou vyložit malinko odlišně, ale to co tu cituješ je jasné. Rybolov mládeže na dva pruty – jasná záležitost, navíc od příštího roku bude kupříkladu v JČ druhý prut pro mládež za vyšší cenu povolenky. Ale jinak je to jasný. Hovoříš o bordelu v zákonech – NE NE NE! Bordel je v hlavách RybSvazu a RS !!!! Ti jsou na vině, ti nepřemýšlí, ti nejdou věci na kloub! Snaž se nazývat věci správnými jmény a pak uvidíš, že když analyzuješ problém, vyleze z toho něco malinko jiného. Zhoubný je i názor MRS, kteří prohlásili, že tenhle rok ještě dojedou po starém. Ku. va – zákon je tu snad jeden! Pro vvšechny!! Když tohle chtějí proklamovat, ať se trhnou, v Asii je to asi běžný, ale my jsme si vybrali cestu EU, cestu civilizace, práva a pořádku.

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 21:36 ® HaD
HaD

Mě jen prostě zajímá v čem konkrétně je chaos. S řadou věcí sice nesouhlasím, ale pravidla hry jsou daný.

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 21:25 ® DEATH

HaD-to ti neberu,ale ty sis toho nevšiml letos,těch zmatků a hovadin,hlavně rybářský stráže,každej člen znal něco jinýho...... By ses divil,kolik lidí na to nadávalo na letošek kvůli těm zmatku…

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 21:22 ® HaD
HaD

mno. lov na živou je danný, rybolov mládeže jakbysmet, takže jakej chaos?

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 21:19 ® DEATH

HaD-co myslím?? Všechno,já se ptám,jestli bude takový chaos i v příštím roce....... Například lov na živou,či mrtvou,lov na dva pruty mládeže do 15 let atd…

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 21:17 ® HaD
HaD

co myslíš konkrétně?

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 21:01 ® DEATH

V zákonech… Letos to bylo,že každej řekl,je to takhle,jinej na to je to takhle… Prostě totální chaos!!

reagovat
Neděle 5. prosince 2004 ve 21:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jaký bordel myslíš??

reagovat