Vyhledávání
Kam na pražskou povolenku na dravé ryby?
1.9.2008 | Maradonak | 3.692 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 1. září 2008 ve 22:10 ® kandat75
-
Chytej na mrtvou. Dej tam ploticku do 10cm a urcite prijde
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 21:20 ® Maradonak reakce na …
-
Bert díky za rady…Jinak ty tuně jsou u vesnice Dolany, myslim že je to revír Vltava 6 a chatám tam na položenou či na těžko. O tom hostivaři jsem už taky slyšel a taky jednou byl, ale ani zátah. Myslíš si, že to tam je snad uspěšnější na mrtvou rybku něž na živou?
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 20:22 ® Futureriver
-
Maradonak a kde se ti poštěstily ty sumci v kralupech..,na kterých tůních?? Taky bych si zkusil nějakýho chytit..Jinak si užij chytání na tůních!! příští rok se bude smět jen na řekách
reagovat… – vim to jistě (zhora)
- Pondělí 1. září 2008 ve 20:12 ® kandat75
-
skwor – On nepise ze chce chytat jen na privlac. Aspon ja to tak chapu
reagovat. Jinak na Hostivari se na privlac chytat nemuze!! Na mrtvou rybku ze dna se daji docela nachytat candati. Jde jen o to najit aspon trochu dobry misto. Da se jich tam chytit i nekolik za rano ale velikost nic moc. Ahoj
- Pondělí 1. září 2008 v 18:37 ® Bert reakce na …
-
Nemusí vláčet,múže na plavanou
reagovat - Pondělí 1. září 2008 v 18:30 ® skwor
-
Podruhé během dvou dnů: Na Hostivaři se vláčet nesmí. Ten soutok by nemusela být marná volba.
reagovat - Pondělí 1. září 2008 v 18:29 ® Bert
-
Zkus to na Hostivaři nebo na soutoku Vltavy s Berounkou
reagovat