Vyhledávání
Co všechno se dá ve vodě chytit ???
5.12.2004 | DEATH | 5.598 zobrazení | 54 odpovědí
Chtěl bych otevřít zábavnou diskuzi o tom,co se dá z vody vytáhnout.............. Z mých velkých úlovků je to Vatovej kabát(myslel jsem si,že táhnu nějakýho mrtvího. FŮJ!!)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 10. prosince 2004 ve 22:47 ® Grollis
-
lidi už jste někdytahali pneumatyku z řeky??to je děs!!!
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 ve 20:53 ® DEATH
-
Kámoš chytil rozjetej kajak,nebo kajak kámošovu šňůru??? Neva,hlavní bylo,že se jeho prut krásně vykoupal. Naštěstí se šňůra zamotala do do stromu,tak o prut nepřišel!!!Já se tlemil,myslel jsem si(To tě naučí mít na kaprech povolenou brzdu!!)
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 21:41 ® DEATH
-
Zedus-Nic si z toho nedělej,já taky mylsel,že tam říkaj velkýmu kaprovi pila… Jako sou u nás štiky kudly a ponorky…
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 17:29 ® zedus
-
Tak to se omlouvám, ale asi mi dneska vážně někdo stojí na vedení. Já myslel, že se u vás se říká velkejm kaprům pila.
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 17:00 ® Tomash
-
zedus : Máš dlouhý vedení… Krtek chytil pilu, jestli jsem to dobře pochopil…
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 16:00 ® zedus
-
Krtek: Ty vole! Co to je za nápady nechávat takového kapra v křoví, to jsi ho jako potom chtěl odvézt nebo vyhodit na kompost nebo co? A stejně kecáš.
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 9:08 ® 1Krtek
-
Tak kámoš měl před měsícem záběr na foukačku a z půlky Vltavy vytáh KAPRA 127 cm. Dvakrát sme ho měřili !!! nevážen!!! Nechal ho v křoví a druhej den přídu s foťákem a nějaká svině tu pilu ukradla .!!!!! Kluci jak ta bojovala!! Já tahám různej bordel . ale to chtělo kameru aby ste vyděli ten boj , jezdila jak magor i proti proudu . nekecám..
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 19:16 ® Zlinsky_lovec
-
Nedávno u nás byla velká voda a já se vypravil chytat. Dal jsem tam rotačku,nahodil jsem a prut se zohnul a já zažil nevídaný souboj s metrovým velkým klackem. Tak se to opakovalo asi 5krát(fakt mě to bavilo!!) a až mě od vody nakonec vyhnal liják-krásný den!
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 19:13 ®
-
Vytahl jsem v proudu puklici na hrnec 50cm průměr krásně za ucho jezdila ze strany na stranu jako živá krásnej zážitek ze zdolávání.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 18:12 ® Zlinsky_lovec
-
fIRELINKA JE BETVADNÁ ЎNŮRA,BEZ PAMĚTOVYHO EFEKTU a s perfektní nosností i s malým průměrem,je to úžasná šňůrka!!
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 16:44 ® Prizrak
-
Klon: Mě zase chytil kámoš s žížalou za krk…
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 ve 12:35 ® Dědek
-
Naposled jsem vytáh z řeky hever. Bojoval v proudu jako hrom, už jsem si chystal foťák
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 11:33 ® Klon
-
Taky jsem chytil sebe ale to se asi nepočítá viď???
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 0:32 ® Klon
-
Já chytil pořádnej pařez mohl mýt tak přes 30 kilo,myslel jsem že to je sumec protože byl záběr a táhnul tak 15 m,nějak to vzal přes pařez a bylo to,já samozřejmě zburcoval kluky a šly jsme do loďky s tím že to je pořádnej macek,Hmmm to jsem si pak vyslech
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 0:07 ® Milky
-
BoBo: Doufám, žes jí nafotil a šipnul do galerie. Myslím, že to byla už pěkná míroffka a putovala po vyvrhnutí do mražáku
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:59 ® DEATH
-
V čem je lepší ta firelineka? Nemá paměťovej efekt?nebo co?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:53 ® Zlinsky_lovec
-
Mám firelinku 120m za 700(něco okolo)
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:45 ® DEATH
-
bobo,kolik tě stála fireline?[ Upraveno DEATH dne 2004–12–05 v 19:45 ]
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:42 ® BoBo-Falknow
-
Tak zrovna včera to byla pneumatika 13" 155/70 regulérně za hubu. Proutek 10–30gr, 0,17 FireLine. Záběr na fluozelený kopyto.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:34 ® Zlinsky_lovec
-
Tak jo,máš pravdu,ale nasele obě dvě,že??
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:32 ® DEATH
-
to a samý dělaj ty debilové u ná,posekají louku a hodí to dovody,ořežou stromy a hodí větve do vody..... Někdo by měl do tý vody hodit i je,skládku z řeky nebudou dělat,ale furt lepší klacky a tráva než olej apod.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:28 ® Zlinsky_lovec
-
A taky hromady větví,asi udám
reagovatzahrádkáře!Ti židi si dají ty jejich větve ůplně k vodě a čekají,až to odnese voda a pak my tam trháme. Už jsem jednu babu od zahrad seřval,a bude je tam seřvávat pořác,už mě to fakt štve
- Neděle 5. prosince 2004 ve 20:18 ® DEATH
-
denyg:vložky,tampón,botu,pytel,skruž od sudu atd..... Máš to zmapovaný??Já měl taky,do povodně,teď už vím zas prd![ Upraveno DEATH dne 2004–12–05 v 19:41 ]
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:14 ® Zlinsky_lovec
-
U nás se dá chytit celý smetiště:vložky,kšiltoky,prezervatizy,duše od kol i celé ocelové koše od technickým služeb se tu dají chytit,ale už jsem si na to zvykl,nejdřív jsem dost trhal,ale teď to mám zmapovany,takže aspoň ušetřím!
reagovat