Vyhledávání
Ryby a ovoce.
31.8.2008 | Piranha | 9.217 zobrazení | 71 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. září 2008 v 17:13 ® Piranha
-
:D hosi dete si resit pravopis jinam.Tohle je o ovoci a fišlích.Prtoste mne to zajima jestly to zerou a da se na ne chytat.I priprava jestli se neco musi povarit a tak.Klidne sem davejte i zkuenosti s lusteninamy a zeleninou.Na hrach jsem treba chytal naposledy pred 15 rokama.A stejne zero.
reagovat - Pátek 5. září 2008 v 15:08 ® mayor reakce na …
-
hele frajere muzes mi pol.bit pr.el je mi jedno jestli mam viucni nebo vyucni protoze jsem dislegtik disgrafik diskalkulik a chadim se se pobavit dozvedet se nejaky novinky nebo poradit nekomu jinymu a ne nekoho napadat ze napsal gdyž , qeceru , polip mi ric, nebo objet(mysleno jako obed) takze te mam uplne v pr.eli a je mi jedno co mas ty a ani me to nezajima nazdar
reagovat - Pátek 5. září 2008 ve 14:15 ® inspo reakce na …
-
mayor> no tak viučni list máš asi jen ty
reagovat - Pátek 5. září 2008 ve 14:12 ® mayor
-
vyučnak ne?nekdo ma maturu a nekdo viučni list
reagovat - Pátek 5. září 2008 v 9:41 ® Robur
-
co odevzdáváš?
reagovat - Pátek 5. září 2008 v 9:36 ® mayor
-
jestli je kukurice lustenina odevzdavam viucni list
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 18:04 ® Bert reakce na …
-
Kukuřice není luštěnina
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 9:35 ® Petas reakce na …
-
yerrx ⇒ Kukuřice (Zea L.) je rod jednoděložných rostlin z čeledi lipnicovité (Poaceae).
reagovat
Z potravinářského hlediska jsme to ve škole řadily mezi Luštěniny, ale je možné že nás učili bludy. - Středa 3. září 2008 ve 22:11 ® čabi reakce na …
-
Robur: tož na sraz bych aji šel,ale když já mám to září vždycky strašně nabitý,
reagovat - Středa 3. září 2008 v 17:46 ® Robur
-
ale prdíš po tom stejně
reagovat - Středa 3. září 2008 v 17:35 ® yerrx
-
coze? kukurice je lustenina? lusteniny sou hrach fazole a tak ne?
reagovat - Středa 3. září 2008 v 16:51 ® Petas reakce na …
-
yerrx, ⇒ Luštěnina
reagovat - Středa 3. září 2008 ve 13:33 ® yerrx
-
amuri pry maji radi cervenou tak u nas se chytalo na cervenou kukurici(kukurice je ale obilovina ne:D:D)
reagovat - Středa 3. září 2008 v 9:35 ® Cudla
-
Robur:v krabičce s mouchama nesmí chybět růžovka takovej paskvil růžový marabu podmotaný něčim plovoucím CDC nebo bílej srpek,uvidíš to rodeo.Velíkost asi tak 14
reagovat - Úterý 2. září 2008 ve 22:03 ® njesek
-
Salmo:zkoušel jsem to no a bez úspěchu,amura chytám na třešně,kukuřici,zkoušel jsem to i na zavařený švestky
reagovat - Úterý 2. září 2008 ve 20:23 ® Salmo
-
Když už jsme u té zeleniny,tak jsem slyšel od jednoho starého mazáka,že se dají chytat amuři na salát.Ale nikdy jsem to nezkoušel…
reagovat - Úterý 2. září 2008 ve 20:03 ® Piranha reakce na …
-
ok vim ani mne to nenapadlo.
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 15:03 ® yerrx
-
Piranha nechci rypat ale brokolice neni ovoce
reagovat - Úterý 2. září 2008 v 9:02 ® Robur
-
čabi, proto Had dělá srazy
reagovat, je to vzrušující krmit a pozorovat
- Úterý 2. září 2008 v 7:49 ® Piranha
-
JJ o tresnich znam plno a vim, ze je to asi nej nastraha ovocneho puvodu.Vcera jsem se bavil s kamaradem a rikal, ze jeho tata obcas na rybniku v zatoce lovi amury uspesne na brokolici.Na tu celou vetvicku, je dole pekne tvrda a da se s ni dobre hazet.Zkousel to nekdo.
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 23:35 ® čabi
-
já jsem na jednom náhonu krmil amury a jeseny třešněma a meruňkama,šmakovala jim,přímo se o to prali,bylo to vzrušující je krmit a pozorovat
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 20:51 ® yerrx
-
ja skousel rybiz a sli cejni a nekdy tu chlapi chytaji amury na mirabelky
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 13:45 ® baddy73
-
Mě někdo někdy řekl, že by kapři měli jít na hrozinky, ale že musejí projít pečením. Tak jsem to při nejbližší příležitosti vyzkoušel, rozrejpal notný kus štrůdlu (samo že jsem byl doma chválenej…) a vyrazil k vodě. Tak nevím jestli si ze mě ten „rádce“ udělal srandu, ale já neměl ani potah. Výhoda je že se alespoň dají sníst narozdíl od boilis nebo žížal…
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 13:07 ® Robur
-
vidíte, vidíte, i náčelník mně dal za pravdu
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 12:57 ® HaD
-
Květy a semena z netykavek tloušti milují. Pokud jsou nad vodou, využívám toho faktu hodně při přívlači. Tlouště, kteří se pod těmito rostlinama v určitých obdobích koncentrují, sbírají spolehlivě rotačku či woblírka ihned po dopadu na hladinu. Na květ jsem chytat nezkoušel, ale zřejmě by to fungovalo.
reagovat - Pondělí 1. září 2008 v 9:26 ® Robur
-
u mně to bude znít divně, ale tentokrát si srandu nedělám. JInak si myslím, že co je nad vodou ryb sežere, osbně mám zkušenost s moruší a zajímavý by nyní mohl být bez, jako černý
reagovat. Mohl by se na to někdo bětovat, kdo má za rohem jelcovöu vodu.
- Pondělí 1. září 2008 v 7:10 ® Piranha
-
Robur> to vis ze jo a nebo pulenej mak, co
reagovat.Prej je dobry zkouset chytat na ovoce tam, kde se nad vodou tahnou vetve nejakyho pláněte.Treba merunky a tak.Pokud je tam i trochu hlubsi voda, tak tam ryby cekaj na padajici ovoce.A dokonce mi i rikal kamos ze v anglii rybar obcas chyta na kokos.Klacickej vyloupanej kokos.Kosticky provrta a nastrazuje jako boilies.Krasne to plave a v teplejsi vode to pousti olej a aroma.Mozna na tom neco bude.
- Neděle 31. srpna 2008 ve 22:13 ® Robur
-
a co květy z netykavek?
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 21:42 ® Bert
-
Mimo vodu je lepší chytat na višeň
reagovat - Neděle 31. srpna 2008 ve 21:21 ® inspo
-
no já s ovocem žádné extra zkušenosti nemám…už dva roky si říkám, že vyzkouším třešně, ale jak na to dojde, tak jsem líný je nasbírat…ale jako mladý klučina jsem ulovil svého zatím nej tlouště (40 cm) na třešeň
reagovat