Chytej.cz

Ryby a ovoce. necteno

31.8.2008 | Piranha | 9.217 zobrazení | 71 odpovědí

Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. září 2008 v 17:13 ® Piranha
Piranha

:D hosi dete si resit pravopis jinam.Tohle je o ovoci a fišlích.Prtoste mne to zajima jestly to zerou a da se na ne chytat.I priprava jestli se neco musi povarit a tak.Klidne sem davejte i zkuenosti s lusteninamy a zeleninou.Na hrach jsem treba chytal naposledy pred 15 rokama.A stej­ne zero.

reagovat
Pátek 5. září 2008 v 15:08 ® mayor reakce na …

hele frajere muzes mi pol.bit pr.el je mi jedno jestli mam viucni nebo vyucni protoze jsem dislegtik disgrafik diskalkulik a chadim se se pobavit dozvedet se nejaky novinky nebo poradit nekomu jinymu a ne nekoho napadat ze napsal gdyž , qeceru , polip mi ric, nebo objet(mysleno jako obed) takze te mam uplne v pr.eli a je mi jedno co mas ty a ani me to nezajima nazdar

reagovat
Pátek 5. září 2008 ve 14:15 ® inspo reakce na …

mayor> no tak viučni list máš asi jen ty :-)

reagovat
Pátek 5. září 2008 ve 14:12 ® mayor

vyučnak ne?nekdo ma maturu a nekdo viučni list

reagovat
Pátek 5. září 2008 v 9:41 ® Robur
Robur

co odevzdáváš?

reagovat
Pátek 5. září 2008 v 9:36 ® mayor

jestli je kukurice lustenina odevzdavam viucni list

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 18:04 ® Bert reakce na …

Kukuřice není luštěnina

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 9:35 ® Petas reakce na …
Petas

yerrx ⇒ Kukuřice (Zea L.) je rod jednoděložných rostlin z čeledi lipnicovité (Poaceae).
Z potravinářského hlediska jsme to ve škole řadily mezi Luštěniny, ale je možné že nás učili bludy.

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 22:11 ® čabi reakce na …
čabi

Robur: tož na sraz bych aji šel,ale když já mám to září vždycky strašně nabitý,:-((

reagovat
Středa 3. září 2008 v 17:46 ® Robur
Robur

ale prdíš po tom stejně:-)

reagovat
Středa 3. září 2008 v 17:35 ® yerrx
yerrx

coze? kukurice je lustenina? lusteniny sou hrach fazole a tak ne?

reagovat
Středa 3. září 2008 v 16:51 ® Petas reakce na …
Petas

yerrx, ⇒ Luštěnina

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 13:33 ® yerrx
yerrx

amuri pry maji radi cervenou tak u nas se chytalo na cervenou kukurici(kukurice je ale obilovina ne:D:D)

reagovat
Středa 3. září 2008 v 9:35 ® Cudla
Cudla

Robur:v krabičce s mouchama nesmí chybět růžovka takovej paskvil růžový marabu podmotaný něčim plovoucím CDC nebo bílej srpek,uvidíš to rodeo.Velíkost asi tak 14

reagovat
Úterý 2. září 2008 ve 22:03 ® njesek

Salmo:zkoušel jsem to no a bez úspěchu,amura chytám na třešně,kukuři­ci,zkoušel jsem to i na zavařený švestky

reagovat
Úterý 2. září 2008 ve 20:23 ® Salmo
Salmo

Když už jsme u té zeleniny,tak jsem slyšel od jednoho starého mazáka,že se dají chytat amuři na salát.Ale nikdy jsem to nezkoušel…

reagovat
Úterý 2. září 2008 ve 20:03 ® Piranha reakce na …
Piranha

ok vim ani mne to nenapadlo.

reagovat
Úterý 2. září 2008 v 15:03 ® yerrx
yerrx

Piranha nechci rypat ale brokolice neni ovoce :-D :-D

reagovat
Úterý 2. září 2008 v 9:02 ® Robur
Robur

čabi, proto Had dělá srazy:-) , je to vzrušující krmit a pozorovat:-))

reagovat
Úterý 2. září 2008 v 7:49 ® Piranha
Piranha

JJ o tresnich znam plno a vim, ze je to asi nej nastraha ovocneho puvodu.Vcera jsem se bavil s kamaradem a rikal, ze jeho tata obcas na rybniku v zatoce lovi amury uspesne na brokolici.Na tu celou vetvicku, je dole pekne tvrda a da se s ni dobre hazet.Zkousel to nekdo.

reagovat
Pondělí 1. září 2008 ve 23:35 ® čabi
čabi

já jsem na jednom náhonu krmil amury a jeseny třešněma a meruňkama,šma­kovala jim,přímo se o to prali,bylo to vzrušující je krmit a pozorovat

reagovat
Pondělí 1. září 2008 ve 20:51 ® yerrx
yerrx

ja skousel rybiz a sli cejni a nekdy tu chlapi chytaji amury na mirabelky

reagovat
Pondělí 1. září 2008 ve 13:45 ® baddy73

Mě někdo někdy řekl, že by kapři měli jít na hrozinky, ale že musejí projít pečením. Tak jsem to při nejbližší příležitosti vyzkoušel, rozrejpal notný kus štrůdlu (samo že jsem byl doma chválenej…) a vyrazil k vodě. Tak nevím jestli si ze mě ten „rádce“ udělal srandu, ale já neměl ani potah. Výhoda je že se alespoň dají sníst narozdíl od boilis nebo žížal…

reagovat
Pondělí 1. září 2008 ve 13:07 ® Robur
Robur

vidíte, vidíte, i náčelník mně dal za pravdu

reagovat
Pondělí 1. září 2008 ve 12:57 ® HaD
HaD

Květy a semena z netykavek tloušti milují. Pokud jsou nad vodou, využívám toho faktu hodně při přívlači. Tlouště, kteří se pod těmito rostlinama v určitých obdobích koncentrují, sbírají spolehlivě rotačku či woblírka ihned po dopadu na hladinu. Na květ jsem chytat nezkoušel, ale zřejmě by to fungovalo.

reagovat
Pondělí 1. září 2008 v 9:26 ® Robur
Robur

u mně to bude znít divně, ale tentokrát si srandu nedělám. JInak si myslím, že co je nad vodou ryb sežere, osbně mám zkušenost s moruší a zajímavý by nyní mohl být bez, jako černý:-) . Mohl by se na to někdo bětovat, kdo má za rohem jelcovöu vodu.

reagovat
Pondělí 1. září 2008 v 7:10 ® Piranha
Piranha

Robur> to vis ze jo a nebo pulenej mak, co :-D .Prej je dobry zkouset chytat na ovoce tam, kde se nad vodou tahnou vetve nejakyho pláněte.Treba merunky a tak.Pokud je tam i trochu hlubsi voda, tak tam ryby cekaj na padajici ovoce.A dokonce mi i rikal kamos ze v anglii rybar obcas chyta na kokos.Klacickej vyloupanej kokos.Kosticky provrta a nastrazuje jako boilies.Krasne to plave a v teplejsi vode to pousti olej a aroma.Mozna na tom neco bude.

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 22:13 ® Robur
Robur

a co květy z netykavek?

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 21:42 ® Bert

Mimo vodu je lepší chytat na višeň

reagovat
Neděle 31. srpna 2008 ve 21:21 ® inspo

no já s ovocem žádné extra zkušenosti nemám…už dva roky si říkám, že vyzkouším třešně, ale jak na to dojde, tak jsem líný je nasbírat…ale jako mladý klučina jsem ulovil svého zatím nej tlouště (40 cm) na třešeň

reagovat