Chytej.cz

Ryby a ovoce. necteno

31.8.2008 | Piranha | 9.215 zobrazení | 71 odpovědí

Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pátek 19. září 2008 v 16:04 ® Salmo
Salmo

Kazan> Páni to jsou kusy :-) Já se o takovýho snažím už nějakou dobu a pořád nic.Chytám na rohel z hladiny a berou mi to spíš menší kousky do 55 cm(nej 65 cm).Ovoce jsem ještě nezkoušel ale asi to prubnu…

reagovat
Pátek 19. září 2008 ve 14:05 ® b.gun

Na blahé paměti svazovém Chlumci brali amuři báječně na meruňky ihned po náhozu, ani člověk pomalu nestačil dát prut do vidliček. Jinak je pravdou, že stojí za to vyzkoušet chytat na cokoliv, co podél vody roste a padá do ní. Jeden známý takhle zjara vysledoval amury sbírající z hladiny vrbové květy popadané do vody. Skvěle si pak na ty květy zachytal …

reagovat
Pátek 19. září 2008 ve 12:18 ® Piranha reakce na …
Piranha

Karle kazdou navstevu na betonu se mi ukazuje jeden krasavec cca 90.Uz mi jednou urval 18ku a chodi porad s kaprama.Ted mu tam ob den chodim hazet plechovku kukurice a kaprum šrot.Krmim je tam i kdyz je nelovim.Ten chuligan amur co mi to upalil to ma spocitany, pujde se podivat na pani Soukupovou.Jestli ne letos, tak na jare, ale chytnu ho a patricne se i pochlubim :-D .Zkusim ovoce jestli pujde svestku, nebo kousek broskve

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:41 ® cormoran reakce na …
cormoran

Další krasavec, díky za tip:)

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:32 ® Kazan

Takže další, tentokrát 85cm

reagovat
foto/forum/2008/th-img5009.jpg
Pondělí 15. září 2008 v 15:16 ® Kazan

cormoran> skoč si na Labe, 100% tam jsou amuři přes metr, každý rok se v Ústí nějaký chytí.

reagovat
Pondělí 15. září 2008 ve 12:17 ® cormoran reakce na …
cormoran

Kazan: Tak to je bomba, u nás se to dopracovalo tak, že 70 cm je strop:(

Jedni z těch „větších“

reagovat
foto/forum/2008/th-img4936.jpg
Pondělí 15. září 2008 v 7:42 ® Piranha
Piranha

Kajo jestli jsou tam dobry kaprovy vody, tak nevahej.

reagovat
Neděle 14. září 2008 v 19:43 ® Kazan

Piranha> Dejve to je ten nafukovací od Leoše :-) cormoran> asi tě moc nepotěším, ale jen si odskočím na 2–3 hoďky. Nebýt tohoto fóra tak jsem na ně ani nevyrazil, na druhou stranu začínám přemýšlet jestli si zas nemám pořídit nějaký ten cajk na kapry :-)

reagovat
Neděle 14. září 2008 ve 12:05 ® Piranha reakce na …
Piranha

Karle neni to ten co si ho mel jeste v trmicich vypreparovanyho na zdi?Jak jsem ti ho tenkrat dal?

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 23:42 ® cormoran reakce na …
cormoran

Kazan: O takový kusany se snažim už pěknejch pár tejdnů a pořád nic…Fakt moc pěkný:)

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 22:13 ® Robur
Robur

Kazan, cením si toho:-) . Hezkej.

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 22:03 ® Kazan

Tak ještě jednou a s obrázkem

reagovat
foto/forum/2008/th-img4886.jpg
Sobota 13. září 2008 ve 22:02 ® Kazan

Dnes opět na špendlík, tentokrát 92cm, foto speciálně pro Robura :-D

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 21:13 ® Alesio reakce na …

Aco třeba šípky máte zkušenost?

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 10:15 ® kaprnak
kaprnak

Ja jsem chytal jedine na tresne na plavanou a to jelce nic jineho jsem na to nechytil. Ja osobne si myslim ze by se dalo chytat treba i na maliny kdyz rostou nad vodou a padaji do ni tak to rybam uz prijde jako prirozena potrava ale chytat na banan nebo na jine exoticke ovoce se mi zda jako hloupost a zase neci vymysl kdyz mu ryby nebraly.Tim ale nechci nikoho urazit neberte si to osobne je to jen muj nazor.

reagovat
Pátek 12. září 2008 v 9:29 ® Robur
Robur

Kazan, myslím, že to stačilo, zase si vem vláčák a dál piš, že jsi nic nechytl:-))

reagovat
Pátek 12. září 2008 v 7:41 ® Piranha reakce na …
Piranha

Karle ja se snad kvuli tem amurum odstehuju do Tabora :-D

reagovat
Čtvrtek 11. září 2008 ve 22:53 ® Kazan

Přihazuji dalšího amura , tentokrát 82cm, na špendlík.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4821.jpg
Úterý 9. září 2008 v 18:22 ® Piranha reakce na …
Piranha

Amurka uz sem dlouho nebastil, naposledy jsem jednoho cca 90 povodil na bele Kajo, na betone, ale nevydrzela imitka :-D .Ty svestky chci zkusit ted na podzim.

reagovat
Úterý 9. září 2008 ve 13:23 ® Kazan

Trochu mě to zaujalo a tak jsem na odložil vláčák a vyrazil na položenou. Včerejší amur 78 na švestku. Šel se mnou domů.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4747.jpg
Pondělí 8. září 2008 ve 23:33 ® standas
standas

Tak vínečko funguje taky, ale nejlíp jim stejně šmakujou třešničky.

reagovat
Pondělí 8. září 2008 ve 23:10 ® Piranha
Piranha

:D

reagovat
Pondělí 8. září 2008 ve 12:51 ® milhom
milhom

Ahoj Zkoušely sme chytat na šlupky od banánů a celkem dobře na to šli líni. Balí se to jako rákos pro amury…

reagovat
Neděle 7. září 2008 v 15:17 ® standas
standas

Zejtra du skusit hr. víno,kdo de dotoho semnou?

reagovat
Neděle 7. září 2008 ve 14:29 ® Piranha reakce na …
Piranha

Petas> to by pak byl DDDK :-D ale serte na to radeji se drzte tematu.

reagovat
Neděle 7. září 2008 v 6:41 ® Petas
Petas

Mayor – Co se hned prosím tě rozčiluješ, co blbneš, já jsem taky „DDD“ a nenapadám tu nikoho, lidé kolem tebe nevlastní věšteckou kouli, takže o tvé poruše nemají ani tušení, tak hned neurážej. Nebo Ti za chvilku budeme říkat Magor :-)) ))) Tak se nerozčiluj, praskne Ti cévka a budeš koktat, ber to s klidem.

reagovat
Neděle 7. září 2008 ve 3:01 ® hecht
hecht

Třešně jsou klasika. Švestky jsem zkusil prvně dneska, a bylo pár tloušťů.No ale třeba na bahýnko bylo záběrů víc.

reagovat
Neděle 7. září 2008 v 1:47 ® rgb23
rgb23

mayor: pokud jsi „dislegtik disgrafik diskalkulik“, tak si pořiď třeba mozillu, má základní kontrolu pravopisu:-) pokud tady v každém druhém fóru hodláš prudit, tak se vrať zpátky do diskuzí na Nonivinky. " pol.bit pr.el " si můžeš leda sám.

reagovat
Sobota 6. září 2008 ve 14:28 ® standas
standas

Zdarec pánové, letos jsem začal používat i třešně mražené,sou sice dost měký ba až rosplizlí ale dáse,doporučuji peanem vyndat pecku a tou dírou prostrčit háček. Tlouštům je to asi jedno minule jsem jich chitil 8+ zaběry.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1