Vyhledávání
Ryby a ovoce.
31.8.2008 | Piranha | 9.215 zobrazení | 71 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 19. září 2008 v 16:04 ® Salmo
-
Kazan> Páni to jsou kusy
reagovatJá se o takovýho snažím už nějakou dobu a pořád nic.Chytám na rohel z hladiny a berou mi to spíš menší kousky do 55 cm(nej 65 cm).Ovoce jsem ještě nezkoušel ale asi to prubnu…
- Pátek 19. září 2008 ve 14:05 ® b.gun
-
Na blahé paměti svazovém Chlumci brali amuři báječně na meruňky ihned po náhozu, ani člověk pomalu nestačil dát prut do vidliček. Jinak je pravdou, že stojí za to vyzkoušet chytat na cokoliv, co podél vody roste a padá do ní. Jeden známý takhle zjara vysledoval amury sbírající z hladiny vrbové květy popadané do vody. Skvěle si pak na ty květy zachytal …
reagovat - Pátek 19. září 2008 ve 12:18 ® Piranha reakce na …
-
Karle kazdou navstevu na betonu se mi ukazuje jeden krasavec cca 90.Uz mi jednou urval 18ku a chodi porad s kaprama.Ted mu tam ob den chodim hazet plechovku kukurice a kaprum šrot.Krmim je tam i kdyz je nelovim.Ten chuligan amur co mi to upalil to ma spocitany, pujde se podivat na pani Soukupovou.Jestli ne letos, tak na jare, ale chytnu ho a patricne se i pochlubim
reagovat.Zkusim ovoce jestli pujde svestku, nebo kousek broskve
- Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:41 ® cormoran reakce na …
-
Další krasavec, díky za tip:)
reagovat - Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:32 ® Kazan
-
Takže další, tentokrát 85cm
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 15:16 ® Kazan
-
cormoran> skoč si na Labe, 100% tam jsou amuři přes metr, každý rok se v Ústí nějaký chytí.
reagovat - Pondělí 15. září 2008 ve 12:17 ® cormoran reakce na …
-
Kazan: Tak to je bomba, u nás se to dopracovalo tak, že 70 cm je strop:(
Jedni z těch „větších“
reagovat - Pondělí 15. září 2008 v 7:42 ® Piranha
-
Kajo jestli jsou tam dobry kaprovy vody, tak nevahej.
reagovat - Neděle 14. září 2008 v 19:43 ® Kazan
-
Piranha> Dejve to je ten nafukovací od Leoše
reagovatcormoran> asi tě moc nepotěším, ale jen si odskočím na 2–3 hoďky. Nebýt tohoto fóra tak jsem na ně ani nevyrazil, na druhou stranu začínám přemýšlet jestli si zas nemám pořídit nějaký ten cajk na kapry
- Neděle 14. září 2008 ve 12:05 ® Piranha reakce na …
-
Karle neni to ten co si ho mel jeste v trmicich vypreparovanyho na zdi?Jak jsem ti ho tenkrat dal?
reagovat - Sobota 13. září 2008 ve 23:42 ® cormoran reakce na …
-
Kazan: O takový kusany se snažim už pěknejch pár tejdnů a pořád nic…Fakt moc pěkný:)
reagovat - Sobota 13. září 2008 ve 22:13 ® Robur
-
Kazan, cením si toho
reagovat. Hezkej.
- Sobota 13. září 2008 ve 22:03 ® Kazan
-
Tak ještě jednou a s obrázkem
reagovat - Sobota 13. září 2008 ve 22:02 ® Kazan
-
Dnes opět na špendlík, tentokrát 92cm, foto speciálně pro Robura
reagovat - Sobota 13. září 2008 ve 21:13 ® Alesio reakce na …
-
Aco třeba šípky máte zkušenost?
reagovat - Sobota 13. září 2008 v 10:15 ® kaprnak
-
Ja jsem chytal jedine na tresne na plavanou a to jelce nic jineho jsem na to nechytil. Ja osobne si myslim ze by se dalo chytat treba i na maliny kdyz rostou nad vodou a padaji do ni tak to rybam uz prijde jako prirozena potrava ale chytat na banan nebo na jine exoticke ovoce se mi zda jako hloupost a zase neci vymysl kdyz mu ryby nebraly.Tim ale nechci nikoho urazit neberte si to osobne je to jen muj nazor.
reagovat - Pátek 12. září 2008 v 9:29 ® Robur
-
Kazan, myslím, že to stačilo, zase si vem vláčák a dál piš, že jsi nic nechytl
reagovat - Pátek 12. září 2008 v 7:41 ® Piranha reakce na …
-
Karle ja se snad kvuli tem amurum odstehuju do Tabora
reagovat - Čtvrtek 11. září 2008 ve 22:53 ® Kazan
-
Přihazuji dalšího amura , tentokrát 82cm, na špendlík.
reagovat - Úterý 9. září 2008 v 18:22 ® Piranha reakce na …
-
Amurka uz sem dlouho nebastil, naposledy jsem jednoho cca 90 povodil na bele Kajo, na betone, ale nevydrzela imitka
reagovat.Ty svestky chci zkusit ted na podzim.
- Úterý 9. září 2008 ve 13:23 ® Kazan
-
Trochu mě to zaujalo a tak jsem na odložil vláčák a vyrazil na položenou. Včerejší amur 78 na švestku. Šel se mnou domů.
reagovat - Pondělí 8. září 2008 ve 23:33 ® standas
-
Tak vínečko funguje taky, ale nejlíp jim stejně šmakujou třešničky.
reagovat - Pondělí 8. září 2008 ve 23:10 ® Piranha
-
:D
reagovat - Pondělí 8. září 2008 ve 12:51 ® milhom
-
Ahoj Zkoušely sme chytat na šlupky od banánů a celkem dobře na to šli líni. Balí se to jako rákos pro amury…
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 15:17 ® standas
-
Zejtra du skusit hr. víno,kdo de dotoho semnou?
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 14:29 ® Piranha reakce na …
-
Petas> to by pak byl DDDK
reagovatale serte na to radeji se drzte tematu.
- Neděle 7. září 2008 v 6:41 ® Petas
-
Mayor – Co se hned prosím tě rozčiluješ, co blbneš, já jsem taky „DDD“ a nenapadám tu nikoho, lidé kolem tebe nevlastní věšteckou kouli, takže o tvé poruše nemají ani tušení, tak hned neurážej. Nebo Ti za chvilku budeme říkat Magor
reagovat))) Tak se nerozčiluj, praskne Ti cévka a budeš koktat, ber to s klidem.
- Neděle 7. září 2008 ve 3:01 ® hecht
-
Třešně jsou klasika. Švestky jsem zkusil prvně dneska, a bylo pár tloušťů.No ale třeba na bahýnko bylo záběrů víc.
reagovat - Neděle 7. září 2008 v 1:47 ® rgb23
-
mayor: pokud jsi „dislegtik disgrafik diskalkulik“, tak si pořiď třeba mozillu, má základní kontrolu pravopisu
reagovatpokud tady v každém druhém fóru hodláš prudit, tak se vrať zpátky do diskuzí na Nonivinky. " pol.bit pr.el " si můžeš leda sám.
- Sobota 6. září 2008 ve 14:28 ® standas
-
Zdarec pánové, letos jsem začal používat i třešně mražené,sou sice dost měký ba až rosplizlí ale dáse,doporučuji peanem vyndat pecku a tou dírou prostrčit háček. Tlouštům je to asi jedno minule jsem jich chitil 8+ zaběry.
reagovat