Vyhledávání
Nej rybářská delikatesa
29.8.2008 | Robur | 31.320 zobrazení | 142 odpovědí
Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 1. února 2010 ve 13:16 ® Robur
-
tak pro Brňáky a okoláky či cestovatele: v Veverské Bítýšce jsou 19 – 21.2. 2010 rybí hody plus suši. Pokud se jim povedou tak jako vepřové, tak to bude dobré. je to v restaurace Na Městečku, takže ideální kombinace na běžky či výlet kolem Bílého potoka s dobrým zakončením.
reagovat - Středa 14. října 2009 ve 22:36 ® Robur
-
čajovká, métský, Metzský to je šumák, jak pravíme oba, je to hodně dobrý, takvoý chutnější a voňavější než obyč. čajovka, ale taky co já všechno nesežeru. Za pár dní budme řešit, co za menu si vyberu k posvatebnímu výročí. Už jsem oslovil 3 restaurace, tak jsem zvědav, co nabídnou.
reagovat - Středa 14. října 2009 ve 22:07 ® regulus
-
Robur> obávám se, že skutečnou chuť čajovky (originální název je Metzský salám) si pamatuje málo lidí. Vyráběla se u nás dle původní receptury naposledy někdy začátkem 70 let (je možný, že po převratu to někdo někde obnovil, ale já na to nenarazil), v osmdesátých letech se pod názvem čajovka vyrábělo cosi, co s původním výrobkem mělo pramálo společného zrovna tak jako to co se pod tímto názvem prodává v současnosti těžko říct co je horší. Nechával jsem si ji vozit z NDR kde se vyráběla, ale údajně nebyla k mání taky pořád.
Takže kurnik nedělej chutě s názvama.
)
To co zrovna žereš asi čajovka v tom pravým slova smyslu nebude, čímž netvrdím, že to není dobrý.
reagovat - Středa 14. října 2009 ve 21:59 ® filip111 reakce na …
-
BlueShark> měli by ten můj obrázek dát na obal a hned by bylo jasný z čeho to je
reagovat - Středa 14. října 2009 ve 21:51 ® BlueShark
-
A zitra jsou kramy bez pastik
reagovatletim tam hned
DD
- Středa 14. října 2009 ve 21:27 ® filip111 reakce na …
-
filip111> holt Poláci, ti jsou vždy o krok napřed
reagovat - Středa 14. října 2009 ve 21:24 ® filip111 reakce na …
-
Robur> to budě něco takovýho
reagovat - Středa 14. října 2009 ve 21:12 ® Robur
-
tak dámy a pánové, právě debužírují opravdu chutnou věc. objevil jsem to v hypernově, stálo tuším 20Kč 200g a jmenuje se to Čajovka ala losos. Bylo to normálně v regálu s paštikama, výrobce Henryk Kania z Polska, je to sice z vepřového, lososa jsem ve složení nenašel. ale chuť je náramná. Jakýkoliv můj výdech pes nadšeně hltá. Prostě čajovká, ale dvakrát chutnější než standard.
reagovat - Sobota 12. září 2009 ve 23:17 ® dedacek
-
Z ryb mám nejraději uzené koleno. Potom bych si dal murenu a pak uzeného tuňáka.
reagovat - Sobota 12. září 2009 ve 23:13 ® lubo OV reakce na …
-
pipa>
reagovat))))))))))))))))))
- Sobota 12. září 2009 ve 22:54 ® pipa reakce na …
-
lubo OV> ale prsty kapitana IGLO znaj přeci děti na celem světě
reagovat)
- Pátek 11. září 2009 v 11:11 ® lubo OV reakce na …
-
Robur> já v IKEA rybu měl a byl jsem spokojený. Nevím sice jestli je Mikulas nějaký obchodník z IKEA, ale u mě střet zájmů nehrozí. Dělám do železniční dopravy
reagovat)
- Pátek 11. září 2009 v 11:05 ® lubo OV
-
Za gastronomickou hrůzu osobně považuji mražené rybí prsty, prodávané už jako připravené na smažení. V jednom kousku bych to tak viděl na 85% vody a zbytek je strouhanka a rybí maso pochybné kvality.
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 20:48 ® Mary reakce na …
-
Mikulas> takto hovoří obchodníci, ,,to nejlepší je vždy doma
reagovat - Středa 9. září 2009 ve 13:31 ® Mikulas
-
Rybí pochoutky z IKEA jsou na velice dobré úrovni, skoro to nejlepší, co se dá v ČR sehnat. Vřele doporučuji.
reagovat - Úterý 8. září 2009 ve 20:17 ® LuboO reakce na …
-
hering> no minule som si ho kupil v Hodonine na rybom trhu, ale hlboke sklamanie, udene slede su neporovnatelne lepsie, aj ked maju vela kosti, stoji to za to hodinu sa v tom hrabat.
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 19:10 ® standas reakce na …
-
Mary> podobně se vaří hlava na patologii když je potřeba udělat rekonstrukci obličeje u velmi poškozené tkáně…DOBROU CHUTˇ
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 17:27 ® Mary
-
Roburku co takhle cejn se čtyřma nohama?????
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 9:01 ® hering
-
Uzenej halibut + 3 křupavé rohlíčky a k tomu jedna plzeň = výborná svačina.Tak to Já můžu!Jen si pro halibuta musím zajet do sousedního Německa.Tady v ČR si ho už raději nikdy nekoupím – poměrně drahá pochutina podléhající rychle zkáze a naši obchodníci to klidně prodaj plesnivý.Cena v Bundes republik se pohybuje kolem 17 éček za kg.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 22:58 ® Robur
-
honí mě mlsná, za chvíli mám s maminou výročí, tak vás nechám sestavit jídelníček, ale teď bych klidně zblajzl něco komerčního, tož nadhoďte co dobrého jste objevili v pslední době. Klidně i nerybinu.
reagovat - Pondělí 13. července 2009 ve 22:38 ® Robur
-
mám novu dobrotu, sice nerybářskou, ale výsledek je super. Jmenuje se to Svačinka škvarková – ale bycha , je to sojová pomazánka, přísahám, že nepoznáte rozdíl od klasioké škv. pomazánky. Samozřejmě pokud zohledníme, že nemusí sedět poměr hořčice či okurek. Dělá to jakási firma Sivo.
reagovat - Pátek 3. července 2009 v 8:31 ® Robur
-
pánové vy snad nejíte ryby, ale obětoval jsem se a mohu doporučit: mají to v penny, firma Delipo Baštýřské štrycle, VYNIKAJÍCÍ a tuším, že jsem měl od nich i pepřenky, a opět VYNIKAJÍCÍ, byť je to v krabičce, tak chuťově převyšují jiné výrobce těchto pochoutek, a to i těch z pultu kupovaných
reagovat - Pondělí 15. června 2009 ve 20:32 ® Robur
-
tak jsem byl pro zeleninku do Lidla a koupil jsem za a/ makrelu – tak tak divnou makrelu jsem nejedl, byla taková blátivá a asi i slabší chuti oproti klasice. Jediné co bylo suprové, tak obal, přirovnal byh to k obalu na stěrače.-D
b/ pečenáče nautica – sklenice asi se 4 poctivými pečenáči, žádná mletina, a ty bych označil za velmi slušné a cenově velmi příznivém tuším sklenice za 25Kč, takže mohujen doporučit
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 0:48 ® 1Mara reakce na …
-
jarvan> Taky jsem si je koupil a jen jsem knim čuchnul a letěli do koše , takovej hnus velebnosti
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:49 ® -zruseno
-
Mě chutnaj pstuzi po mlynářsku.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 23:20 ® Robur
-
te´d se mně manželka ty sekaný pečenáče pokoušela nacpat do nákupního košíku
ale jiná otázka: Nechutna jste někdo v Ikei nějaké rybí výrobky, nevypadá to tam špatně?
reagovat - Čtvrtek 21. května 2009 v 10:29 ® jarvan
-
Pokuď jede o největší humáč, který jsem kdy koupil, tak to byla plechovka v nápisem „pečenáče“, v které se po jejím otevření nacházelo něco připomínající tvarem i odérem losí hovna. Byly to asi 4 koule, které když jsem přistoupil k jejich rozboru byly vyrobené z mletého čehosi smíchaného s někakýma kroupama, nebo co to vlastě bylo. Každopádně když si na to vzpomenu, tak je mi zle ještě teď.
reagovat - Úterý 19. května 2009 v 1:10 ® regulus reakce na …
-
Alov> no steaky z krkovice můžu a rád, ale nějak mi hlava nebere, proč se domníváš, že to je rybářská delikatesa, teda delikatesa, to jo, ale rybářská??? Na stole se to pohodlněji jí než na rybářské sesli.
reagovat)
- Pondělí 18. května 2009 ve 23:24 ® Alov
-
Hmmm. Foto teda fakt nic moc. Jedná se o steaky z krkovice
reagovat - Pondělí 18. května 2009 ve 23:23 ® Alov
-
Pro mě osobně je nej rybářská delikatesa na obrázku…
reagovat