Vyhledávání
Taky si občas plavete pro návnadu??
5.12.2004 | DEATH | 3.459 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych zjistit touto anketou,jestli taky občas plavete do vody pro cennější nástrahu,která vám ve vodě uvízla… Já osboně letos plaval 12×..... Jednou v 18 stupních(to mě málem zabilo. to je na mě málo!) Tak jak???Povídejte,nestyď te se!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. prosince 2004 ve 23:36 ® Padis
-
Death už jsem o tom přemyšlel
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 18:50 ® Ciffik
-
jo jen tak. davej si pozor na slovo nastraha a navnada. viz. nazev tveho fora…
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 15:06 ® DEATH
-
Padis- Ty se dej k otužilcům a já se dám do spolku teplomilů(voda nad 20.....) Domluveno?
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 ve 20:52 ® Padis
-
Death bez prdele moje holka měla ze mě peknou prču když jsem v listopadu lezl pro woblera. Byla se mnou na rybách. Od té doby si myslí že jsem nenormální. No co dám se k otužilcům.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 ve 20:45 ® mirmen
-
Letos jsem začátkem října září lezl do vody pro štiku, voda měla naštěstí nad 10°C. Ale asi to už omezím, revma se ozývá čím dál víc .
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 ve 20:29 ® Hony
-
lezu a hodně také žužlám větve kudličkou nad vodou,také občas padám do vody. Koupal jsem se zrovna v sobotu. Musel jsem se podívat do trenek zda-li jsem kluk nebo holčička.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 16:35 ® Prizrak
-
Taky samozřejmě chodím do vody pro kdejakou nástrahu. Vzpomněl jsem, že minulý září jsem chytal na rybníčku s betonovejma břehama. Samozřejmě můj husky jerk se zahákl o hranu a nešel z vody ani pod hrozbou výhrůžek, tak ani slibama. Tak co se dalo dělat! Svlíknu se do trenek, beru silon a šupky dupky do vody. Udělal jsem asi krok do vody a už jsem jel po slizkým betonu do vody. Měl jsem z toho skoro infarkt, protože ikdyž bylo září, tak vody byla ledová. A po stromech lezu taky často, hlavně po olších. Ty olše jsou hrozný svi*ě! Jak dostanu nástrahu na větvičku, tak už ji nikdy žádným škubáním, napínáním nedostanu. A právě nejhorší je, když uvázne nad vodou na nějaké dlouhé větvy. To pak musí větev dolů…
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 0:01 ® Milky
-
Letos musím opravdu s radostí konstatovat, že jsem toho moc neutrhnul! Největší podíl na tom mají prsačky ! To je opravdu něc jiného, než vláčet ze břehu. Někdy stačí jít kousek, dva tři metry do vody a popotáhnout pod jiným úhlem a nástraha je venku Ale zaplaval jsem si – v broďákách – super! Přehlédl jsem balvan pod vodou a překulil se přes něj – fakt medovina!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 23:11 ® zedus
-
Neplavu když k ní nemůžu dojít v prsačkách nechám ji tam, ale taky spíš šplhám.
Onehdá se mi stalo, že jsem hodil svýho nejoblíbenějšího kamagotchiho na strom na druhé straně řeky, neměl jsem čas a tak jsem ho nechal tam, že se pro něj vrátím jindy, no vrátil jsem se a tu chvíli proklínám dodnes. Wobler visel na slabé větvi dost vysoko mimo dosah mých pařát, tak jsem vytáhl druhou cívku se šňůrou na 15kg a navázal nejhoršího woblera jakýho jsem měl a snad nikdy jsem na něj nic nechytil. Chvilka zkoušení a už jsem měl tu větev na háčku, dala si říct a praskla, ale wobler spadl z větve do vody souběžně i s cívkou, která mi vyklouzla z ruky, se poroučel do hlubin. Takže finále je takové, wobler v pr. eli, 20m šňůry powerpro v p. li protože se nechutně zašmodrchala. Já jsem se samozřejmě musel potápět pro cívku a jediný co mi zůstalo byl ten hnusnej wobler, co jsem na něj nikdy nic nechytil. No pak si jednu nedej.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:49 ® Tomash
-
Častěji lezu po stromech… Jednou v noci jsem plaval pro candoše 55cm. Zajel mi do křoví cca 2m pod hladinou. Chvíli jsem by potápěč. bylo to v létě v půl dvanáctý na stojáku…
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:15 ® DEATH
-
Padis-dělej si prdel s plastelíny…
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:13 ® Padis
-
Jasně v listopadu i v prosinci
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:45 ® Ciffik
-
HaD: asi tak dokud mam dno pod nohama tak jeste jo. ale jinak. a v noci. ani omylem pratele. nevim v noci kdyz jsem sam je ticho mlha nad vodou a klid. az moc velkej. nikde zadny svetlo atd. v noci ani za 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:02 ® Zlinsky_lovec
-
Jo,někdy víc plavu než chytám!
reagovatNe,ale za rok se tak 15 až 20krát vykoupu!!
- Neděle 5. prosince 2004 v 19:55 ® DEATH
-
Buď v poho,už si tahal 2 háčky z trojháčku ,z nehtovýho lůžka??ví jaká je to zábava.....[ Upraveno DEATH dne 2004–12–05 v 19:02 ]
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 19:51 ® Klon
-
je to nebespečný i přes den,jednou jsem šel pro kapra něco kolem 80 cm (mám tak nastavenou brzdu) a když jsem se k němu přibližovál tak automaticky chtěl pryč a napínal víc a víc,když jsem byl skoro už u něj tak zabral vyháčkoval se a jak byl naplej vlasec tak se vrátil a mě zabodnul háček do stehna,tak jsem vlastně chytil sám sebe. Skončil jsem na pohotovosti a nic příjemnýho to není ale do vody lezu dál,co by člověk pro ty ryby neudělal
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 19:42 ® DEATH
-
HaD:Souhlas,v noci ani omylem,přes den ještě jo. Ale v noci je to sebevražda!!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 19:18 ® HaD
-
Yo, letos jsem se párkrát (asi 2×) koupal, ale trpim takovou fóbií, že bych se asi nepotápěl. dokud mám dno pod nohama tak je to v pohodě. Kámoš se letos vypravil kolem půnoci pro uvízlýho sumce. Vzal mu woblera a zajel do vázky. Tak se slíknul a plaval pro něj. Potopil se asi 2,5 m hluboko, sumce chytil za čelist, jenže ten se vypnul, tak druhou rukou rychle vyprostil woblera (ze spleti vlasců a krmítek) a vrátil se na břeh. Sumec měl okolo metru. Já bych tam takhle v noci nevlez, ani kdybych tam měl woblera za 1000,– a giga rybu.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 v 18:39 ® Ciffik
-
To si pis. neznam nikoho kdo by ve vode nechal rapalu kdyby byla na dosah. ale zase nikdy jsem nelez dovody . teda spis do reky odry. aspon u nas tam jsou kakovy spodni proudy ze bych pro tu rapalu plaval asi naposled
reagovat