Vyhledávání
Co už jste tento rok zmasili?
26.8.2008 | yerrx | 14.914 zobrazení | 151 odpovědíCo jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. července 2009 v 0:27 ® regulus reakce na …
-
Piranha> xycht> panáčci, což se takhle trošinku uklidnit, nemlet jen to svoje, trochu sklopit krovky a hlavně kapinku tolerance, co vy na to???
reagovat - Úterý 21. července 2009 ve 22:45 ® Sander reakce na …
-
Piranha > pravda, Ústí nad Labem, Duchcov a podobné prdele jsou sportovními rybáři vyhlášené. I na internetu.
reagovat - Úterý 21. července 2009 ve 22:38 ® Piranha reakce na …
-
xycht> ja nemusim nic dokladat.Je to muj nazor a ten mi nikdo nevezme a ty se treba po… Vsechny lidi co z nam zde jsou prevazne sportovni rybari.Je tu par co znam, kteri masej jako vo zavod, ale tech je opravdu jen hrsticka.Myslim tim ty, co znam osobne.Z toho vyplývá mejch 90%. Mimochodem posledni reakce k tobe.OK?
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 17:51 ® HaD
-
Někdo ryby bere vždy, někdo někdy, někdo nikdy. To je každého věc a neměl by být odsuzován. Odsuzován by měl být jen ten, kdo vyloženě škodí, nebo lže.
Každý by se měl alespoň někdy zkusit zamyslet nad tím, co jeho počínání přinese v budoucnu a případně své počínání korigovat.
Zaznělo tu, že rybařina nikdy nebyla sportem, ale lovem. Podle mě to dnes již neplatí. Stále více se rozšiřuje řada těch, kteří k vodě chodí za zábavou a odpočinkem a nevidí v rybě primárně zdroj masa, pak se jedná sportovní rybolov. Tedy o kombinaci sportu a lovu jak z faktického i filosofického pohledu. Samozřejmě přetrvávají i „lovci“ masa, kteří zmasí vše. U nich se, pravda, o sportu mluvit nemůže.
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 17:12 ® xycht reakce na …
-
Máš pravdu, mrzí mne, že jsem se snížil na jeho úroveň. Diskuzi končím, vše co jsem chtěl říct jsem už řekl.
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 16:51 ® Robur
-
nechtěl, jen jsem chtěl naznačit, že označovat oponenta či jeho názory za blitky atp, případně se snižovat k osobním narážkám či urážkám není zapotřebí ať už z tvojí či Piranhovy strany, ale klidně pokračujte.Hlavně nepište, že on si začal…
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 16:48 ® Libor
-
xycht> vlastně jsem nechtěl říct nic, jestli to tedy bylo na mě.
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 16:42 ® xycht reakce na …
-
Nejlepší by bylo kdyby nebyla žádná diskuze, všichni by se plácali po zádech a lezli si do zadku, to jsi chtěl říct ne?
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 16:21 ® Libor
-
škoda že byla zrušena diskuze o howně
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 16:17 ® Robur
-
ale no tak, kulturně
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 15:35 ® xycht reakce na …
-
Piraňo, jsi obyčejný kecal a své tvrzení o 99 procentech tzv. sportovních rybářů na chytej.cz si ničím nedoložil, což se ostatně dalo čekat. Ty jsi to prezentoval jako fakta a já se jen zeptal jak jsi k těm číslům přišel. Pak jsem vyjádřil pochybnosti nad údaji o ponechaných rybách, které byly opravdu podezřelé. To ti připadá jako blitky? Přiznám se, že jsem tě přecenil, myslel jsem, že s tebou diskutovat dá, ale stín topenáře jsi nepřekročil…
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 8:16 ® Piranha reakce na …
-
Cudla> vy musite bejt asi pekna sebranka
reagovatSnad se nekde jeste srazime.
- Pondělí 20. července 2009 ve 23:01 ® Cudla
-
Jo to je druhej Palackej.Bylo tam fajn.A na Lojzu.R.jsem narazil hned první den na táboře v Zásadě taky jsme hned vodrbali co se dalo
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 22:54 ® Piranha reakce na …
-
Cudla> na strejdu neeeeeeeeee
reagovat)
) a dnes mne to mrzi ze jsem tam pak nebyl.Ale chapej, bylo to cerstve po nejakych nepokojich zde na chytej a nechtel jsem si kazit hezkej den.Vysvetlim osobne, nebo po SZ. Pozdravuj kluka, dobrej rybar.Ale moc upovidanej
- Pondělí 20. července 2009 ve 22:52 ® Piranha reakce na …
-
Robur> ano tvaří, ale pouze tvaří.
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 22:50 ® Cudla reakce na …
-
Piranha> nezapoměls
Robur> jeden musí bej pedofil ten má ty děcka opravdu rád!
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 22:39 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Máš tam chybu.
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 22:29 ® Robur
-
Cudla smiř se s tím, že tábory bez Kulínksého už nebudou co bývaly
reagovat, a taky jich má dost smutek za Maikla J.
- Pondělí 20. července 2009 ve 22:26 ® Robur
-
ano, já ve svém příspěvku naznačuji co si myslím, kdežto tvoje příspěvku se tváří jako tvrdá fakta a v tom je ten problém.
cituji:
xycht> nezapomen ze sem chodi diskutovat z 99% sportovni rybari a hlavne ti, co maji internet
cituji:OK tak pro tupý.Je zde zaregistrovano 1000 lidi a ok, tak ne 99, ale 90% zde registrovanych, tedy 900 rybaru jsou rybari sportovne zalozeni
Pokud by jsi to uvedl, jako že si to myslíš nebo že je to tvoje domněnka, tak ti klidně napíše, žče s tím nesouhlasí a život jde dál. Chápu, že i svoje slova cítíš jako polemiku, ale napsané to tak není.
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 22:22 ® Piranha reakce na …
-
Cudla> Strejda.A z Milady.
reagovat) podle mne se nemas za co stydet.Plno lidi te zna a vi, vo co go.A navic pro deti vzdy jen to nej.Neresil bych ,,TO,, a Tebe.
- Pondělí 20. července 2009 ve 22:22 ® Piranha reakce na …
-
Cudla> Strejda.A z Milady.
reagovat) podle mne se nemas za co stydet.Plno lidi te zna a vi, vo co go.A navic pro deti vzdy jen to nej.Neresil bych ,,TO,, a Tebe.
- Pondělí 20. července 2009 ve 22:16 ® Piranha
-
Robur> ale to je z tve strany take polemika, jako z me.Nikomu jsem nenutil to, co jsem psal.Pouze jsem polemizoval. Mozna jsem trochu naivni, ale neni to hezka naivita?
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 21:52 ® Cudla
-
To ,že si někdo veme rybua neporuší RŘ to mě nebolí,štvou mě hladovci a nepsavci.Ty nadělajínejvíc „škody“.Osobně já se přiznám „asařím“na táboře.Letos za celý tábor jsem vzal 1 kapr pro hlavní kuchařku.4 kapry pro celý tým upraveni na slanině a zelenince 1 kapřík+2 cejni na „polévku codůmdalku“Za osm dní je to dost velká porce ryb.To je asi tak 90% ryb co vemu za rok.Kapřík jako úplatek paní kuchařce se vždy vyplatí děcka dostávaj hned různý přídavky který by možná ani neviděli(ovoce,tatranky atd.....)
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 17:27 ® Robur
-
Piranha, promiň, ale Xycht ti jen vstoupil do tvé logiky, že je na Chytej ideální stav sportovních rybářů /teoreticky pouštěčů/ a pak si rejpnul, jak ty čísla podložíš. Myslím si totéž Xycht, že se nedá věřit všemu, co zde o sobě lidé píší + to, že na 100% uživatelů Chytej je tak 10% aktivních, ostatní se buď jen dívají nebo se objevují sporadicky a opět se jen dívají, kde kdo co chytil.
To že se vám to kulturně zvrhává je věc druhá.
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 16:22 ® Piranha reakce na …
-
petrcech> neboj ja jeho kartu taky navstivil a jak clovek co rybari na pstruhovych vodach, soudim dle toho ze me napsano pstruhova povolenka, muze posuzovat kolik kapru se vezme od vody.
Ksychte, uz mne opravdu nebavi reagovat na tvoje blitky, tak se vzdavam, vyhral jsi.
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 9:49 ® petrcech reakce na …
-
Piranha> nevšímej si ho třeba ho to přestane bavit
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 9:40 ® xycht reakce na …
-
Piraňo, ty mne budeš vyhánět ze zdejšího webu?
reagovatPředevším uveď, kde jsi vzal těch tvých 99 resp. 90 procent sportovních rybářů. To číslo sis vymyslel, takže rozumy tu šíříš ty. Ale když se podívám do tvojí karty tak je hned jasný, že něco chytrýho od tebe čekat nelze…
- Neděle 19. července 2009 v 15:26 ® cormoran reakce na …
-
milovník ryb> Slušnej výkon
reagovat - Neděle 19. července 2009 ve 14:56 @ ???
-
Já už si letos od vody vzal 49 kaprů, 105 cejnů a 8 štik. Všechny ryby byly výborné, moc jsem si pochutnal – jo česká ryba je česká ryba. Pouštění chudáků ryb je velký hnus, to si pamatujte !!!!!
reagovat - Sobota 18. července 2009 v 17:34 ® Piranha
-
xycht> muzes jen polemizovat, rozpitvavas tu hovna.Pokud neveris tomu a tomu, ze si vzal dva, tri,nebo jednoho kapra, tak to je tvuj problem, tak sem nechod.Ani nevim zda si sem vubec napsal to, nac se zakladatel fora ptal.Ale jen tu siris svoje rozumy.
reagovat